FIV in Ungaria 146
Raspunsuri - Pagina 11
corinuka_g spune:
ioana imi pare rau de al treilea embrionas
adriana felicitari pentru cele 4 outze!
pe mine ma doare burta surd, putin, continuu..enervant..
ioana3110 spune:
Mneata
Pe mine ma doare din nou in gat
imi vine sa innebunesc!
simtome de sarcina nu am
\asa ca e cam naspa..
cybele spune:
ioana stai linistita ca nu ai ce simptome de sarcina sa ai la o saptamana de la punctie! gandurile astea te agita mai mult, si nu ai nevoie
pt tuse baga miere, lamaie si ceaiuri decongestionante- ceaiul de muguri de pin e f bun
mai ai o gramada de vreme pana la test, fa-ti perioada asta cat mai placuta, caci esti insarcinata !
samira- felicitari pt embrioni, sa creasca mari!
adriana_mari - sa primesti vesti bune astazi!
lorenaflore spune:
Ioana, ma simt bine, ma doare burta din cand in cand (usor, dar e dau vina pe colon, ca eu in toata perioada de stimulare si dupa am fost cam balonata). In rest nu simt nimic, decat ca obosesc mai usor. Ori nu sunt refacuta total dupa noaptea pierduta prin avioane, aeroporturi, hoteluri. Ori bebe isi cere drepturile, eu vreau sa cred ca a doua este cauza!
adriana_mari, sufletel, sunt cu gandul alaturi de tine si il rugam pe Doamne Doamne sa ne lase gravide pe toate. Ma tii si pe mine la curent… in legatura cu embrionasii tai jucausi.
corinuka_g, o sa te prinzi pe parcurs. Si eu eram virgina (cum zicea doamna Samira), dar mi-a trecut…. La inceput mi se pareau limbi straine, pe urma … am inceput sa mai inteleg. Oricum suntem depasite, pana la coada de tot ce ni se intampla, de aceea sunt medici pe lumea asta sa stie ce sa ne faca … (sau asa credem noi)
In primele zile dupa punctie poti vorbi cu embriologul.
samira, va asteptam in Bucuresti cu fetita voastra frumoasa si cocheta ca mama sa! Bafta maine la ET! Sa iasa cum vrei tu!
Multumesc mult ca ai grija de puiutii nostrii degerati!
Auzi? Dar eu si Lylysor am vorbit cu un domn embriolog! Sunt mai multi?
bombi, ce ai facut?
LORI
maria81 spune:
samira felicitari embrionasi
maine am si eu ET, deci de Craciun o sa primim cadou cate un beta mareeee.
pup si Doamne ajuta
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
corinuka_g spune:
ioana incearca niste homeovox sau homeogene pentru gat...sunt homeopate, fara reactii adverse si se pot lua si in sarcina...iar simptomele de sarcina apar mai tarziu, mai ai putzintica rabdare
lory mersi de info, sper sa ai dreptate in ceea ce priveste medicii...
maria bafta multa la ET si un beta mare de Craciun!
eu sunt happy, am o prietena care a facut fiv la polisano prin programul national si are beta pozitiv!
mi-am schimbat poza de profil..am visat acu' cateva nopti o fetita bruneta, cu par ondulat, ochi mari si mutritza draguta si mi se pare ca seamana tare! poate asa va arata si fetita mea!
Doamne-ajuta!
va pupic
maria81 spune:
corinuka Doamne ajuta la toata lumea
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
anaasta spune:
Ioana, cumpara de la Sephora un recipient pulverizator si baga in el tinctura de propolis si pulverizeaza in gat cu el, pe amigdale etc... e foarte, foarte eficient. Sau stoarce lamaii, amesteca sucul cu miere si tinctura de propolis si mananca cat mai mult, plus ceaiuri caldute cu miere.
Bafta fetelor pe maine la transfer, Doamne ajuta sa fie totul bine! Fetele cu embrioni la purtator, bafta si voua ...