FIV in Ungaria 146

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _carmen spune:

Sami, eu il admir pe dr Kovacs ca rezista eroic farmecelor tale Felicitari pentru embrionasi!
Sperantaaaa da' de noi nu va e dor?
Lori, ce de aventuri, saracii de voi! Dar acum sunteti acasa, deci totul e bine cand se termina cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Lori, nu pot sa cred.... Bine ati venit pana la urma... tu cum te simti? simti ceva? ca eu nu simt aproape nimic. Inafara de stresul din capul meu...si ala de la serviciu.
Cu PM-ul- hai ca potiDaca mi=a iesit mie....
Samira, bravo!!!! da ne spuneti si noua ce-i aia triploid? Hai ca de data asta iese musai! Tinem pumnii!!
Mi-a scris PK ca al treilea embrionash al nostru nu a rezistat (avusesem un 4B1 in ziua 3 si zicea PK ca daca evolueaza si recupereaza, il ingheatza). Nu a fost sa fie. Acum imi pare rau ca nu i-am zis sa il puna si pe ala si l-am lasat acolo singurel...
In rest, tusesc de imi dau plamanii afara.... mai ales seara...nu stiu ce sa mai fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Lyly- te pup si eu! Cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

speranto, iti convine, ca ai un singur bebeloi si ala cuminte. dar merg la budapesta fara copii, daca e, no problem!
_carmen, tu esti big brother, citesti tot, intervii la tzanc!miss u so much!
rubia, super veste! ce tare!
bombi, sa nu ma tii cu deshtu'lipit de F5, sa ne scrii asap!
SAMIRETUSKA, 5 bebeloi! esti pe urmele noastre.
deci, joi is the big day. can't wait!cum de face AHA, asa a decis el? sau ai obtinut iar bonus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira hai ca astia 5 embrioni sunt castigatorii Bravo zanica
Multumesc pt merionale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello girls

AHA e bonus
eu am vorbit cu o embrioloaga tinerica si tare dragutza...nici pe ea nu am mai vazut-o la Kaali pana acum.

azi au venit niste prieteni dinn Bucuresti si am petrecut cum stim noi mai bine:am mancat si am baut ca porcii si ne-am hahait de ne dor falcile.

ioana,embrionii trebuie sa aibe 2 pronuclei...daca au unu singur inseamna caa sunt mononucleati iar daca au 3 inseamna ca sunt triploizi si nu e bine in niciunul dintre cazuri.

va pup

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

te dor falcile, dar nu te dor si buricele deshtelor, baga pm.sau te uiti la vocea romaniei si esti uimita de canaf?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mari spune:

Buna fetelor eu ieri am avut punctia am avut 4 oua azi urmeaza sa ne sune PK sa ne spuna de embriotransfer dar stiu ca va fi vineri.
Lore nu stiu daca imi face ICSI
Pupici la toate fetele multumesc pt incurajari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adino,ti-am trimis pm lung cat o zi de post.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata!
lory bine-ati venit acasa dupa atatea peripetii!
am inceput sa-nteleg cum e cu protocoalele (lung/scurt) si-am citit despre analogi si antagonisti...nu-i dracu' asa negru' ..tre' sa-mi pun doar putin mintea la contributie..
embriologi cati sunt la budapesta? cam cand ati avut ocazia sa vorbiti cu el/ea/ei?
vroiam sa va intreb si despre AHA, dar prietenul google m-a lamurit nu stiam ca se face in ungaria, daca nu intram pe forumu' asta ramaneam proasta
mai, gagici, s-aveti o zi faina, la cluj e urat si umed si mohorat si intunecat....brrrr
s-aveti o zi faina toate!

Mergi la inceput