FIV in Ungaria 146

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

corinuka, activeaza te rog PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

lyly
danutza nu stiam ca se poate intampla asa ceva(extrauterina) si la FIV .Fii tare si mobilizeaza-te pentru un nou inceput.

samira bafta multa,imi place cum scrii.

la noi vesti bune,azi mi-am luat rezultatul la TSH si este 1,45 deci...in ianuarie avem FET...iupiii.Cam pe 5-6 ian astept urmatorul CM si ii scriu lui PK sa vedem cum facem in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Samira, felicitari pentru cofragelul bio si Doamne ajuta in continuare sa fie totul bine!

toate fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

n-am sesizat telefonul
cred ca eram foarte stressata:) sau am adormit si fara anestezic:)))
tot ce stiu este ca, exact ca in romania, m-au intepat pe toate partile sa gaseasca o vena...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

nici eu n-am sesizat telefonul, dar ultima data l-am auzit fe sefu Kovacs la capul meu inainte sa adorm. Cred ca intreba daca e gata...sau ceva de genul.... Doamne-ti Multam ca m-au adormit ca era s-o fac lata fara anestezie. Si acum ma trec fiori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata!
bombi bafta la ET! sa fie cu noroc!
samira felicitari pentru oushoare! a doua zi se merge de obicei pentru a vorbi cu embriologul?
in Ro nu exista progesteron injectabil, este in Hu? ala cat mai costa, stiti careva?
ioana, lory sper ca sunteti bine!!
asteptare usoara, rabdare si incredere tuturor!
va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello girls

corinuk,nici in HU nu exista prg injectabil.
doar in Cehia si Turcia gasesti accesibil ca pret.

bombi,pentru prima pagina:Cutia cu 15 doze de Crinone costa 12.057 forints

lyly,ce ne facem ca nu gasesc Estrimax???
mi-a aratat la Deli ca au stoc 0 si nici sa intreb cand mai primesc nu stiu ca alea nu vb engleza.
maine merg iar in oras si o sa incerc la alta farmacie daca mai gasesc in drum.

adriana,tot maine iti iau si tie Merionalele.

noi avem 5 embrioni,al saselea era triploid.
Joi la 12,30 avem transfer si facem si AHA.
tot Joi stabilim daca bag 2 sau 3...PK mi-a repetat ca daca sunt de cal I nu-mi pune 3.
tot Joi platesc crioprezervarea si pentru Papazi Family si pentru Lorena&Mishu Family.

azi am fost si am cumparat martipane-cu menta,cu alune,cu sampanie,cu coniac,cu rom,cu portocale,cu ciocolata si cu fructe de padure si bomboane de pom-cu jeleu,cu cocos,cu cacao si rom,cu caramel pentru toti cei carora le pregatim cadouri de Craciun.
am mai cumparat si globuri,palinca din aia cu fructe in ea,sticle cu vin de Tokaji.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

samira,multumescasta e...scap de montorizare

Badfta multa!
lori,ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Buna fetelor,

am ajuns, in sfarsit, cu bine in Bucuresti! Dar am avut bafta de multe aventuri! Hai sa va povestesc! Dupa ce am mai tras o portie de ras si de voie buna (la Budapesta am fost sub tratament de buna dispozitie) cu Samiroii si ADriana si sotul doamnei, plecam spre aeroport. Cand iesim ploua, eu sub efectul terapiei, ma gandesc: Super, belsug, e de bine o sa se lase cu bebe..... Samiroii cu noi, pupaturii, alte alea....
Am ajuns la aeroport, liniste si pace! Am facut Check-in, am facut cumparaturi in duty-free, ne-am imbarcat, a decolat avionul si surpriza, mai aveam 15 minute pana la aterizare ca ne-au anuntat ca facem cale intoarsa la Budapesta ca nu se poate ateriza la Bucuresti ca e ceata. Asa ca dupa o ora eram din nou la Budapesta Si cu bagaje si mai multe!
Ne-au organizat cazarea la Ibis si ca putem pleca cu avionul de 7.40 sau de 13.00, dar ca la al doilea nu ne garanteaza locurile, asa ca am ajuns la hotel la ora 3.30 si la 5.30 plecam din nou spre aeroport.
Ne-am imbarcat a doua oara si surpriza: se amana din nou zborul ca la Bucuresti e vizibilitate 0. Si stateam in avion, beam apa si ceai si asteptam sa ne de-a vestea cea mare. Iar dupa o ora de asteptare am plecat spre Bucuresti unde am si reusit sa aterizam
Aventuri, stres, oboseala si ....
Hai ca v-am plictisit!

Voi ce faceti?
Samira, cati embrioni aveti? Ce ai facut cu embriologul?
Adriana, te pup dulce si pe cele 4 ousoare ale tale, sa fie jucause in noaptea asta! Iti face ICSI? Cum te simti?
Corina, cetrotidele se foloseste in protocolul scurt, dar tu faci protocolul lung si ai deja inhibant – superfactul.
Ioana – o sa incerc sa-mi activez PM, nu promit ca reusesc

Va pup pe toate,

PS: am bagaje in tot bucurestiu si unele inca la Budapesta. Am la Lylysor si la Samira

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

sami felicitari pt cei 5 embrionasi ! sa reziste toti si sa fie lipiciosi!

FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 - Marseille - va urma!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput