FIV cu dr Dragos Albu 51
Raspunsuri - Pagina 9
lumimar spune:
Maruscha,felicitari pt baietel,sa creasca mare,sanatos,fara colici ,sa va aduca numai bucurii iar tie recuperare rapida
Tinuta,bravo pt printesa sa creasca mare si sanatoasa la mami in burtica.
Anna,sa-ti traiasca fetele sunt adevarate printese
Anastasia
Pupam toate fetele
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
aristica spune:
marusca sa va traiasca baiatul. Frumoase nume ati ales...iar de greutate, ce sa mai spun: superb!
tinuta iti dorescrezultat frumos la amni. Ma bucur mult ca ai o dodoasca la purtator
qiao sa inteleg ca mergi in continuare cu schema? te indrepti spre fiv?
ali tu nu ne mai spui nimic?
cami te tin la curent, draga mea, cu cariotipul. Doar ca trebuie sa ma ocup de sarbatori, de curatenie, de job si acum doar intru sa sustin fetele, sa mai fac putina conversatie, ca mi-s dragi toate. Cand crezi ca faci FET-ul?
anastasia la tine cum sunt bebeii? Mai ai perioade "rosiatice nocturne"?
lumi cu ce vine mosu' la Irinuca?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
alilumi spune:
marusca, sa iti traiasca baietzelul, sa fiti sanatosi!
ari,
io nu mai zic mare lucru, ca lucrurile merg bine deocamdata... azi dau proba pentru bitest (nu la medlife, ca am hotarat sa nasc la Giulesti cu doctorul tuturor gravidelor din familia mea)... prin urmare ii sunt recunoscatoare grizonatului nostru pretios pentru ca m-a facut mamica si va ramane sa il vizitez doar in urgenta, in caz de ceva rau (Doamne fereste!!! io sper sa nu...)...
probabil ca voi mai face ceva analize la ei (precum urocultura), ca imi este in drum, dar majoritatea le fac prin ginecoloaga mea. cat despre triplu test morfologie, eventual amnio (apelez la Albu... tot de la Giulesti. na, ca am io priza la albisori)... si bineanteles, raman la vizitele regulate de la Fundeni.
asa imi facui planul... acum, asa sa imi ajute Dumnezeu! sper ca il chibzuii bine...
de-aia nu prea mai intru nici io... decat sa felicit reusitele, si sa va sustin pe toate, ca fara voi, nu as fi ajuns aici si... imi sunteti dragi toate si doresc pentru fiecare in parte cel putin o inimioara in burtica! si va tin la curent cu voia voastra (sau nu) desigur...
doamne si domni luptatori!
( 9 + )
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 tannoo vb maine la tel |
mirela, o sa vin cand imi gasesc putin timp;
incerc in cursul zilei de azi...
merci,
bccami spune:
Maruscha felicitari pt baietelul si sa va bucurati de el
Ari - probabil prin martie cam asa
Restul fetelor, va pup si va doresc toate cele bune
mirela2 spune:
marushca felicitari
tanoo ok
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
matilda_s spune:
buna
sunt "relativ " noua pe forum, la sectiunea asta, in sensul ca pana acum am vorbit cu fetele de la FIV Ungaria, pt ca am fost si eu acolo de doua ori fara rezultat.
am o intrebare pentru voi: a facut cineva FIV pe ciclu natural cu doctorul Albu?
eu am fost ieri la el pentru o discutie, la recomandarea unei prietene care a reusit cu el anul acesta si mi-a placut f tare cum s-a comportat. fff dragut!
nu am vorbit cu nimeni pe acest subiect, si pentru ca deabea am aflat. din acest motiv sunt curioasa daca mai exista fete care au facut aceasta procedura si ce ratae de succes are.
mersi mult
QiaoBing spune:
ari da, de data asta nu ma mai intorc din drum. trebuie o data sa lamuresc si capitolul asta. ce o fi o fi (fata sau baiat )
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
anna_ivan spune:
din cate stiu eu Albu nu face FIV pe natural pt ca zice el e pierdere de timp si bani daca e sa faciFIV macar sa maresti sansele cu stimularea. asa cel putin stiu ca mi-a zis mie dar intre timp s-o mai fi schimbat
succces
lui Tiberiu
QiaoBing spune:
au bagat de anul asta in lista si FIV pe natural, la un pret mai mic, pt cele cu o rezerva scazuta.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)