FIV cu dr Dragos Albu 51
Raspunsuri - Pagina 8
maripet spune:
Roxana multumesc mult!
Eu am avut din vara 8 embrioni de ziua 3, 7 cu 8 celule calitatea I si unul de 6 celule calitatea I. Am dezghetat 5 din care au rezistat 4 , 3 cu 8 celule si 1 cu 6 celule si au ramas 3 congelati.
Multa bafta iti doresc la FET. Eu am stat aproape numai in pat toate zilele astea, am baut minim 2 litri de apa plata si am pus cate 4 utrogestan pe zi in loc de trei ca data trecuta. Am baut doar cafeaua de dimineata, iar fumatoare nu sunt si nici nu am stat pe langa sotul meu cand fuma (el fiind fumator). Nu stiu sigur daca din cauza asta a fost totul bine.
Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1
bccami spune:
Maripet, inafara de FET care stiu ca e 1700 lei parca, cat te-a ajuns tratamentul dinainte si ce altceva (ecografe..) ai mai platit?
Va pupacesc pe toate si va imbratisez
maripet spune:
Bccami, am mai dat pe pachetul de eco 430 lei si analiza LH 38 lei/buc. Eu am facut doar 1 dar se poate mai multe in functie de fiecare. Pentru FET am platit 1600 cu reducerea de pe card.
Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1
QiaoBing spune:
fetelor, eu sunt motolita rau de tot. am luat rezultatele la analize. Sotul e mai rau ca niciodata, doar 6% forme normale, enteroccocul e inapoi pe pozitie - am zis eu in nov ca daca facem analizele asa de repede dupa antibiotic ies bine, dar de fapt s-ar putea sa nu fie bine. Si uite ca nu e bine. Ba mai mult, a devenit aproape rezistent la ciprofloxacina pe care a luat-o 10 zile.
Eu sunt cu e-coli pe cap care si el e acum rezistent la ciprofloxacina luata pt klebsiella.
Ce vroiam sa va intreb. Voua cand v-a dat Albu sa faceti secretiile ce anume va da ? secretii vaginale, col, Mycoplasma, Ureea plasma cu sau fara Chlamydia trachomatis ? ca eu nu aveam niciodata Chlamydia pe lista si am facut-o din proprie initiativa. O faceam inainte din sange, acum am facut-o din secretii. si nu inteleg nimic din rezultat (adica eu sper sa nu fie ce mi se pare mie) adica scrie frumos NEGATIV (0.018) si pe randul urmator CO=0.220, si la rubrica Interval de referinta Negativ. deci ce sa inteleg, ca eu am valoarea 0.220 > 0.018 si adica e pozitiv ? atunci de ce nu scriu negru pe alb "pozitiv" ? sau CO ala e una si 0.018 e altceva ???
Aaaa, si am reusit sa recuperez cu chiu cu vai diferenta la analizele sotului. Acum imi ziceau iar ca nu se mai acorda reducerea de 6% la spermograma si spermocultura, dar ca au acordat-o la pachet (numai ca sotului i-au zis ca nu se acorda la pachet !) Ce se intampla oare cu sistemul medical privat ? Au luat-o toti razna ? Medas imi face alta analiza, la Medlife fiecare taxeaza ce vrea si cum vrea .... incep sa ma ingrozesc !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
anna_a spune:
gata fetelor, a scapat si maruscha
rares daniel are 3530g si nota 9; mamica e bine, pe calmante.
sa-i traiasca baietelul si sa fie sanatosi si fericiti toti 3
Anastasia_7 spune:
Anna,de asta am si intrat, cu gandul la tine, ca tu vei fi prima care ne va da vestea despre Maruscha
Multumim de vesteaaaa mareeee si bun venit in lume, gangurici de Razvanel si mamei recuperare rapida, sa o auzim cat mai curand
Anna, sa ne mai dai vesti despre Maruscha si bebel si despre tine, ce mai faci,cum te simti, ce fac fetitele, cum va descurcati...
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
27+ cu 2
Anastasia_7 spune:
De acum, urmeaza Altesa. In 2 saptamani, mai avem un pui de baietezel, bulgaras de iarna
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
27+ cu 2
Anastasia_7 spune:
Qiao, mie imi scria el pe un biletel ce analize de secretie sa fac si din decembrie anul trecut pana in mai anul acesta, cand am inceput schema de FIV, am repetat analizele de 4 ori, cele de secretie ca tot imi iesea ba streptococul, ba klebsiella, etc....de fiecare data mi-a dat sa repet si clamydia. Ureaplasma si mycoplasma le aveam facute la sanador cu vreo 6 luni in urma si ne-a spus ca nu mai e nevoie sa le mai repetam si la medlife si nu le-am mai facut.
De rezultatul la chlamydia nu stiu ce sa spun, mi-e ciuda ca nu am fisele mai vechi in fata ca am facut curat in dosare si am lasat in dosar numai analizele de la schema incoace si pe cele vechi le am bagate in cutii prin balcoane...sa ma fi uitat sa-ti spun cum aparea la mine, dar nu prea are cum sa apara asa chlamydia din senin,daca pana acum nu ti-a aparut niciodata.
E o bacterie transmisibila sexual si dc pana acum , la cate analize ati facut amandoi in toti anii astia, nu ti-a iesit nici tie , nici sotului, nu prea are logica sa apara acum....Poate 0.018 e valoarea ta, iar cealalta, de la CO,mai mare, e valoarea de referinta, asta insemnand ca este negativ la tine.
Parintele Arsenie Boca
27+ cu 2
tinuta78 spune:
maruscha, felicitari, sa-ti traiasca flacaul si sa va aduca numai bucurii.
maripet, felicitari si tie pentru beta frumos. Il asteptam in crestere. O sarcina lina.
Noi am trecut de procedura in sine a amniocentezei , acum am ramas cu emotiile rezultatului. Dr Steriu a vazut o fetita. Poate are dreptate si echilibram balanta aici cu atatia flacai.
Cate un pentru fiecare .
16+
QiaoBing spune:
maruscha felicitari ! bine ai venit pe lume Rares ! sa fii sanatos, mancacios, fara colici suparatoare, lui mami ii doresc laptic si recuperare grabnica, iar lui tati ... curaj !
nasti am fost aseara la Albu cu toate analizele. Pe sot l-a trimis la Mihalca, m-am oprit sa vorbesc si cu el si mi-a zis sa vina sa ii faca analiza de secretie uretrala. La mie e ok Chlamydia, nu m-am lamurit ce inseamna CO ala, dar important e ca e negativa. Am mai discutat si de AC-urile cele multe, de ce reusite au pe segmentul meu de varsta (are o pacienta de 41 sau 43 de ani la care s-au prins 4 si a trebuit sa faca embrioreductie, acum e in s14 cu 2), si daca o sa fie nevoie de ICSI la cum arata spermograma acum si se pare ca da. Pe mine din cauza infectiilor urinare recurente m-a trimis la nefrolog. Nasti, tu la cine ai fost ?
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)