FIV cu dr Dragos Albu 51

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Buna fetelor, scuze de intarziere. Am facut ieri dubla inseminare, dar nu stiu ce o sa iasa.
Duminica dimineata la ora 8 am facut pregnylul iar la 21.30 seara am ovulat, durerile de ovare m-au tinut pana luni dimineata iar la 09.45 am facut prima inseminare.A doua am facut-o la 16.10. I-am spus docttorului de dureri si de test de ovulatie si a zis ca e bone si ca nu-mi poate fce eco. Asta e, cum o vrea Dumnezeu. La prima inseminare mi-a bagat 15,7 mil cu mobilitate 86,7 %, iar la a doua 12,9 mil cu mobilitate 92,8 %. Tratament femibion, acid folic, utrogestan 3/zi si clexane 0,4 1/zi. Am avut dureri in timpul inseminarii mai ales pe ovarul stang unde am avut foliculi mari, in timpul celei de-a doua dureile nu au fost asa intense. Sper sa fie bine si sa ma ajute Dumnezeu ca alti bani nu mai am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

marusca,
asteptam poze cu pruncul! tinem pumnii sa fie totul usor si... ne bucuram de bucuria ta!

nouasnrs,
sa de Domnul sa fie cu noroc! tinem pumnii!

( 9 + )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Nu am asa multa experienta dar stiu ca nu e bine sa ovulezi inainte de inseminare ca sunt sanse slabe cand se intampla asa. Dar acum ce sa fac? Asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

va multumesc mult tuturor pentru incurajari...azi am fost mai mult pe drumuri sa mai rezolv cate ceva...

lumimar..ce plimbarica ?!...jumatate de zi am stat sa-mi calmez sotul :))) si sa incerc sa nu ma enervez si io ...acu' l-am trimis la culcare sa se calmeze...barbatii!!! daca ar trebui sa nasca ei, cred ca nu s-ar mai face copii pe lumea asta. mi-am luat si sutiene de alaptat ca nu aveam, am cautat si camasa ca alea de la Medlife sunt sexy rau, mai iese cate un san pe afara :) si au imprimeul ala de ma seaca...insa deh, cum nu am gasit nimic satisfacator, ma voi costuma in recuzita lor...oricum nu merg la parada modei, merg sa nasc.

Am emotii si ma rog pentru fiecare dintre voi sa ajungem cu toatele in acest moment, pentru asta luptam si nu e usor. Ma bucur mult cand mai vad cate un succes inregistrat. Doamne ajuta!

39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salexa spune:

Maeipet felicitari. Ii doresc o sarcina usoara.
Fetelor ieri am fost la eco si gemenasii mei m-au tratat cu spatele, nu au vrut sa ne dezvaluie secretul sexului lor. Eram asa de curioasa iar ei niste obraznici, doctorasul nostru cred ca si mai curios ca m-a chinuit sa ii intoarca dar ei nu si nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

maripet felicitari pentru testulpozititv il meritai ,toate il meritati.

noua bafta si tie in cateva zile poate ne dai o veste buna.

salexa nu am mai intrat de mult si nu stiam ca ai gemeni ma bucur mai da grizonatul asta numai gemeni face?

alilumi ,miruna parcxa mai e una din voi cu gemeni nu?

fetelor am si eu o curiozitate mai stie cineva ceva de camercam cea cu tripleti?

36+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

tannoo vb maine la tel

altesa, tripletii sunt ok, sunt tare frumosi, i am vizitat acum 2 saptamani, ieri au facut 3 luni

salexa sa mi dai datele tale sa te trec la listuta gravidutelor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Mirela,schimba-mi semnatura,sunt candidata la FET,schimba-ma de la FIV in octombrie,te rog.Multumesc!
Maripetfelicitari,sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc!Embrionii au fost congelati de la ultimul FIV,nu-i asa?Cati au fost si ce grad?Te intreb deoarece si la mine urmeaza la fel,FET si am 3 embrioni.Eu am mai facut un FET in Ungaria,cu blastocisti dar a fost un rezultat negativ.Eu incerc sa-mi fac lectiile inainte de intalnirea cu d-nul dr.Albu si d-na dr.Sandu.Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Altesamai ai putin si nasti,ce ma bucur pentru tine.Cum au trecut saptamanile si parca ieri ne cunosteam pe holul clinicii
Iti doresc nastere usoara si un bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Nouasnrs, Doamne , ajuta, sa fie cu lipici insemanarile si sa vii cu o veste frumoasa!
Altesa, noi ne vedem la maternitate,tu aproape nascand, eu la vizitaMai ai un pas si gata, iti vezi puiutzul.
Salexa, nu fii dezamagita ca nu ai reusit sa ii vezi, si ai nostri au fost tare timizi, se jucau pe acolo, dadeau din manute, dar numai cu piciorusele stranse. Abia in saptamana 18 aam aflat ca e posibil sa fie baietei, dar tot nu au vrut sa ne arate clar ceva. Si apoi, la morfofetala, la 22 saptamani, am vazut clar putzulicile. Se mai intampla si asa. Si noi eram f.f.f.f.f curiosi, ne parea rau ca nu puteam vedea ce sunt, eram ca niste copiii

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

27+ cu 2

Mergi la inceput