FIV cu dr Dragos Albu 51
Raspunsuri - Pagina 6
beatrix04 spune:
buna seara fetelor, doar ce am ajuns de la bucuresti sunt f obosita dar tot tin sa va impartasesc bucuria revederii cu bebitza mea (ca acum e cert:e fetitza!).am facut morfofetala de sem II si suntem bine, chiar radea ca mi-a si zis doctorul ca-i place sa pozeze de mica.De clexane nu am scapat desi eu ca de fiecare data am facut o intrebare la dl doctor.Si el de colo: de ce sa nu il mai facem?!!uitati ce bine e fetitza...deci....ne conformam dupa asa un raspuns.mi-a schimbat doar duphastonul, a zis sa-l inlocuiesc cu utrogestan.Ce sa mai zic fetelor...e un sentiment minunat pe care gravidutzele il stiu iar la celelalte fete le doresc din tot sufletul sa -l simta cat mai curand.parca nici nu mai simt oboseala...
Felicitari maripet iar tie maruscha o intalnire de neuitat cu puiul tau
POOOP TOATE FETELE!!!!
QiaoBing spune:
maruscha ca bine zici, nici nu realizam ca mai este atat de putin pana pe 14 ! wow ! scot motatele pt galerie
bccami capul sus si mergem inainte !
u all
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
maruscha80 spune:
anastasia, aristica, qiao, beatrix merci mult . Qiao vad ca ai scos animatoarele la interval... merci, merci!!! :)
maine dimineata gata, sunt acolo la ML, doamne ajuta sa fie totul bine...sa fim bine amandoi si ta'su care deja e pierit de emotie si griji :).
au trecut lunile astea ....acum am emotii
39+ cu
mirela2 spune:
neata
felicitari maria
beatrix felicitari si tie pt caruciorul roz
marushca80 nastere usoara si recuperare rapida
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
maripet spune:
Marushca
Multumesc inca o data tuturor fetelor pentru incurajari si sprijin!
pe toate !
Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1
tannoo25 spune:
mirela,poate n-ai vazut postarea mea anterioara; te mai intreb, cum putem rezolva ce a vb nevasta-mea cu tine?
lumimar spune:
Maruscha,lasa emotiile acasa,mergi relaxata la spital si pregateste-te de intalnirea cu bebele tau.Plimba-te astazi,rastata-te pt ca de maine viata ta ,viata voastra se va schimba radical...tot timpul va fii alocat pt bebe
Iti doresc o refacere usoara si o acomodare rapida
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)