FIV cu dr Dragos Albu 51

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Qiao, ce ma bucur, mi-ai confirmat ce banuiam deja cu Chlamydia, ca nu avea cum sa apara asa tocmai acum si ma bucur ca ti-a dat dr si exemplul cu mamica careia i-a reusit tratamentul si au fost si lipiciosi. Bine, la mine subiectul legat de "embrioreductie" e sensibil, mai bine se prind 2 odata decat 4 si sa treci prin stresul, teama, emotiile de dupa, dar important e ca s-au prins si fata aceea are tot varsta ta. Deci se poate, ce ti-am zis eu?!
Eu acum, ultima data, am fost la d-na dr Chisleag, urmeaza doctorasul Albu luni, azi m-au trimis la Institutul de hematologie sa fac acolo niste analize in legatura cu coagularea mea demna de Pacala....
Ari, puiule, ce sa mai spun...am oprit iar Clexane-ul. Se mai rarisera, chiar dc nu detot, sangerarile , dar cum am inceput sa-l fac , m-au apucat iar sangerarile alea urate.
De durut nu doare nimic cat sangerez, partea urata e ca pe langa ce iese pe nas, curg gheaguri mari si pe gat, ma innec urat, nu mai descriu mai mult ca e neplacut, etc si senzatia asta ma termina, parca sunt vampir.
Si de aia raman tot in impas, as avea totusi nevoie de Clexane pt bebei,sa ne asiguram ca vor lua in greutate normal si nu va aparea stagnare in crestere in urmatoarele saptamani, ca asta face MTHFR meu, chiar dc sunt heterozigote; si d-l dr Albu si d-na dr Chisleag vor sa-mi dea macar doza de 0, 2, dar cu toate ca sangerez, analizele sunt impartite, jumatate imi recomanda Clexanul, cealalta jumatate sunt bune si nu imi indica pt ca imi agraveaza probl cu sangerarile si teama dr e sa nu incep sa sangerez si jos. Asa ca, tot in plop sunt si acum.
Luni astept cu sufletul la gura sa-i masoare Albu pe bebei, sa stiu exact ce greutate au, cum e colul, pt ca joia trecuta erau foarte agitati si nu i-a putut prinde la eco pt masurare.
Lumimar Ai o papusica de fetita
Tinuta, chiar ca daca e fetita, mai echilibram aici balanta, ca sunt multi baietei si nu au pe cine trage de codite.
Acum am vazut si semnatura Maruschai , la mamicute, pe prima pagina; Rares, mititelul, e soldatel viteaz direct de la nastere
Va pup pe toate

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

27+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

ali,daca nu-s indiscreta,la ce dr te duci la giulesti?merci.Felicitari marucha,sa-ti traiasca minunea,sa fie sanatos si sa va bucurati reciproc.Doamne,anastasia,prin cate ai mai trecut si patimit,sa-ti dea Dumnezeu forta si putere sa ajungi cu bine sa-ti vezi mogaldetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

miruna, nu esti indiscreta deloc. este vorba despre dr. Cristescu. activeaza-ti te rog pm-ul.

eei, pruncul meu a ajuns cu inimioara la 169 bataitze pe minut!

( 9 + )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda_s spune:

anna ivan

mersi pt raspuns. da, din cate am inteles este pentru cele(ca mine) cu amh f mic.
eu am facut la al doilea fiv o stimulare f puternica, cea mai puternica pe care o incerca doc Zadori din Szeged si rezultatul a fost dezastruos in sensul ca dupa 11 zile de stimulare cu greu au aparut 3 foliculi,din care doar unul e posibil sa fi avut ceva, pt ca ceilalti doi i-au scos si erau goi.
de asta nu as mai incerca inca o data pt ca se pare ca la asa amh mic nu functioneaza stimularea si plus de asta imi fac si praf ovarele.
acum, mie Albu nu mi-a spus nimic de genul e pierdere de timp si bani, dar ma gandesc ca poate din cauza povestii mele s-a gandit ca este sihgura, mica , dar sansa. sper.

de asta eram curioasa daca a mai facut cineva si mai mult daca a reusit. ca sincer, doar asa ca sa fac ceva...nu prea mai imi vine.

Mergi la inceput

ali,merci....ce frumooooos...Doamne ajuta sa fie bine!hai ca ii activez PM,desi stiam ca e activat.

Mergi la inceput

gata ali,am activat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

mirunitza, draga mea
nu il activasi ca io nu-l vaz, bata-l norocul de PM. poate apare mai tarziu. sigur fusesi pe Profil Personal, apoi ai coborat la Optiuni Profil, ai apasat plus si ai raspuns da la "Mail de la membri"?

daca nu, stai linistita, ca iti trimit maine mail cu lamuriri (ca pana maine sigur apare el, PM-ul). pup mamica de gemenei!!!

( 9 + )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

marusca felicitari pentru bebe grasan ,recuperare rapida si sanatate la am2

nasti

36+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Maripetmultumesc mult ptr.informatii.Va tin la curent cu FET,cand il fac,poate am si eu succes.
Maruschafelicitari!
Anastasiaabia astept sa creasca bebelusii si sa nasti ca mi se face o mila de tine cand povestesti prin ce treci....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Neata la fetite!
Ali, Miruna, vine acum si Mariped dupa voi, poate faceti si voi cate un pui de fetita sau perechi!
Roxana, saru'mana ca imi oferi un umar, multumesc mult! Minunea e ca s-a instalat in mine o stare de incapatanare cum n-am simtit eu vreodata, nu ma mai intereseaza nimic decat sa ajung la termenul de care mi-a spus dr Albu-38 de saptamani si sa-mi vad baietii grasunei si sanatosi. Dumnealui acolo a spus ca ma vrea ajunsa si atunci tot ce mi se intampla pe langa incerc sa transform in "situatii fara raspuns", dar pe care le pot invinge.
Partea tampita pe langa toata vointa si incapatanarea mea e ca nu se gaseste un raspuns, acolo, si pt mine, de ce se bat cap in cap toate astea...
Oricum, daca ma intorc iar la Clexane, va anunt, macar sa ramana scris aici patania mea cu coagularea.

Aaaa, ce am uitat sa va spun e ca in pauza de Clexane, si-a revenit aproape total piciorul stang, il aveam cafeniu-vanat de la varice si vene sparte aparute de aiurea, cand nici nu aveam burtica mare macar. Cat nu am mai facut, s-au retras, nu stiu cum de au disparut asa, dintr-o data. Nici cu crema, dc dadeam , cred ca nu dispareau asa.
Asa ca, daca va apar multe vase sparte dintr-o data cat sunteti pe heparina, sa nu va speriati, mare parte din ele se duc dupa ce nu mai faceti Clexane.

Problema cu caderea parului a ramas in picioare, chiar si dupa oprirea Clexanului, deci aici se pare ca nu era de la Clexane problema. M-am inselat eu. Sa nu va las cu sperietura asta.

Mariped, ai fost la eco, mama, sau te duci sapt.ce vine? Eu am programare la dr Albu luni si apoi joi ajung iar la dr Chisleag. Nu stiu daca va fi vreuna dintre voi pe acolo zilele acelea.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

27+ cu 2

Mergi la inceput