FIV cu dr Dragos Albu 51

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

offf, anastasia, draga mea,
cand iti vor creste flacaii si vor "face figuri" ca mai toti adolescentii si nu numai, te rog io mult sa ma anunti ca ti-i mustruluiesc de nu se vaz! sa le povestesc eu asa cat a luptat mamica lor si prin catea trecut...! cum ar fi sa tinem legatura si cand ne-or creste copchii, sa ne intalnim cand si cand, sa depanam amintiri... sau sa ii dojenim pe plozi cand o mai iau si ei asa pe alaturi...?! ca stim aici fiecare despre fiecare cate a patimit, cat poate nu stiu nici parintii, fratii si prietenii nostri...

doamne luptatoare si atat de incercate!

( 9 + )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Azi beta hcg 1127,06. Acum urmeaza eco sa vedem cand.

Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Stii, Alumi, cat scriam randurile dimineata, la prima postare ma gandeam la ceva similar cu ce ai spus tu acum....ca, dincolo de distante, pe unde suntem toate de aici rasfirate prin tara, dincolo de problemele particulare de sanatate ale fiecareia, probleme care ne-au adus in acest punct, sa ne cunoastem si sa ne sustinem una pe alta si unele pe altele, pana si bebeii care se tot nasc de la deschiderea acestui subiect sunt ca niste fratiori si surioare. Atata timp cat noi ne spunem toate alea, ne sfatuim , ne dojenim, ascultam sau ne dam consiliere una alteia, e mai ceva ca in familie.
Tare m-as bucura sa nu e ratacim cand 'or creste puii, chiar si dupa ce vor ramane gravidute toate fetele de aici, ca toate vor fi mamici! Mereu vor mai aparea si alte fete, care ne vor lua locul, vor fi cum am fost noi la inceput si sa vezi atunci ce "soacre" vom fi toate si cum vom veni cu sfaturi care mai de care
Altesa, mama, tu esti urmatoarea amazoanca de aici!!! Tu, Anna si Maruscha v-ati sincronizat perfect la 2 saptamani distanta una de alta cu venirea bebeilor in lume. Echilibrezi balanta cu fetitele Annei, sa nu fie Razvanel al Maruschai singurel intre 2 gagici
Angelica, unde a disparut fetita cu ochi superbi?
Cami, te pup

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

27+ cu 2

Mergi la inceput

Hai sa va fac un pic sa radeti. Sa vedeti ce am patit cu al meu sot dimineata pe la 5. Eu eram deja treaza la marginea patului, in fund, cu insomniile mele, si stateam asa, linistita, ma gandeam departe...Cand il vad ca tresare ca ars si incepe sa strige sa aduc eu laptele de pe aragaz, ca da in foc...mi-am dat seama ca visa, dar cand am aprins veioza si l-am vazut ca era asa buimac, cu ochii mari cat cepele, am zis ca s-a trezit deja si gata, s-a dus visul. Dar el a mai continuat cateva secunde sa-mi tot ceara laptele ca plange copilul... Ei, si m-a apucat un ras de abia atunci l-am trezit complet. Si mi-a povestit ca visase amandoi bebeii si ca trebuia s ale dea el de mancare. L-a luat in brate pe unul dintre ei, i-a dat biberon sa pape si pe celelalt l-a uitat. Si la un moment dat, si-a dat seama ca uitase de celalalt bebe, ca nici nu-i daduse lapte sa manance , dar nici nu stia unde este bebele, ca nu mai era unde il pusese el. Si atunci cosmarul din vis cu cautarile...pana la un moment dat ca l-a auzit plangand si s-a ghidat dupa plans si l-a gasit in alta camera....el era saracul coplesit tot de visul asta, imi povestea tare serios totul, iar eu abia ma stapaneam sa nu rad cu gura pana la urechi, ca tare dragalas e sa vezi ditamai omul de barbat, mare cat casa si speriat terminat ca nu daduse in vis bebeului sa pape.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

27+ cu 2

Mergi la inceput

maripet, felicitari mamica!
cum nu ti-ai facut programarea??? ooofff, sper din suflet sa nu trebuiasca sa astepti, ca e tare aglomerat la clinica!

anastasia, abia astept sa nasti! pentru ca iti doresc sa scapi de sangerari si chin, chiar daca stiu ca o mama nu face nazuri cand vine vorba despre puii ei! iti doresc sa treaca repede aceste saptamani pana la 38 (daca am inteles eu bine, asa ti-ai propus) ca sa iti tii in brate cei doi prunci sanatosi si frumosi!!!

miruna,
pe unde esti mamica?

( 9 + )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maripet

Azi beta hcg 1127,06. Acum urmeaza eco sa vedem cand.

Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1

Mariped.Beta e in evolutie frumos. Dr Albu ce a spus?

Parintele Arsenie Boca

27+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

http://www.viatacudba.blogspot.com/
fetelor haideti sa il ajutam pe bibi astazi este ultima zi in care mai putem dona!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

FETELE!!!, e fetita si nu are anomalii pentru trisomia 13.18 si 21. Sunt cea mai fericita. Am rasuflat usurata. Mai asteptam 3 saptamani pentru cariotip, dar sper sa nu mai fie probleme.

maripet, foarte frumos beta. Doamne ajuta pana la capat

sa ne tinem toate puii sanatosi in brate
Sa aveti un weekend minunat .

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Anastasia super tare patania ta cu sotul tau ................!!!!!!!!!!!!
Sunt aici ,va citesc dar nu prea am mai avut ce sa scriu !
Fetelor ma impresionat enorm cazul lui Bibi ,a fost mediatizat si de prima tv puteti intra si la ei pe sait sa vedeti reportajul ,haideti sa il ajutam pe acest ingeras ,2 euro nu este mult zic eu pt nimeni ,pt o cauza nobila !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

tinutaaaaaaaaaaaaa, FELICITAAAARI!
imi vine sa iti zic... "ti-am zis eu!"... dar ma abtin!!! sa iti creasca mare si sanatoasa buburuza din burtica!!!
prietena draga!!!

( 9 + )

Mergi la inceput