FIV cu dr Dragos Albu 51

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

aici sunt ali....tot nu e activat PM-ul????....fir-ar al boalii...
anastasia,saracul sotul tau,deja a intrat in febra emotiilor....dragii de voi,ce ne-o astepta....o sa fie frumooos
maripet,daca vrei,iti cedez programarea mea de la ML,eu am pe 05 ian dar la dr sanda munteanu,parca,caci dl dr A este in CO,o am la 15.00...daca vrei,ma anunti
tinuta,ce veste minunata,iuhuuu

Mergi la inceput

ali,am intrat la contul meu-mesaje private si acolo aveam o cerere de la tine si am acceptat.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

Multumesc tuturor si fiecareia in parte pentru urari. Multumesc foarte mult annei pentru incurajari.

Azi ma simt chiar bine, mai am dureri insa suportabile...pot chiar sa merg, ieri nu am putut ... e minunat!!!! :)

L-am alaptat pe Rares, e drept cate un pic, in ficare zi. Sunt foarte multumita de serviciile de aici, oamenii se poarta impecabil...merita fiecare banut dat. Neonatologul este o doamna care isi face meseria cu pasiune, ne-a povestit o multime de lucruri. Te simti ca intr-o familie. Bravo lor!

Acum sunt in culmea fericirii ca mi-e mai bine si doamne ajuta maine cand ne vom intoarce acasa..Eu sper insa ca ne vom descurca, vine si soarcra, sa vad cum o conving sa nu s eimplice prea tare. Mamicile stiu ce vorbesc :)

Altesa tu urmezi, bafta multa, va fi ok ... ce e mai rau oricum se uita fiindca e un miracol...dupa ce l-au scos pe rares statea ca sclava isaura cand se uita la leoncio...si ma minunam cum am facut eu asa o minune...nu-mi venea sa cred. toti ma felicitau, si mie mi se innodau lacrimie pe obraji de bleaga ce sunt :)

bafta mula gravidutelor, bucurati-v de fiecare moment, de fiecare etapa...iar celor care sunt in focuri...ma rog pentru voi!

39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

marusca ma bucur pentru bucuria ta
tinuta avem fetitaaaaaaaaaaa

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Miruna, multumesc mult, dar daca tot nu o sa fie dl dr, o sa fac eco de confirmare in alta parte (am pe cineva care are un cabinet de ginecologie si costa eco doar 120 lei) si cand vine dr o sa ma programez si la el. Vreau sa ma vada neaparat dansul.
Poate sunt alte fete care trebuie neaparat sa faca eco la Medlife.

Tu cate saptamani ai?
Cum calculati saptamanile? Eu ultima menstra am avut-o pe data de 16 noiembrie.

Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

miruna,
intra pe coloana din stanga, sub poza ta de profil, la rubrica "Profil Personal", de acolo, mergi la "Editeaza Profil" (vezi ca iti cere din nou parola cont) apoi coboara la Optiuni Profil, apasa + si ai o serie de optiuni: raspunde da la "Mail de la membri".
e un picutz complicat, dar daca urmezi pasii, reusim impreuna.

( 9 + )

Mergi la inceput

maripet,cu drag te ajutam,oricum eu o sa renunt la acea eco,daca o vrea cineva,cu placere...........pai,ultima menstra la mine a fost pe 15 octombrie.....deci,am 8 sapt si o zi

Mergi la inceput

gataaaaaaaaaaaaaaaa aliiii,merci...fara sa vrei,ti-ai exersat rolul de mamica cu mine,invatandu-ma cum sa fac.....

Mergi la inceput

maripet,d-asta vreau sa renunt si eu la eco ca nu e dansul....stiu ca e fff ocupat,de aceea si renunt la serv dansului....prima eco,de confirmare,nu a intrat dansul,a trimis-o pe dna Lara,desi pe hol m-a intrb daca am venit pt eco confirmare....dupa aceea,pe mail mi-a zis ca urmatoarea eco va fi pe 5 ian,nu cu dansul,ca e in CO....asa ca renunt,m-a ajutat enorm vazandu-mi visul implinit,dar mai departe merg cu alt dr.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

miruna, io tot nu vaz PM-ul la tine. mai repeta odata pasii de mai sus ("Profil Personal", "Editeaza Profil" -cu parola cont- apoi Optiuni Profil, apasa + si raspunde da la "Mail de la membri".), dar la sfarsit apasa si butonul "trimite datele"...
ufff, trebuie sa reusim. doar sunt o capricoanca capoasa!
daca fetele stiu vreo alta modalitate, si eu gresesc, rogu-va corectati-ma!

ADAUGARE:
MIRU DRAGA, TI-AM TRIMIS MAIL!!!

( 9 + )

Mergi la inceput