FIV cu dr Dragos Albu 51

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

ali,am repetat de nu stiu cate ori....e incapatanat...da,am primit mailul,ti-am raspuns.....tu esti capricorn,dar eu pestoaica si cu mine mai usor,ca-s sensibiloasaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

fetelor multi nocturni !
maruscha felicitari inca o data. m-am emotionat citind povestea ta
tinuta esteeee !
Nasti cred ca numar zilele mai abitir ca tine, sa te vad si pe tine cu bine cu bebeii in brate.
ce lista lunga si frumoasa de (viitoare) mamici care o sa ne intalnim sa ne plimbam carucioarele in parc sau, de ce nu, in dendrologic

in alta ordine de idei, am si eu o nelamurire. azi mi-a dat mail vaduva sa ma anunte ca or sa fie toti in concediu intre 26 dec si 9 ian. asa ca monitorizarea mea nr 1 din 30 se muta pe 29 (asta oricum nu era cu Albu), dar nu mi-a raspuns ce se intampla cu cea de pe 6 ian. mai, daca stiu ca or sa isi ia liber 2 sapt, de ce ne mai incurca si pe noi ? daca nu imi face pe 6 albu eco ma supar rau, la cate experiente "minunate" ati avut la eco cu alte persoane ... nu ma las pe alte maiini.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Citat:
citat din mesajul lui matilda_s

buna

sunt "relativ " noua pe forum, la sectiunea asta, in sensul ca pana acum am vorbit cu fetele de la FIV Ungaria, pt ca am fost si eu acolo de doua ori fara rezultat.
am o intrebare pentru voi: a facut cineva FIV pe ciclu natural cu doctorul Albu?

eu am fost ieri la el pentru o discutie, la recomandarea unei prietene care a reusit cu el anul acesta si mi-a placut f tare cum s-a comportat. fff dragut!

nu am vorbit cu nimeni pe acest subiect, si pentru ca deabea am aflat. din acest motiv sunt curioasa daca mai exista fete care au facut aceasta procedura si ce ratae de succes are.

mersi mult

2 IA IN ROMANIA FARA STIMULARE-nereusite
FIV1 -LA DR. ZADORI, nereusit
FIV 2 LA DR. ZADORI - NEFINALIZAT CU ET, FACUT IA-nereusit
mutatia genei MTHFR - C677T-heterozigot,A1298- heterozigot
AMH-0.3

Matilda mie Albu chiar mi-a zis ca poate urmatorul FIV il facem pe ciclu natural pt ca la cel cu stimulare nu am raspuns ... nu se stie de ce (AMH-ul il am bun, l-am facut de 2 ori pt ca nu credea ca e atat de mare, acum mi-a zis sa il repet la Synevo... sper sa iasa tot bun). Au si un pachet convenabil la FIV pe ciclu natural 3 proceduri la 10500 RON. Multa bafta!
Anastasia imi pare tare rau ca situatia nu s-a rezolvat inca dar ma bucur ca esti puternica si poti sa "induri" si ca bebeii sunt bine! Ma pt tine!
maruscha, tinuta ma bucur mult pt amandoua, felicitari!!
Mie mi-a iesit bineinteles candida la analize si sunt in tratament iar daca dr intra in concediu pe 26 .... e cam complicat pt ca voiam sa fac si eu histero .... o sa se prelungeasca perioada pana la urmatorul FIV, asta e!
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

fetelor multi nocturni !
maruscha felicitari inca o data. m-am emotionat citind povestea ta
tinuta esteeee !
Nasti cred ca numar zilele mai abitir ca tine, sa te vad si pe tine cu bine cu bebeii in brate.
ce lista lunga si frumoasa de (viitoare) mamici care o sa ne intalnim sa ne plimbam carucioarele in parc sau, de ce nu, in dendrologic

in alta ordine de idei, am si eu o nelamurire. azi mi-a dat mail vaduva sa ma anunte ca or sa fie toti in concediu intre 26 dec si 9 ian. asa ca monitorizarea mea nr 1 din 30 se muta pe 29 (asta oricum nu era cu Albu), dar nu mi-a raspuns ce se intampla cu cea de pe 6 ian. mai, daca stiu ca or sa isi ia liber 2 sapt, de ce ne mai incurca si pe noi ? daca nu imi face pe 6 albu eco ma supar rau, la cate experiente "minunate" ati avut la eco cu alte persoane ... nu ma las pe alte maiini.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Hai sa te lamuresc eu ...........si eu aveam eco pe 6 ianuarie cu Lara Andronescu si am zis clar nu ,vreau la Albu ,asa ca a trebuit sa imi mute primul eco pe 8 la 7:30 ,pt ca dupa 8 vine dr Albu,asa ca iti spun cu parere de rau daca te duci pe 6 iti va face dr Lara eco ,da si tu un tel Vaduvei si spunei ca vrei la Albu .
Mie cind mi-a dat schema ,i-am zis dr ca nu vrea sa ma consulte nimeni altcineva decit dinsul,sincer nu mi sa parut ca la deranjat cererea mea...... ,si citind schema (am inteles ca de obicei primul eco il face DR LARA)vad primul eco Lara Andronescu..........Vaduva nestiind de discutia mea cu dr Albu .....hmmm i-am zis eu nu vreau la nimeni altcineva ,si Vaduva a zis ok ,atunci va va consulta numai dr Albu cum vreti dumneavoastra!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

angelica bine ca le tine se poate decala eco pe 8, eu pe primul il aveam pe 30 si l-au mutat pe 29, dar urmatoarele sunt cele din timpul stimularii si nu cred ca se pot decala asa de mult.
eu pe 31 ar trebui sa incep diphereline, e 4 menopurul si puregonul iar pe 6, 10, 13 am monitorizari cu Albu ! daca nu se poate cu el, eu plec de la medlife, chit ca iar am inghitit aiurea AC si m-am mai si injectat cu Clexane. eu inteleg ca orice om are dreptul la concediu, dar presupunand ca nu au stiut cand mi-a facut programarea (in functie de cand au ei liber pt punctie) tocmai din octombrie, dar nici cand am anuntat z1 nu au putut sa imi zica ? ca asta a fost sambata trecuta. adica ma pun sa fac Revelionul cu seringa infipta in burta si pana la urma ei pleaca in co si pe mine ma lasa sa imi numere paznicul oolele ?? nu ma mir ca Vaduva nu mi-a mai raspuns la mail. i l-am dat vineri in timpul zilei si nici pana acum nu am raspuns. daca nu imi raspunde luni sau imi zice ca imi face eco lara sau nu mai stiu cine, le zic pa si pusi. am vazut ce eco fec mandrele de acolo, nu am chef sa imi ghiceasca in cafea pe banii, nervii si sanatatea mea.
ufff, sunt cam irascibila. mi s-a imbolnavit canarul primit cadou de la sot si stau cu grija si cu spaima in suflet. am dat de un dr veterinar nebun, de incep sa ma intreb daca nu le injecteaza ceva la facultate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda_s spune:

pestic

mersi pt raspuns.

am fost f multumita de intalnirea cu doc, dar acum sunt putin sceptica cu privire la sansele acestei reusite.
totusi vad ca pana acum nimeni nu a spus ca a facut si a si reusit.
a mai scis cineva, ca doc i-a spus ca la varianta asta piezi si bani si timp si sansele sunt f mici.
de aici confuzia. mie nu mi-a spus nimic de genul asta.este adevarat ca si eu i-0am spus ca nu as mai incerca stimulare din cauza riscurilor pe care le prezinta, dar...nici nu as vrea asa doar sa fac ceva de dragul incercarii.

ma rog o sa vedem. poate ne intalnim pe acolo. eu, daca ma hotarasc incep prin februarie.schimbam impresii si incurajari

te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Citat:
citat din mesajul lui matilda_s

pestic

mersi pt raspuns.

am fost f multumita de intalnirea cu doc, dar acum sunt putin sceptica cu privire la sansele acestei reusite.
totusi vad ca pana acum nimeni nu a spus ca a facut si a si reusit.
a mai scis cineva, ca doc i-a spus ca la varianta asta piezi si bani si timp si sansele sunt f mici.
de aici confuzia. mie nu mi-a spus nimic de genul asta.este adevarat ca si eu i-0am spus ca nu as mai incerca stimulare din cauza riscurilor pe care le prezinta, dar...nici nu as vrea asa doar sa fac ceva de dragul incercarii.

ma rog o sa vedem. poate ne intalnim pe acolo. eu, daca ma hotarasc incep prin februarie.schimbam impresii si incurajari

te pup

2 IA IN ROMANIA FARA STIMULARE-nereusite
FIV1 -LA DR. ZADORI, nereusit
FIV 2 LA DR. ZADORI - NEFINALIZAT CU ET, FACUT IA-nereusit
mutatia genei MTHFR - C677T-heterozigot,A1298- heterozigot
AMH-0.3

Matilda probabil si eu tot prin februarie o sa ajung pt ca vreau sa las o luna intre histero si FIV. Ai intrebat cumva dr-ul care sunt sansele de reusita (la procentaje ma refer)?
Mi-ar placea sa ne intalnim!
Pupilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

QUIAO dar tu ai spus ca nu vrei sa iti faca eco altcineva decit Albu?Ca eu am tinut sa precizez ,daca nu ai spus ,asa cum ti-am scris si in mesajul anterior prima eco la fiv o face Lara ,asta la toata lumea ,cu toate ca mie nu mi se pare ok deloc ...........odata ce am optat pt un medic mi se pare ok ca el sa se ocupe de mine de la inceput pina la sfirsit!
La mine intradevar sa putut muta 2 zile ,a picat bine ,dar eu zic sa dai un tel sa vb cu Vaduva ,eu zic ca ai toate sansele sa vina Albu sa te vada chiar el ,daca ceri asta!Ma bucur enorm ca suntem apropiate ca perioada la fiv ,tu pe cit ai embriotransferul?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

angi mie schema mi-a trimis-o pe mail cu mult timp inainte si am zis ca treaca de la mine prima eco, dinainte de inceperea stimularii. oricum am de gand sa o mai fac si in alta pate pt siguranta ca a vazut lara bine in cazul in care i se pare ei ceva suspect. dar de urmatoarele sa nu aud !
nici nu mai stiu cand am et, parca pe 18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda_s spune:

pestic

nu am intrebat, din pacate.dar la prima consultatie o sa intreb.dar tinand cont ca eu numai vreau sa incerc cu stimulare, si i-am si zis asta, e clar ca daca exista o sansa cat de mica, este varianta asta.
acum nu ma astept la ceva spectaculos, sincer vorbind, dar am zis sa incerc si varianta asta, asa ca sa fiu impacata ca am facut tot ce se poate.
acum depinde mult daca producem foliculi cu ovocite. ca daca da, eu cred ca sansele sunt la fel ca la un fiv , doar ca dureaza mai mult.doc mi-a zis ca in cel mai bun caz poti sa ai 2 foliculi intr-o luna. daca mai sunt si plini...in 3 luni putem sa avem o productie de oua aproape ca la fiv. pana la urma nu ne trebuie un cofraj, ci doar unul bun.

asa ca SPERANTA!

Mergi la inceput