FIV cu ovocite donate(6)
Raspunsuri - Pagina 7
alina_alba spune:
Mami_vreau, cand ai facut et tu cati embrioni ai primit? La fiv cu embrioni donati exista varianta de a-mi transfera unul sau doi. Habar nu am ce varianta sa aleg... tu ai ales numarul sau ti-au recomndat ei?
stiu ca exista niste variante (adica sa se prinda unul, doi sau nici unul). De unde ma pot interesa care sunt probabilitatile?
pt prima pagina, poti sa pui simplu, candidata la fiv cu embrioni donati. Nu e locl pentru prea multe informatii.
Si mami_vreau, esti deja la 19 saptamani...wow...mai ai un pic si faci 5 luni...sa fiti sanatosi :)
mami_vreau spune:
alina multumesc pentru urari!
eu am facut fiv cu ovocite donate.
Donatoarea mea a avut 8 ovocite din care 6 mature, 6 s-au fertilizat, am ajuns cu toate 6 in stadiul de blastocisti (embrioni de ziua 5), am facut embrotransfer cu 2 blastocisiti si mai am congelati inca 2 blasto pentru ca ceilalti 2 nu erau de calitate!
Laura
19+
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...
Teli spune:
Buna ,
am sa postez aici exact raspunsul celor de la ISIDA cu privire la costuri.
Mami_ vreau , eu inteleg ca nu intra in cost tratamentul meu , gresesc?In plus se mai platesc 79 euro pentru blastociti.
:egg donation is 3951 euro , ICSI is 490 euro, sperm donation is 55 euro , plus supporting services for foreign patients are 372 euro, including transportation from airport and back, interpreter's assistance. communication via e-mail , this sum does not include the cost for the medications for the recipient.
We do not have any waiting list for the donors and we do not make egg sharing. All the donors are not older than 30 years, they all make tests required, including genetic tests. The donorship is anonymous in Ukraine, so we do not show the pictures of donors and themselves to the recipients. You just fill in the donor profile where you indicate the colour of your eyes. hair, blood type and Rh-factor, weight and height for us to find you the best match. So, you will be given the profile of the donor for the confirmation.
Noapte buna
mami_vreau spune:
da, teli, asa inteleg si eu, ca si tine... ca nu e inclus tratamentul tau (al recipientului)... ca si la brno, de altfel...
imi spusese cineva ca i s-a spus de la isida ca nu e inclus costul tratamentului donatoarei dar e posibil sa se fi inselat... investighez problema
Laura
19+
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
alina_alba spune:
am prmit raspuns! au doi embrioni de gradul I.
Mami_vreau, cand ti-au spus ca ti-au gasit donatoare, tu ai acceptat-o pur si simplu sau ai mai avut intrebari suplimentare? si daca da, ce intrebari?
trebuie sa le dau rapsunsul si nu stiu ce sa fac...parca i-as mai intreba chestii...
mami_vreau spune:
Eu nu am mai avut intrebari suplimentare deoarece am primit ceea ce ma interesa in momentul in care mi-au propus donatoarea.
Insa eu cred ca sunt importante urmatoarele aspecte:
- sunt embrioni de ziua 3 sau blasto?
- ce varsta au donatorii?
- ce grupe sangvine au donatorii?
- sunt proven sau unproven donors?
- ce fel de analize au facut donatorii?
- caracteristicile fizice ale donatorilor se potrivesc cu ale voastre (culoarea parului, ochilor, tenului)?
Cred ca acestea sunt intrebarile pe care ai putea sa le pui...
Pupici si multa bafta!
Laura
19+
alina_alba spune:
mami, ce pe faza esti! imi place despre tine
la intrebarile tale mi-au trimis ei raspuns din oficiu. din cate am inteles, donatorii nu au copii, dar sunt sonatori fideli la ei, banuiesc ca or mai fi folosit cu succes materialul lor. mie mi-a mai venit sa intreb nivelul de inteligenta al donarilor, daca au facut ceva teste de iq. este un aspect f important pentru mine si sotul meu. Si sa nu aiba ceva particularitati fizice ( nu defecte) pe care nu le-am mai intalnit in familiile noastre: nas de nu stiu care sau urechi nu stiu cum... intelegi tu...
Am intrebat de anlizele donatorilor la telefon si mi-au zis ca sunt testati pentru bolile genetice cele mai frecvente (mai mult nici nu as putea sa cer, avand in vedere faptul ca exista mii de boli genetice, pentru BTS si analizele normale de sange.
Pana acum totul imi pare ok. Mi se par super profi tipii de la clinica. Spper sa nu ma insel. Oricum, ma leg tare mult de povestea ta cu happy end :)
Mai revin cu amanunte pe masura ce le primesc. Cred ca de luni incolo, ca in weekend nu cred ca se intampla ceva
Un weekend fain va doresc tuturor
alina_alba spune:
Si inca ceva, ca am uitat
Mami, tu cand ai ajuns la clinica (sau inainte) ai vazut vreun dosar la donatoartei sau doar ce ti-au povestit ei?
mami_vreau spune:
alina suna bine ceea ce spui...
e bine ca sunt blasto, sansele sunt mai mari...
nu, nu am vazut nici un dosar al donatoarei, legile din cehia nu permit acest lucru, din pacate... insa eu am avut incredere in ei...
iti tin pumnii si astept sa ma urmezi cat de curand!
Laura
19+