FIV cu ovocite donate(6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

mi-au zis cei de la reprofit ca protocolul de tratament pentru mine in cazul embrionilor donati este acelasi ca si pt ovocite donate. ce inseamna asta?
mami_vreau, tu ce ai luat? sper ca nu injectii...
inca nu mi-au zis nimic sa fac, dar sunt curioasa cam ce trebuie facut.
sper ca nu va bat la cap...prea mult. Am avut intotdeauna tendinta sa o iau un pic inainte (chiar si cand nu e cazul)
Va las in pace acum. o seara faina sa aveti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Buna seara tuturor!
Sunt noua pe aici, va urmaresc de citeva luni, ma bucur ca existati, sunteti grozave. Am inteles de la voi ca inca mai pot sa-mi indeplinesc dorinta de a avea un bebe.
Am 44 ani si la activ citeva inseminari (demult, prin 1995) si aproape 3 FIV-uri: FIV1 (protocol lung)la Medsana in martie 2007-nereusit, FIV2 (protocol lung) la Medsana in iunie 2007-nereusit, FIV3 Gynera in feb 2008 nefinalizat (am sesizat dezinteresul medicilor, m-au dezamagit si am renuntat).
Eu: sterilitate primara, cauze necunoscute, sotul rezultate slabe dar cu ICSI am fi reusit. Acum cind am mai multe informatii decit la momentul acela imi dau seama ca am fost cobaii medicilor: nu mi-au spus motivul pentru care nu au facut FIV cu ICSI, apoi nu inteleg cum mi-au fortat organismul si m-au chemat la fiv 2 dupa numai un ciclu complet.
Pentru ca nu am renuntat la dorinta mea am cautat informatii si v-am gasit pe voi. Vreau sa ma alatur grupului vostru, am nevoie de sustinerea voastra si de sfaturile voastre.
FIV cu ovocite donate este ultima varianta la care mai pot apela la virsta mea cu un AMH de 0,1 ng/ml
Inchei aici ca m-am lungit prea mult.
Succes aspirantelor! Felicitari insarcinatelor!

Mergi la inceput

mami_vreau esti minunata, te urmam cu drag, mami_vrem_si_noi .
apalina si alina alba sunt cu citiva pasi in urma voastra. V-am citit, am intrat si pe alte site-uri, aleg si eu Reprofit Brno.
Ma pregatesc de "prima vizita": descarc cele 2 formulare, le completez si le trimit. Este nevoie si de o scrisoare de intentie? Scanez analizele cele mai recente si le trimit? Dar nu sunt traduse. Le trimit si o poza ca sa imi aleaga donatoare asemanatoare ca fizic?
Am o multime de intrebari

Mergi la inceput

cocolino, bine ai venit! :)
Mi-au raspuns cei de la reprofit! Azi imi studiaza doctorul dosarul si a spus ca o sa aud foarte curand ceva vesti de la ei.
Ieeeiii...abia astept
Voi ce mai ziceti? cam pustiu pe aici :) Adevarul ca e treaba multa acum, inaintea sarbatorilor.
Sporuri maxime va doresc :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blumoon spune:

Buna fetelor.Cat ma bucur ca s-a animat forumul si ca toata lumea este optimista.Bun venit celor noi si mult succes celor ce urmeaza sa faca pasul ce mare.
Am o intrebare.In cazul in care isteroscopia si histerosalpingografia sunt mai vechi( sa zicem 1 an) ,inainte de procedura la Reprofit ,trebuiesc refacute?Sincera sa fiu am uitat sa intreb la clinica.
Eu ajung la clinica deabia in toamna...mai vreau sa fac o incercare cu un alt icsi.
Va pup si va imbratisez cu drag

Laura mult noroc in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor..

cocolino210 bine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta! si eu am amh-ul f mic 0.08 chiar, mai mic ca al tau...si eu am 26 de ani...asta e....medicii cu care am vb nu ma lasa sa fac fiv cu ovocitele mele...ca cica nu ar reusii si ar fi risipa de babi....de asta si eu vreau cu ovocite donate ...e dramatic ceea ce traim...dar daca se intampla minunea de a vii mame intr-o zi...uiti de toate traumele traite!...aici incercam sa ne incurajam una pe alta...si sa ne alinam suferinta intr-un fel...ne bucuram cand uneia dintre noi reusesc si ne consolam cand mai este cate o dezamagire....capul sus pentru toata lumea!

apalina..drum bun spre casa...si te asteptam pe meleaguri ardelene

alina_alba felicitari ca te misti asa de redepe si ca ti-au raspuns cei de la Brno. eu asa cred si stiu de la fete ca intre 3 si 6 luni dureaza totul....trebuie sa fii rabdatoare si increzatoare!

mami_vreau...ce faci? esti bine?

va pup fetelor...si o zi buna sa aveti

Mergi la inceput

multumesc pentru intimpinare. toate speram intr-o minune .
eu vreau sa pregatesc formularele, sa le trimit cit mai repede, fiecare zi conteaza pentru mine.
va intreb pe voi cele care ati facut primul pas: sunt suficiente cele doua formulare de pe site? mai scriu o scrisoare de intentie, ceva istoric? trimit rezultate analize pe care le am?

Mergi la inceput

eu am completat doar formularele, fara altceva in plus. Nu am pus nici analize, au zis ca ma vor anunta daca mai trebuie facut ceva in plus. Ma gandesc ca voi face ceva analize cum se fac si la noi inainte de sarcina, pentru bts si ceva analize obisnuite de sange. Astept sa imi zica ei. Deocamdata, Cocolino, cred ca e suficient ce e pe site. Ei tin legatura cu tine pe mail si te lamuresc foarte rapid :) Sunt eficienti:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

miracol nu prea se vede burtica cine stie ce! nici kg in plus nu am luat inca! ce-i drept ca nici nu prea am putut manca pana acum... dar de cand a inceput sa miste bebe, mananc si eu ceva mai bine!

aristica da, stiu ca e si qiao pe metereze! ii tin pumnii si ei si abia astept intalneala cu voi! sa innebunim chelnerii!

ivanovaama eu nu stiu traducator in cehia... insa eu am o alta idee... poti vb cu cei de la clinica sa te programeze cu altcineva din romania care sa te poata ajuta cu traducerea... ce zici, merge?

Teli, da, eu am plecat in aceeasi zi in care am facut ET! am orpit in budapesta, ne-am plimbat pe acolo, am facut o ultima croaziera in 2 pe Dunare, am innoptat in Budapesta si a doua zi am mers spre casa... spre deosebire de fiv-urile trecute, m-am comportat absolut normal, nu am tinut cont decat sa nu ridic greutati... atat!
am inteles ca pretul pentru kiev nu include si costul tratamentului donatoarei? ca acela se plateste separat? e adevarat?

apalina medicul nu mi-a recomandat vitamine; le-am luat eu fara recomandare.

alina sunt perfect de acord cu tine! e bebelusul nostru indiferent de materialul genetic! cand il simt cum isuna prin burtica, crede-ma ca nu are absolut nici o importanta faptul ca bebe e obtinut in urma unui fiv cu ovocite donate!
stiu pe cineva care are intentia de a face fiv cu embrioni donati la brno si au programat-o foarte repede! sa speram ca si tu vei avea noroc!
am rugamintea sa imi spui exact ce vrei sa scriu despre tine pe prima pagina... aici sau prin mp si te voi trece imediat pe listuta de pe prima pagina...
nu mi-am ales medicul, mi-a fost repartizat... insa am avut o colaborare destul de buna pe mail... la foarte multe mailuri am discutat direct cu el, nu am mai discutat cu coordonatoarea! insa procedura nu am facut-o cu el pentru ca era in concediu! nu contaza, toti sunt medici ok!
mie mi-au raspuns cei de brno in acceasi spunandu-mi cavor analiza fisele transmise; a doua zi am primit deja o data propusa pentru ET.
tratamentul contine si injectii (sau hai sa spunem cel putin o injectie)... se face o injectie intramusculara cu diphereline de 3,75 care are rolul de a-ti inhiba ovarele... probabil aceasta va fi singura injectie pe care o vei face tu... pe urma vei incepe la o data stabilita sa iei pastilute de estrimax pentru a-ti pregati endometrul... in ziua cu punctia donatoarei vei incepe si progestronul care poate fi sub forma de ovule sau injectabil... eu i-am rugat sa imi dea injectabil pentru ca aveam un deficit de preogestron in faza luteala... cam atat... eu am mai facut si injectii cu clexane pentru o mutatie de trombofilie dar tu nu ai de ce sa le faci daca nu ai probleme...

cocolino bine ai venit! stai linistita ca mami_veti_fi_si voi cat de curand, sunt sigura!
eu nu am scanat analizele... am trecut toate rezultatele analizelor pe care le aveam facute intr-un tabel... daca vrei formatul de tabel da-mi prim mesaj privat adresa ta de mail!
scrisoare de intentie? la ce te referi? eu le-am scris asta in mail:
Hello,

I am interested in coming to your country for egg donation IVF and I was hoping to find out if I am eligible for this procedure in your clinic.

I want to start this procedure as soon as possible and I see on your site that consultation is possible via email. This is ok for us because is very difficult for us to come in your country now.

Please find attached all questionnaires on your site and a file with all recent medical tests made by now.

Please let us know if is necessary to make additional medical tests. And please tell us which is the next step.

Thank you very much and I am looking forward to your reply.

Best regards,

smaick

blumoon nu, nu iti vor cere sa refaci histerosalpingografia si histeroscopia... insa eu iti recomand daca au fost ceva probleme la histeroscopie gen polipi sau sinechii sa o repeti pentru anse mai mari!

Laura

19+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Am trecut si Isida pe prima pagina; daca mai sunt clinici pe care considerati ca ar fi bine sa le trecem, va rog sa imi scrieti informatiile necesare pentru a le posta pe prima pagina.

Laura

19+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput