FIV cu ovocite donate(6)
Raspunsuri - Pagina 5
roxana33 spune:
Laladmultumesc pentru mesaj.Stiu de la cumnatul meu ca un FIV este 10000 de dolari,dar am gasit si cu 6000,tratamentul fiind separat.Crede-ma ca deja am depasit suma de 10000de dolari de cand fac FIV-uri.In legatura cu FIv-ul cu ovocite donate,nu stiu cat costa.Normal ca mi-ar conveni mai mult Europa.Cumnatul meu e foarte incantat de serviciile americanilor dar se poate sa fie si multa reclama.Oricum,cu cat mai multe informatii,cu atat mai bine.
irilac31 spune:
Neata fete minunate
sa stiti ca eu va citesc zilnic, numai ca nu apuc sa scriu nimic, am o perioada ingrozitor de aglomerata la serviciu.
Va pup pe toate
alina_alba spune:
Neta! :)
Fetele care au luat legatura cu reprofit, brno:
Dupa ce ati trimis formularele completate, in cat timp v-au raspuns cei de la clinica?
smaick spune:
neata fetele
alina_alba cei de la brno mie mi-au raspuns in 2 zile
mami_vreau sanatate multa si multumesc de raspunsuri; te asteptam cu vesti despre cel mic
o zi buna fetele!
miracol11 spune:
Buna fetelor...si eu va citesc zilnic...dar f greu reusesc sa scriu...sunt f f ocupata...acuma cu perioada Sarbatorilor...
alina_alba...ai ales clinica la care tind si eu sa ma duc...f bine !te felicit...si ai mare dreptate....bebelasul acela va fi al tau din toate punctele de vedere!...eu ma gandeam si in momentul in care adopti un copil ...tu il cresti, tu il imbraci, tu il educi si il iubesti ca si cum ar fi iesit din tine!....daca subconstientul nu te ajuta sa asimilezi situatia, parerea mea e ca nu faci nimic!....daca o sa traiesti toata viata cu ideea ca acel bebe nu e conceput din ovocitele tale, atunci mai bine nu faci nimic...parerea mea!
va pup fetele!
alina_alba spune:
multumescs mult de raspunsuri! abia astept sa imi trimita programarea cei de la brno. nu dureaza asa de mult ca la fiv cu ovocite donate, dar tot e un termen de asteptare intre 3 si 6 luni. si mi se pare asaaaa de muuult... :(
sa aveti o zi minunata :)
Looana spune:
Neata fetelor
Alina mie mi-a raspuns imediat la citeva ore ,foarte repede.Acuma nu stiu la cine cazi si cite e-mail are de raspuns pt respectiva.Am vazut ca coordonatoarele sunt impartite pe tari.Mie mi-a raspuns cineva care e pt germania.
O zi buna si serviciu usor !
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
alina_alba spune:
Am primit raspuns de la reprofit. Ei zic asa: ca mi-au prelucrat formularele, iar cand gasesc emrioni care se potrivesc ma contacteaza. Asta oare ce inseamna? Ca dupa ce gasesc embrioni mai dureaza inca 3-6 luni? Sau dureaza 3-6 luni pana gasesc embrion? Am trimis mail si i-am intrebat, dar inca nu au raspus. Of, sunt asa de nerabdatoare si mi se pare ca lucrurile se misca asa de incet...
Daca as putea sa fac ieri inseminarea, atunci cred ca eram multumita...
Greu cu femeile astea, ofof, mai mai :)
apalina spune:
buna fetele .nu prea mai reusesc sa va scriu ,ma presgatesc de plecat acasa maine dimi! Alina ... ma bucur pentru gandirea optimista pe care o ai ,si asa cum au completat fetele .... va fi bebelul nostru ... chiar daca nu e cu ovocite sau embrionii nostrii!Daca ne dorim asa multb, e al nostru!Stiti vorba aia ... ce creste in ograda mea e al meu nu? va pupacescAlina cei de la Brno se misca foarte repede in comparatie cu celelalte clinici ,fii sigura ca vei primi raspunsul in cel mai scurt timp posibil