FIV cu ovocite donate(6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

eu inca nu am ales nimic. pentru ca inca nu stiu exact ziua in care se face ET. Depinde de urmatoarea menstruatie. Oricum, eu as vrea sa stau la Brno 2 sau 3 nopti. Vedem. Ma gandeam sa o intreb pe coordonatoarea mea ce hotel imi recomanda. Si ce bani sa am la mine, euro sau ce moneda au ei acolo. Cred ca la clinica se plateste in euro. La hotel si in alte locuri nu stiu cum sta treaba. Fete, cine mai sta la Brno si si-a facut rezervare, anuntati-ma si pe mine, asa, de idee.
Multam fain si o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Neata fete minunate, va astept azi la o cafeluta

Mergi la inceput

Tina imi pare nespus de rau, stiu cum e...din pacate. Acorda ti ceva timp sa te linistesti, plangi cat ai de plans apoi apuca-te sa faci planuri pt viitor, te va ajuta sa ai un alt plan de bataie pregatit.
Te imbratisez cu drag

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Looana

irilac31 pentru mine sunt ambele clini bune diferenta e pretul 1500-2000 €,PFC e mai scump dar i-mi place ca e o clinica mica.Plus ca nu au lista de asteptare ,la ei incepi repede 1-3 tratament inainte si plus ca trebuie sa le platesti 3000 € in avans inainte cind le dai OK....la reprofit 1000€.Embriologu de la PFC cred ca stii sin tu ca e foarte bun si foarte recunoscut in Cehia dar au si ei rezultate negative ,am vazut pe alt forum.
Pt mine era mai aproape Praga de unde stau si timpul de asteptare.Dar acuma mi-sa potrivit planu la fix cum am vrut eu sa planific .Data de la Reprofitul e la fix ca tot mai repede nu putea nici cei de la PFC.....la noi munca nu ne permite libertate din primavara incolo,deci trebuia sa ma cordonez dupa asta in primul rind.
O clinica foarte buna e CUBE tot in Praga si fel pretul cu PFC .
Fetelor care stii cele de la Reprofit cit costa daca vrei o analiza pt embrioni aidica PDG ,m-ar interesa

Tina

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Looana, diferenta asta de bani..1500 euro...ma tine si pe mine in loc. Adica as vrea sa gasesc undeva o justificare pentru diferenta asta si am cautat cumva in rata lor de succes. Cei de la PFC spun ca au o rata de 50-60% pe cand cei de la Reprofit au afisat ca au o rata de 37,4% ( ma refer aici la bataile inimii). Dar...cum am putea noi stii sigur ca intr-adevar astea sunt reale, ca de verificat nu prea avem cum.. Practic, din ce inteleg eu de la PFC e ca platesti in plus pentru PICSI si garantia aia ca vei avea sigur un FET.
In ceea ce priveste avansul nu ma deranjeaza, oricum am de dat bani, ca ii dau acum sau ca ii dau dupa tot trebuie sa-i dau. Iar rezultate negative are orice clinica, poate sa faca ei mama PICSI-ului sau ce smecherii mai sunt, daca e sa fie...va fi, nu depinde numai de ei.
Deci concluzia...tot nelamurita sunt

Apalina hai fii mai increzatoare. Lasa chistuletele alea ca nu au cum sa te afecteze mai ales ca sunt mici. Daca faceai FIv normal, da erau o problemuta, dar asa n-ai treaba cu ovarele tu axeaza-te sa fie endo bun. N-ai vazut si mami_vreau avea un chistulet cand a facut si uite ce rezultat frumos a avut. Gandeste pozitiv, noi suntem toate langa tine si-ti facem galerie. Simti ceva de la estrimaxul ala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata ! Cafeluta e gata ?
Cocolino dupa transfer e indicat ca sa ramai pina a 2 zi iin hotel,am vazut ca multe clinici recomanda asta si pe alte forumuri.Ei zic dupa ET sa stai in pat ,sa vezi un film la tv,,spre seara eventual sa iesi scurt sa iei masa in doi ,alti zic ca poti sa bei si un pahar de vin la masa de seara.Deci relax ,putin romantic, a doua zi poti pleca spre casa cu masina,avion....
Eu voi ramane in hotel dupa ET iar pt sot voi cauta un masaj ca sa-l rasfatz un pic ,seara vom iesi in oras sa luam masa a doua zi plecam cu masina spre casa ,avem circa 700 km de facut .Eu dupa ce ajung acasa mai stau o zi mai relaxata fara sa fac nimica dupa care i-mi voi relua viata de zi cu zi ca pina inaintea transferul.
Mie azi ,maine trebuie sa-mi vina ciclu dupa calcul meu pina pe 29.02.'12 pe atunci cind merg la clinica ar fi trebuit sa fie al 3-lea ciclu.De cind incep tratamentul ,eu am primit o lista cu care ei fac tratamente ,parca e aceiasi care am vazut-o pusa de una dintre fete cu o zi doua in urma .Mie mi-a scris cordonatoarea sa-i spun cind i-mi vine ciclu (zilele astea cind apare) dupa care mia zis ca voi primi lista de tratament.
Voi cum le a- ti optinut iti dau reteta ei de la clinica,sau numai lista si dr ginoco al tau trebuie sa-ti faca reteta pe ce iti da ei????cum se procedeaza ,de la al citelea ciclu ati inceput cu tratamentul ca sa fiti in pas cu donatoarea.Cu asta nu sunt inca in clar....cit va costat tot tratamentul??? Daca am posibilitatea sa iau de la ei din farmacia lor eu as lua-o ca sa numa mai complic,numai ca trebuie sa iau si heparina care nu stiu cit costa .Trebuie sa vad cum ati facut voi care deja va-ti procurat medicamentele.
Va las o zi buna si usoara!

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claand spune:

La Multi Ani doamnelor! Sa va aduca Noul An bebelusii mult doriti. Nu am mai intrat de ceva timp pe acest forum, pentru ca am incercat sa ma detasez un pic si se pare ca am reusit :). Mami vreau -sincere condoleante pentru bunica ta- si eu mi-am pierdut in 2010 cei doi bunici pe care i-am iubit enorm -in august pe bunica si in septembrie pe bunicul- a fost cumplit; dar ce nu te omoara te intareste- si este foarte adevarat. Iar acum aproape 3 luni au sosit pe lume doua minuni de fetite -gemene- sarcina normala- din partea fratelui meu.
Dar , trecand peste diferite aspecte ale vietii, mentionez ca sunt programata la Reprofit pentru fiv cu ovocite donate - prelevarea ovocitelor pe 21.05.2012, iar ET in jurul datelor 24.05.2012-26.05.2012. Dumnezeu sa ajute si sa faca o minune pentru toti cei care isi doresc un copil. Va doresc sa reusiti tot ce va propuneti.. Ma puteti include acolo in lista celor care spera sa se intample o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

salutare!

cocolino si alina_alba, in prima pagina aveti postarea mea cu hotelurile si pensiunile din Brno.

Pentru informare eu mi-am facut deja rezervarea si voi sta intr-un apartament inchiriat in regim de hotel in Brno.

tina, imi pare rau pentru nereusita dar o sa fie bine curand, asa trebuie sa speram toate.

zile si nopti bune!
Roadetot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claand

La Multi Ani doamnelor! Sa va aduca Noul An bebelusii mult doriti. Nu am mai intrat de ceva timp pe acest forum, pentru ca am incercat sa ma detasez un pic si se pare ca am reusit :). Mami vreau -sincere condoleante pentru bunica ta- si eu mi-am pierdut in 2010 cei doi bunici pe care i-am iubit enorm -in august pe bunica si in septembrie pe bunicul- a fost cumplit; dar ce nu te omoara te intareste- si este foarte adevarat. Iar acum aproape 3 luni au sosit pe lume doua minuni de fetite -gemene- sarcina normala- din partea fratelui meu.
Dar , trecand peste diferite aspecte ale vietii, mentionez ca sunt programata la Reprofit pentru fiv cu ovocite donate - prelevarea ovocitelor pe 21.05.2012, iar ET in jurul datelor 24.05.2012-26.05.2012. Dumnezeu sa ajute si sa faca o minune pentru toti cei care isi doresc un copil. Va doresc sa reusiti tot ce va propuneti.. Ma puteti include acolo in lista celor care spera sa se intample o minune

Bine ai revenit claand si sa va ajute Dumnezeu sa reusiti si voi cu o pereche de gemeni...asa ca sa iesi in parc cu fratele, fiecare cu perechea lui de gemeni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roadetot

salutare!

Pentru informare eu mi-am facut deja rezervarea si voi sta intr-un apartament inchiriat in regim de hotel in Brno.

zile si nopti bune!
Roadetot

Roadetot cum se numeste hotelul unde vei sta...sau pe ce site ai intrat si ai facut rezervarea? Cat costa pe noapte cazarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

tina imi pare rau[bang mama ei de viata, ce pot sa-ti spun, continua
Mult succes fetelor in focuri si multe beta mari pe 2012
toate fetele

Mergi la inceput