FIV cu ovocite donate(6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Irilac merci de incurajari ,incerc sa gandesc pozitiv si sa nu ma descurajez,dar trebuie sa fiu si realista !Looana eu mi-am luat dipherelinul fara reteta din Ro ,estrimaxul din cehia ,iar restul ...vedem acolo ce mai trebuie ,deocamdata atat contine schema pana la embriotransfer ,dupa vedem ce trebuie sa iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

irilac31,
Nu este hotel, este apartament intr-un bloc de locuinte dar este inchiriat pe nopti ca la hotel. Pentru noi este avantajos intrucat vom sta mai multe zile in Brno.
Ai jos link-ul.

http://www.stay-in-brno.com/en/

Toate bune!

roadetot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

fetele avansate cu cit timp inainte de ziua programata ati inceput A.C. ? Eu corespondez cu agentia de vreo 10 zile si azi ma intreaba daca am inceput sa iau monophasic BCP. V-am mai intrebat eu acum citeva zile dar cine m-a "auzit"? La voi este timp de pregatire a corpului? Ati facut deja lista aceea lunga de teste?
Mi-au scris azi ca imi ofera un termen mai aproape, 5 martie, nu l-am acceptat ca nu vreau sa fac totul in graba. Trebuie sa discut si cu medicul de aici. La Reprofit m-au repartizat din oficiu la dr.Stelcl, mai este cineva la acesta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Mama ce activitate aici, bravo,se simte deja tensiunea in aer!
Se pare ca eu sunt singura care am ales Kievul , mai astept Papanicolaul si sper sa incep si eu prin martie cel tarziu.Abia astept ca tare mi-ati facut pofta cu pregatirile voastre.
Tina imi pare rau de nereusita , nu te lasa.
Va tin pumnii

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Roadetot cum ai procedat cu rezervarea? de pe vreun site sau cum?Eu inca nu mi-am rezervat nimic ... stau in dubii ,eu cred ca voi gasi la fata locului ceva

Mergi la inceput

Cocolino ei iti dau schema de tratament ...faci cum iti spun ,eu nu fac cu contraceptive ,am facut diphereline ...sunt scheme diferite de tratament ,asa ca ...doar cine face cu pilule iti poate spune ce si cum.In ceea ce priveste "lista aceea lunga de teste"...ce iti cer ei ...nu e lunga deloc ,in rest faci ceea ce crezi tu ca ar trebui sau ce te sfatuieste medicul tau ginecolog.Eu in doua saptamani am reusit sa fac tot ce mi-a indicat medicul meu ...noul ... si ce mi-au cerut de la Reprofit.Daca esti pentru martie daca am inteles eu bine ...e timp suficient pentru toate ,eu m-am programat la mijlocul lui noiembrie pentru 19 ianuarie si m-am orientat cam cu tot ce vroiam si trebuia.Chestia e sa iasa bine toate ,ca la mine e cam cu cantec.Am scris la clinica de chisturi ...au zis ca nu-i problema ,sa-i tin la curent cu evolutia ,daca cresc sau ce se intampla...vom vedeaBafta multa somnic usor fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Am copiat mai jos ce mi-a spus mie doctorul sa fac inainte de ET. Medicamentele se cumpara pe baza de reteta, pe care mi-a scris-o medicul meu ginecolog. Nu e mare lucru de facut. S-ar putea ca la donate sa fie schema un pic diferita...nu stiu.
Oricum, eu probleme de sanatate nu am deloc, ciclu super regulat, nu stiu daca conteaza asta

Dear Alina,

For the frozen ET there is no waiting time and protocol is quite easy to follow

Wait for your bleeding
From day 1 of your bleeding you must start taking 6 mg of Estrogens daily (Estrofem, Estrimax, Progynova ....)
Carry on taking estrogens daily and on day 13th or 14th you need to have vaginal US scan done to measure your lining
If lining more than 7mm you add progesterone 800 mg daily (and follow taking Estrogens) and inform me via email
FET is done on day 6 of taking this combination of drugs

If you have any question do not hesitate to ask

Best Regards

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Roadetot, apartamentul ala arata super bine si pretul e bun. Ma gandeam sa incerc sa il rezerv si eu, daca e liber. Mai ales ca zice ca e aproape de Reprofit.
Clinica asta pare sa fie un soi de landmark in Brno

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna Seara!
Am tot vrut sa va intreb ,voua citi embrioni va garanteaza ca veti avea pt transfer.Nu stiu de ce dar cred ca si ei impart ovulele de la o persoana donate pt doua persoane.Adica jumate sunt pt mine cu a sotului si cealalta parte din ovule pt alta femei in cazul asemanator mie.Am vazut ca asta se practica si la alte clinice din Cehia,citisem pe forum.In schimb cei de la PFC iti garanteaza 6- 8 embrioni pregatiti pt transfer si rata intradevar e de 50-60 % ,si daca din primul fiv nu au reusit ca pacienta sa fie insarcinata cu nici un embrion ,atunci la al doilea fiv pt ei este imposibil sa nu ai rezultat pozitiv daca nu atunci al trelea fiv este gratis facut de ei ,nu te mai costa nimica.
Sunt un pic dezorientata nu stiu daca voi avea ceva embrioni pt un al doilea transfer in caz de negativ.
Voi ce stii,ce ati gasit pe net.Hai sa vedem si alte pareri
Eu vorbesc despre www.pragueivf.com
Sau www.ivf-cube.eu
Astea doua am gasit ca au embriologi foarte bune .... Ar mai fi una dar asta e deja pretul de 8500€. www.ivf-institut.cz/

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

apalina, eu voi sta intr-un apartament intr-un bloc, am rezervat deja, voi sta 10nopti. Ai alaturi link-ul, daca te intereseaza scrii un mail si iti raspund cei de acolo. Eu am zis ca este bine,este confortabil, au si bucatarie, nu mai trebuie sa alergi prin oras dupa restaurante, iti cumperi dintr-un market tot ce vrei si-ti faci singura.
Daca mergi intai tu acolo o sa ne spui cum a fost.

http://www.stay-in-brno.com/en/

roadetot

Mergi la inceput