FIV cu ovocite donate(6)
Raspunsuri - Pagina 19
miracol11 spune:
Buna fetelor...prezenta sunt si eu...va citesc in fiecare zi...
Tina_ sper ca tacerea ta nu e de rau...te asteptam cu vestea cea mare
mami_vreau, ma bucur ca ai avut un revelion reusit, si bebe a fost cuminte in burtica!
eu sunt bine, cu munca, am inceput a doua folie de AC, si dupa a doua jumatate a lunii trebe sa-mi vina, medicul mi-a zis sa ma duc sa refac analizele luna asta, dar eu vreau sa mai stau o luna...intre timp ma gandesc f bine incotro s-o apuc...si ce sa fac...sunt destul de dezorientata...
eu ma rog sa fie un an roditor pentru toate fetele...mult succes apalina...mai ai putin!
Looana spune:
irilac31 pentru mine sunt ambele clini bune diferenta e pretul 1500-2000 €,PFC e mai scump dar i-mi place ca e o clinica mica.Plus ca nu au lista de asteptare ,la ei incepi repede 1-3 tratament inainte si plus ca trebuie sa le platesti 3000 € in avans inainte cind le dai OK....la reprofit 1000€.Embriologu de la PFC cred ca stii sin tu ca e foarte bun si foarte recunoscut in Cehia dar au si ei rezultate negative ,am vazut pe alt forum.
Pt mine era mai aproape Praga de unde stau si timpul de asteptare.Dar acuma mi-sa potrivit planu la fix cum am vrut eu sa planific .Data de la Reprofitul e la fix ca tot mai repede nu putea nici cei de la PFC.....la noi munca nu ne permite libertate din primavara incolo,deci trebuia sa ma cordonez dupa asta in primul rind.
O clinica foarte buna e CUBE tot in Praga si fel pretul cu PFC .
Fetelor care stii cele de la Reprofit cit costa daca vrei o analiza pt embrioni aidica PDG ,m-ar interesa
Tina
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
alina_alba spune:
looana, cei de la reprofit nu fac pgd, i-am intrebat. eu stiu ca la ceva clinica din barcelona costa undeva pe la 18.000 euro, cu analiza tintita pe un anumit tip de mutatie. cica si prin olanda fac pgd-uri, dar nu stiu cat costa.
miracol11 spune:
imi pare rau Tina_...capul sus...nu te poti opri aici...orice sut in fund e un pas inainte!...nu te lasa!
cocolino2010 spune:
tina imi pare rau nu te descuraja, lupta mai departe.
te intelegem, fiecare dintre noi a trecut prin asta de cel putin 2-3 ori.
apalina spune:
Tina imi pare rau pentru rezultat ...asa stam cu sufletul la gura si asteptam un rezultat pozitiv care sa ne dea sutul in fund sa mergem inainte mai cu vlaga ,dar va veni si ala , sunt convinsa ca vom reusi intr-un final! Deci eu urmez ... data punctiei 16 ianuarie ,embriotransfer 19 sau 21 ianuarie,mai e putin si ma apuca emotiile!Am inceput estrimaxul in 2 ianuarie ,,mergem pe schema ,,dar apare o mica problema ,azi la eco s-au vazut 2 chistulete ... care se poate sa fie foliculi sau chisturi ,in 10 am monitorizare de endo si atunci voi stii sigur ce e ...am inceput cu stangul dar sper sa fie bine intr-un final ,medicul a spus ca si daca sunt chisturi se pot retrage .... o sa scriu la clinica sa vad ei ce spun .Cam astea ar fi noutatile ,bafta fetele care ati obtinut programari o seara faina si mergem inainte cu speranta
cocolino2010 spune:
apalina, alina_alba, roadetot voi ati ales hotel/pensiune la Brno? Eu vreau sa stau la Brno in zilele cu proceduri si perioada dintre proceduri as sta la Praga, dar nu stiu daca fac rezervare pentru 3 sau 5 zile. Dupa transfer pot pleca direct acasa ori este prea obositor pentru "starea" mea?