FIV cu ovocite donate(6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor...ati savurat cafelutza?...bafta Tina_ pentru azi...iti tin pumnii...sa dea Dumneyeu sa fii urmatoarea mamica dupa mami_vreau

Looana concediu placut in continuare...si un an nou fericit cu realizarea marelui vis!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blumoon spune:

Dragele mele va doresc din suflet un An Nou cu multe impliniri si multa sanatate,cu toate am trecut printr-un an greu si plin de neprevazut ,sa dam uitarii clipele de restriste si sa ne gandim ca 2012 ne va implinii visul de a devenii mame.

Mult noroc si multa sanatate,va imbratisez cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_ spune:

Buna fetelor! Nu am facut beta azi pt ca doctora mi-a recomandat sa fac pe 3 ianuarie, dar a mai fost cu mine o doamna din oradea care a facut azi beta si i-a iesit pozitiv 44, tot cu ovocite donate, sper sa fie la fel si la mine. acum incep sa ma caiesc ca nu am facut azi, dar asta e... Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Tina atunci stai linistita incontinuarie si incearca sa nu te gindesti acolo ,stiu ca e usor de zis dar e important mult in aceste zile ,fa ce ai facut si inainte pina la fiv de zi cu zi.Eu la ultimul fiv am avut 96 si a doua zi nu sa mai dublat la analiza de singe(motiv necunoscut). Stiu ca tot ce este peste 10 in sus e vorba de sarcina care sa prins sau a incercat sa se prinda dar medici abia dupa repetarea analizei o considera pozitiv.
Ne auzim in anul nou cu vesti bune si bucuri.
Ganditi-va  la trecerea dintre ani ca la o poarta. Pute-ti sa treci prin aceasta poarta in noul an si sa luati cu voi  numai lucrurile bune si apoi sa inchizide-ti poarta in urma voastra ,astfel incat grijile si supararile sa nu va poata urma. 
Sufletule voastre sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa va primeasca in brate pline de caldura, iar norocul sa va urmeze oriunde… Anul ce vine sa va ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite! La Multi Ani dragile mele !

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

La multi ani tuturor, la cat mai multi bebei!

Un nou an mai bun, cu sanatate si cu multe impliniri!

Sanatate, iubire si ... bani!

cu drag
roadetot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

la multi ani ,multa sanatate si fericire,noul an sa ne aduca implinirea celei mai arzatoare dorinte ,aceea de a ne tine in burtici si in brate bebeii,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

LA MULTI ANI!
Sa traiti, sa infloriti, visele sa le impliniti!
Pup toate fetele: viitoare burtici si viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

LA MULTI ANI 2012!!!....bine v-am gasit in noul an fetelor, sa va dea Dumnezeu sanatate, putere si sa ni se implineasca visele...de a fi mame!....cum ati petrecut?....

eu am petrecut in familie, cu sotul si rudele apropiate, ne-am simtit bine...a trecut....de maine la munca...gata cu distractia

Tina_...tinem pumnii pentru ziua de maine!!!

pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

La multi ani dragelor si tot ce v ati dorit mai mult sa se implineasca in acest an.
Tina tinem pumnii pt maine
Apalina,multa bafta sa ai, sa dea Domnul ca rezultatul sa fie cel asteptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

Buna fetele bine v-ati intors din minivacanta.
Va doresc un an 2012 fericit si plin de impliniri si in special sa ni se implineasca dorinta cea mare de a ne tine bebeii in brate

Mergi la inceput