FIV cu ovocite donate(6)
Raspunsuri - Pagina 17
ella43 spune:
MAMI-VREAU tu cum ai petrecut cu bebe la purtator?
Sper ca esti bine si mai intri sa ne mai dai un pic de curaj si spreanta
fetele
ella43 spune:
MAMI-VREAU tu cand ai facut ET ai ales tu numarul de embrioni pt transfer sau ei nu transfera mai mult de 2 cum ai procedat?
Sau depinde si de varsta, pt ca am citit undeva ca la peste 40 de ani se transfera chiar si 4 embrioni sau si aici depinde de calitate in ce stadiu sunt etc, poate ne dai mai multe de detalii daca nu te deranjam prea mult
ella43 spune:
Fetelor si eu cred ca optez pt clinica din brno deja am trimis un e-mail pt a vedea daca gasesc sa vorbesc cu cineva in limba italiana ca cu engleza mea de balta si mia raspuns o coordonatoare in limba italiana dar nu pot trimite formularele deoarece nu ma lasa nu stiu de ce cum sa procedez in acest caz???
Sa scriu datele care le cer ei intr-un e-mail si sa-l trimit asa ??
E grea tehnologia asta pt mine
toate fetele
cocolino2010 spune:
Buna ella43!
hai sa vedem cum ne descurcam cu "tehnica asta": am intrat pe site-ul clinicii, am ales meniul in limba italiana si am cautat chestionarele.
Incearca adresa asta:
http://www.reprofit.cz/page.php?id=172&rodic=163&lang=it
Le descarci la tine intr-un folder, le completezi (electronic) si apoi trimiti fisierele pe mail.
Nici eu nu cunosc prea bine engleza, dar mami vreau m-a ajutat cu un text de introducere, apoi am tradus toata corespondenta cu google traducere si cu dictionarul.
Succes!
Looana spune:
La multi ani fetelor! Un an nou cu multe bucuri pt toate si marea dorinta a fiecarui sa fie anul asta.
Eu am avut escala la Wiena am ramas aici sotul la hotel ,maine dimineaza zburam acasa la Frankfurt...abia astept, mie dor si de casa ....a fost frumos ,nu va mai zic ca stii cum e concediu in doi
Pt mine a inceput bine anul adica cu dreptul mai bine nici nu se putea, azi am primit pe 29.02.2012 programarea unde trebuie sa merg cu sotul,adica tot la reprofit
Sincer eu am testat si am scris cu mai multe clinici in paralel dar nu am putut sa ma hotarasc 100% pt ca la reprofit e lista mare de asteptare si am insistat mult prin cineva sa ma ajute ca eu primisem initial pt iunie si era prea mult pt mine pina atunci.Eu avea chiar maine in plan sa la dau OK pt cei din Praga Center unde au un embriolog foarte vechi in meserie peste 25 de ani foarte bun mai ales la virsta de la 40 in sus.Dar asa ca cred ca norocul meu a venit pe ultima 100 m asa ca am sa ramin la reprofit.Deci puteti sa ma treceti pe prima lista
Mi-am facut analizele pt Praga deja mi-au venit intre timp sunt ok,saptamina viitoare am deja programare pt mamografie.....si deja le am pe toate numai ca le voi da pt. Reprofit,aici am vrut de la inceput numai ca am facut un ocol si tot la ei am ajuns
O intrebare pt fetele care stiu sau pt mami vreau
Mie mi-au cerut cei de la PFC din Praga sa fac Hysteroskopie care o fac peste 10 zile astept sa-mi vina CM intr-o saptamina ,deja am vorbit cu dr meu gineo.
Deci dac o fac la mijlocul luni ianuarie e ok uterul meu deja pt transfer de embrioni care ar fi prin primile zile din martie,ar fi circa 6 saptamini intre ...e deja vinedecat uterul meu pt ca am un mic myome 2cm. Nu mi se va deregla CM dupa in prima luna dupa Hysteroskopie,stiu ca e bine sa o fac dar sunt un pic dezorientata.Eu am un CM regulat lunar 25-27 zile.
Hai ca va las ca m-am intins ca si guma de mestecat,ma scuza-ti ....dar numai aici pot sa vorbesc tot ce am prin cap....de fapt stii si voi cum e cu prietene apropiate ,sunt chesti care nu poti sa intrebi ca imediat stie tot ce vrei sa faci.
O seara buna va doresc sau Noapte buna !
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Looana spune:
Ella uite cum am procedat eu ,am salvat acele formulare la mine intr-o mapa care mi le-au trimis cordonatoarea.Le-m deschis cu open office ,le-am completat ,le-am salvat complectate de mine dinnou in comp.dupa care i-am scris email si le-am atasat la email ca fila asa cum faci si cind trimiti poze....i-am multumit si gata.Dupa ce le-am complecat le-am salvat in 2 formate diferite doc si inca unul dar nu mai stiu care. Eu le-am facut asa ca sa nu ma trezesc ca le salvat complectate de mne in format gresit si cordonatoarea sa nu le poata vedea.Daca vrei maine ma uit cind ajung acasa in pc si iti zic exact ,dar poate incerci tu intre timp.Sau vezi in ce format sunt cele care le-ai primit tu si le salvezi si tu la fel....mai simplu
Hai bafta si sa fie cu noroc data .
Ma culc si eu acuma Noapte buna!
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
mami_vreau spune:
La multi ani!!!
Sa dea DD ca anul 2012 sa ne aduca aici numai teste pozitive, sarcini usoare si bebei sanatosi!
ella cum am petrecut eu? pai pe 31 m-am facut facut frumoasa , m-am dus la salon, m-am coafat, m-am machiat, mi-am facut manichiura, mi-am pus gene false iar noaptea de 31 am petrecut-o la restaurant unde l-am dansat pe bebe ...
a fost frumos ca am fost in gasca mare si ne-am distrat!
in privinta numarului de embrioni transferati, iti spun ca in ziua cu embriotransferul va avea loc o discutie cu medicul tau in care veti hotari de comun acord cati embrioni transferati. Avand in vedere ca eu am 33 de ani si aveam blastocisti de calitate foarte buna mi-a spus ca ar fi bine sa nu transferam decat 2... si ne-am conformat... Stiu ca sunt cazuri cand pun si mai mult de 2.
Cu chestionarele am vazut ca te-a ajutat cocolino
tina multa bafta astazi la testare! iti tin pumnii!
nu prea inteleg cum de ai platit atat de putin... nu ai avut de platit si compensatie pentru donatoare? sau ai avut o donatoare care a facut fiv in acelasi cu tine si ati impartit ovocitele?
blumoon destul de aiurea experienta cu clinica Iakentro din Salonic... trist!
Looana ma bucur ca te-ai distrat si ca ti-ai incarcat bateriile! si ma bucur ca ai si programarea!!!
Cat despre histeroscopie eu zic ca e foarte bine asa... eu am facut histeroscopia la sfasitul lunii iunie si in august, la jumatatea lunii, am avut ET! E bine sa faci histeroscopia in apropierea fiv-ului ca ai uterul pregatit si nu mai e timp sa se refaca alte balarii pe acolo! Cat despre dereglari, nu-ti bate capul ca oricum iti dau ei diphereline si nu mai conteaza atat de tare! Eu am intrebat si medicul de la Repofit si a zis sa fac histeroscopia ca e in regula... poti intreba si tu...
Fetelor as vrea sa va trec pe prima pagina, in ordinea numerelor de pe tricou (adica in ordinea programarilor) ca sa va facem galerie ... de-asta as vrea sa scrieti inca o data informatiile ca sa nu ma apuc eu sa caut din urma, in acest format:
Utilizator | Data Punctie | Data ET | Clinica
Multumesc!
Laura
21+
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...
alina_alba spune:
Dragele mele, La multi multi ani fericiti si cu dorinte implinite.
Am facut o pauza de sarbatori de la forum, dar v-am citit in fiecare zi. Ma bucur mult ca moralul tuturor este la cote inalte.
Mi se paropie si mie cu pasi repezi data embrio-transferului. Dupa estimarile mele, va fi undeva in jurul datei de 18 februarie.
Intre timp am mai primit ceva rezultate la testele genetice ce le-am comandat si sunt cam neconcludente. Medicii tot incearca sa imi explice ca s-ar putea sa nu aflam niciodata ce s-a intamplat in cazul meu, dar mie mi se pare inacceptabil.cam aiurea in secolul nostru sa ramana o problema medicala fara raspuns. Unii medici ma incurajeaza sa fac fiv cu embrion donat, altii imi spun ca poate nu ar fi rau sa mai incercam o data sa facem noi copilul. Cam aiurea situatia. Nu cred ca am curajul sa risc sa mai trec prin ce am trecut, mai ales ca nu avem un raspuns clar in legatura cu problema. Poate cine stie, daca reusesc sa am un happy-end acum, o sa am curaj sa incerc sa facem noi un copil. Dar am nevoie sa stiu ca am dus ceva la bun sfarsit pana sa risc... E complicata situatia. Nu ma mai intind,ca va plictisesc.
Ideea era ca viata oricum e de rahat (scuzati-mi franceza ), macar sa incercam sa o facem mai buna. Iar in cazul meu (si nu numai al meu), o viata mai buna inseamna neaparat copilasi. Asa ca, fetelor, Doamne ajuta!
Va pup
smaick spune:
Buna fetele
LA MULTI ANI si 2012 sa va aduca minunea mult visata!
Ma bucur ca va-ti distrat de revelion si cum spune mami_vreau....pe locuri....fiti gata.....start
smaick 23.04.2012 26/28.04.2012 Reprofit
cine se alatura?
va pup, o seara placuta!