FIV cu ovocite donate(6)
Raspunsuri - Pagina 15
blumoon spune:
Buna dimineata dragelor...Tina tinem pumnii pt beta...hai sa fie cu noroc.
Bine ati revenit fetelor din mini vacanta de Craciun :)
In ceea ce priveste clinica Iakentro din Salonic va spun ca mi-a fost recomandata de medicul meu cu care am avut prima si singura tentativa de icsi (ajunsa doar la punctie).El este un colaborator al clinicii si merge acolo(conform spuselor lui 1 data pe luna).Costul urma sa fie de 6000 de euro.
Totul parea atat de frumos si usor de rezlovat,pana am inceput sa imi pun niste intrebari foarte simple.Cum face el sa rezolve cazuri(pt ca are o groaza) intr-o singura zi?Sau el "procura" paciente pt clinica?
Am decis sa fac niste investigatii,si am gasit o ex pacienta de-a lui care i-a urmat sfatul.A ajuns acolo si a platit 6000 de euro fara factura,,facturati doar 400 de euro...2000 i-a luat dl dr..si a lasat-o acolo pe mana celor de la clinica.Din pacate rezultat negativ.A doua tentativa 3000 de euro,negativa.Imi pare nespus de rau.
Nimeni nu i-a spus daca donatoarea o va impartii cu altcineva,totul se facea pe silent.
Dupa aceste dezvaluri am mai avut alte confirmari pt care am decis sa renunt la acest medic.
Nu vreau sa influentez cu nimic decizia voastr,doar v-am povestit ceea ce am aflat si eu.
Eu va doresc din suflet sa plecati pe acest drum cu sufletul curat,linistite si fara dubii.
miracol11 spune:
mami_vreau am o cacao cu lapte delicioasa pentru tine
tina_ nu stiu cum e cand stai si astepti vestea...si nu stiu nici ce simptome trebuie sa ai...eu zic sa stai linistita si sa iti faci testul atunci cand ti-a zis medicul...costurile platite de voi nu au fost exagerate...sa speram ca ne vei da vesea cea mare...te asteptam!
irilac31 spune:
apalina....bravo ca ti- ai gasit alt dr si ca ai rezolvat cu toate analizele. Eu nu stiu cum trebuie sa reactionezi la diphereline, dar daca dr a zis ca e ok...pai atunci asa trebuie sa fie. Stiu ei ce trebuie sa faca. Multa bafta
irilac31 spune:
Tina...multa bafta, banuiesc ca azi faci beta , iti tinem pumnii stransi stransi. M- am uitat putin pe site-ul clinicii unde ai fost, vad ca tu ai platit ca si cum ai facut FIv normal nu donat, probabil aveai ei pe cineva care vroia sa doneze si asa "v-a cuplat".
irilac31 spune:
Teli, felicitari ca te-ai hotarat pentru Isida. Foarte ciudat e ce ti- ai zis tie despre procedurile facute in paralel. Aceeasi chestie i-am intrebat si eu acum ceva timp si mi-au spus ca nu se poate deoarece tratamentele sunt diferite. Am ramas cam nelamurita in ce sens sunt diferite, dar nici eu n- am mai insistat cu intrebarile. Ce detalii ti-au dat tie si ce extra costuri sunt.
Looana spune:
Tin pumni TINA, ma gindesc la tine si doresc ca tu sa fii a doua pe lista dupa mami,hai tina
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Looana spune:
Ce face-ti? Gata cafeluta ,eu ma rasfat pe terasa la soare un pic,ieri am facut o plimbare pe faleza de citiva km ,a fost frumos.In rest asteptam revelionul si anul nou cu multa incredere si plini de sperante in 2012
Dupa cum stii eu astept inca un email de la reprofit pt alta reprogramare deoarece am refuzat initial prima programare .Sunt inca tentata inca de o clinica care e 50% mai scumpa dar sa vad....daca nu fac aici
Va las o adresa pt vitamine pe care mi-a fost recomandat dr Zech din Cehia ,aruncati o privire peste adresa
http://www.fertilovit.com
Am foarte multe emailuri aproape de la toate clinicile din Cehia am sa fac o lista detaliata cu servici costuri ,tratamente etc pentru a putea fi trecute la informatii pe prima pagina .
O zi buna sa aveti ,revin eu ....ma duc sa citesc un pic in urma ca am pierdut firul.
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Teli spune:
Irilac ,o sa postez toate amanuntele cand voi avea programarea si contractul semnat , atat despre costuri cat si restul
sper sa-mi iasa si ultimele analize ok si in ianuarie sa aflu cand ma programeaza.
Va imbratisez pe toate