FIV cu ovocite donate(6)
Raspunsuri - Pagina 14
irilac31 spune:
[/quote]
Buna....am gasit butonul de mesaje private...hehe...nu stiu daca administratorii forumului imi vor permite sa postez.Informatiile pe care le am nu sunt pozitive deloc.Le-am primit in urma unor investigatii pe care le-am facut.
Tu ce faci?Te refaci dupa Sarbatori?
[/quote]
Blumoon se pot scrie si pareri proaste despre clinici, nu doar sa-i ridicam in slavi. Fiecare are parerea lui personala.Eu cred ca e un forum liber sa ne spunem parerile si experientele noastre, chiar daca nu sunt intotdeuna pozitive. Practic...zic eu, de asta ne aflam aici, sa invatam din experienta altora. Acum...tu decizi...
Eu ma refac dupa sarbatori la serviciu ...asta e, mai trebuie si sa mai lucram. Vad ca azi a fost tare slabuta miscarea pe aici...
Hai va pup si sa aveti o noapte linistita
tina_ spune:
Buna fetelor! Eu am facut fiv cu ovocite donate in Romania, la Timisoara iar acum sunt in perioada critica, adica cea de asteptare pana la testul de sange. sunt in ziua 9 de la ET dar nu ma simt in niciun fel. e normal?
roadetot spune:
salut fetele,
tina, ai adus tu donatoare sau ti-au gasit ei si cat te-a costat, daca poti sa spui, te rog.
Nici eu nu prea am stare.
roadetot
apalina spune:
buna dimi fetele ,multumim de cafeluta Tina mult noroc si stai linistita ,nu te agita,trebuie sa fie bineEu is un pic bulversata ...ieri mi-a venit menstruatia ,eu stiam ca nu mai vine dupa dipherelin dar se pare ca organismul meu o ia razna si face ce vrea .Am scris medicului in Cehia si mki-a spus ca nu-i problema ,ca se va opri dupa inceperea estrimaxului in 2 ianuarie trebuie sa-l incep.Sper sa nu fie probleme.Mi-am gasit un alt medic in tara ,mi-am facut toate analizele si cul;turile si sange ,urina ,ecograf ... ,astept rezultatele si sper sa fie ok totul.Va pup o zi frumoasa fetele
miracol11 spune:
Buna fetele...cine serveste cafelutza azi?....ieri am fost f ocupata cu serviciu...apoi toata dupa masa musafiri...si a trecut ziua...
Blumoonai dreptate, trebuie sa gandesc pozitiv....totusi mi-a venit menstruatia cu anti, poate mai am o sansa, si am inteles ca e bine sa am si mancar asa cu anticonceptionale...pentru a proteja ce am pe dinauntru, endomentru si toate alea...
tina_ iti tin pumnii ...sa fie intr-un ceas bun....si sa ne dai vestea mult asteptata...detalii ne dai?....ai avut donatoare sau ti0au adus-o ei?...cat te-a costat?...cum e clinica?...si pe mine ma intereseaza prima data clinicile din Ro, am vazut ca si la Sibiu, o colega de pe forumul nostru a reusit anul acesta!...deci e posibil...
miracol11 spune:
apalina nu te mai stresa...daca medicul zice ca nu-i problema atunci stai linistita...poate sa-ti fi venit si pe baza de stres!...mai ai putin...capul sus!
mami_vreau spune:
Buna fetelor si bine v-am regasit!
irilac eu am facut doza minima de clexane pentru ca aveam deja 3 fiv-uri cu rezultat negativ. Si nu am facut chiar de capul meu, in sensul ca medicul meu ginecolog din tara a fost de acord sa fac si chiar a trebuit sa il continui.
Hormonalele nu le-am refacut inainte de fiv, nu avea sens deoarece oricum nu ma mai interesau rezultatele atat de tare facand cu donate. Si probabil nici pe ei nu i-a mai intersat din acelasi motiv. Insa eu am avut mereu tsh si prolactina bune. Dca ai avut ceva probleme cu acestea, eu zic ca ar fi bine sa le repeti. In rest poti face analizele uzuale si culturile de col.
ivanovaama eu din pacate nu stiu nimic despre clinica IAKENTRO din Salonik.
blumoon si eu zic sa postez chiar daca e opinie negativa. Nu este absolut nici o problema.
tina iti tin pumnii pentru un rezultat pozitiv. Asteptam detalii!
cu embrioni de ziua 5 ai facut? ca ai putea sa faci beta! e normal sa nu simti nimic, inca, stai linistita!
apalina nu iti face probleme ca a venit menstruatia. depinde de ziua in care este facut dipherelinul. Cele mai multe fete care postau pe fertilityfriends aveau menstra dupa diphereline, eu imi faceam griji ca eu nu avusesem! Asa ca stai fara grija!
miracol o cacao cu lapte ai si pentru mine?
si eu zic ca e foarte bine ca iti vine chiar si cu AC.
Laura
21+
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...
Teli spune:
Buna dimineata ,
am intrat si eu sa va urez un An Nou cu realizarea celei mai mari dorinte , cu sanatate si multa dragoste!
Si eu sunt pe ultima suta cu analizele , mai am de asteptat Papanicolaul si apoi sa vedem cand ma programeaza .M-am hotarat pentru Isida Kiev , am discutat si posibilitatea unui fiv cu ovocite proprii in paralel cu donatoarea si sunt de acord.
Va imbratisez cu drag
tina_ spune:
la athena hospital am facut, cu donatoare anonima. ne-a costat 2600 euro cu ICSI pt ca la noi are si sotul probleme. ce nu-mi place este ca ei nu fac decat cu embrioni de ziua 3, medicul este grec si spune ca are mai multe sanse sa se dezvolte in mediul natural din uter.
mi-au spus sa fac testul pe 31, dar nu mai lucreaza nimeni asa ca o sa incerc maine totusi, nu rezist pana dupa Revelion.
eram totusi curioasa, nu ma dor sanii, am avut dureri de burta zilele astea dar suportabile, parca erau niste intepaturi, la voi cum a fost, ce ati simtit inainte de test?
tina_ spune:
gasiti pe athenahospital.ro toate amanuntele despre spital. noi chiar am fost multumiti. am incercat si la bucuresti la ML si la sibiu la polisanu, dar ne-au spus ca trebuie sa venim cu donatoarea iar la noi nu stie nimeni, chiar nu vroiam sa se afle.
la asemanarea dintre noi si copil nu ma gandesc prea mult pt ca donatoarele oricum le vezi, sunt in sala de astepare, ele la punctie, tu cu sotul la donat, asa ca iti poti face o idee, cel mai important e ca negrese nu erau...:) asa ca sper sa fie bine. Cand i-am intrebat de grupa sanguina mi-au spus ca au ei grija, dar nu mi-au spus ce grupa are donatoarea, speram la fel sa fie bine, ma tot gandesc ca daca adoptam un copil era mai rau...