FIV cu ovocite donate(6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor...cum ati petrecut de Craciun?...la mine a trecut f repede, cu colindatori si petrecere in familie....au fost 3 nopti de nesomn...si de azi inapoi la lucru...ce-as mai fi dormit

in 25, de ziua de Craciun mi-a venit si menstruatia cu anti ...dupa 5 luni in care nu am avut deloc...va dati seama ce bine m-am simtit eu!

azi sunt mai bine...sper ca si voi....ca nu ati facut excese prea mari de sarbatori...si sa ne auzim cu bine...

irilac31ai perfefcta dreptate cu asemanarea bebeilor cu parintii..cunosc cazuri de adoptii si caopii seamana cu parintii adoptivi f bine!...cum se explica?....

va pup fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blumoon spune:

Hohoho bine v-am gasit fete dragi.Vad ca inca va reveniti dupa un Craciun indestulat...eu una cam asta fac:)))

Cum ati petrecut?

Va pup

Mergi la inceput

Miracol 11 ma bucur ca incepe sa iasa incet incet soarele peste tot...ca sa folosesc vechea zicala....trebuie sa stai linistita si sa gandesti pozitiv.

Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IVANOVAAMA spune:

Mami_vreau sau celelalte fete, despre clinica IAKENTRO din Salonik ati auzit ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna dimineata fetele haideti la o

Ivanovaama, eu personal nu am auzit de aceasta clinica

Mergi la inceput

Buna.Nu iti recomand clinica din Grecia.O sa-ti trimit un mesaj privat cand imi va permite forumul.

Mergi la inceput

Buna dimineata.E gata cafeaua?Eu am venit.Oferi tu azi?:)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irilac31

Buna dimineata fetele haideti la o

Ivanovaama, eu personal nu am auzit de aceasta clinica

Buna dimineata...se pare ca doar noi suntem azi pe frecventa:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Asta e, ne tinem de urat una alteia, eu nu ma supar
Mesajele private trebuie sa le activezi singura de undeva de la option...nu ti se vor activa automat. Butoneaza putin pe acolo si vei gasi.

Dar poate e bine sa postezi aici despre clinica aia, poate mai e cineva interesat de clinica asta si sa fie informat corect. In fond, e un forum public unde fiecare isi expune experienta din punctul lui de vedere. Deciziile le ia fiecare in parte.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irilac31

Asta e, ne tinem de urat una alteia, eu nu ma supar
Mesajele private trebuie sa le activezi singura de undeva de la option...nu ti se vor activa automat. Butoneaza putin pe acolo si vei gasi.

Dar poate e bine sa postezi aici despre clinica aia, poate mai e cineva interesat de clinica asta si sa fie informat corect. In fond, e un forum public unde fiecare isi expune experienta din punctul lui de vedere. Deciziile le ia fiecare in parte.

Buna....am gasit butonul de mesaje private...hehe...nu stiu daca administratorii forumului imi vor permite sa postez.Informatiile pe care le am nu sunt pozitive deloc.Le-am primit in urma unor investigatii pe care le-am facut.

Tu ce faci?Te refaci dupa Sarbatori?

Mergi la inceput