Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***373***
Raspunsuri - Pagina 24
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Pe mine ma stii de undeva ?! sau si tu ai crezut ca-i lista de cumparaturi de la real |
Te stiu, te stiu, dar nu din oglinda! Momentele mele de leader sunt destul de rare. Dar imi plac leaderii adevarati! Adik asa ca al nostru "de la partid".
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Mada, nu stiu ce are calculatorul/mailul/windowsul etc meu de trimite toate atasamentele de doua ori, oricum iti apare o prostie de tabel acolo, te intreaba nu stiu ce, tu raspunzi "da, toate" si se deschide documentul. |
Neh, la noi nu-i asa simplu. Cred ca e o problema de compatibilitate a SO cu arhiva aia, ca nu vrea sa o deskida si pace. Azi noapte a venit tarziu si plin de povestiri... stiu, va e greu sa va inkipuiti cele care il cunoasteti cat e de vorbaretz. Dar il pun sa "rezolve" problema, ca-s tare curioasa sa vad daca pot sa te iubesc si mai tare...
denisamada spune:
citat din mesajul lui inapreda Io stiam de ele de multa vreme; vorbisem la telefon cu nenii de pe site de pe vremea cind masutele erau inca "pe drum"; nu au adus una singura; alaltaieri au dat-o pe ultima; de vina e nehotarirea mea si cautarea...perfectiunii Mi-ar fi placut masuta Thomas sau Brio nu o masuta compatibila cu Thomas si Brio. |
Hei-hei! Fetelor, ia spuneti-mi si mie despre ce e vb. Cum adik "masuta (compatibila cu) Thomas". E un must have? Ca si noi suntem, niste pasionati ai genului... Am vazut eu ca vb de-o masuta, dar am zis ca-s kestii de baietei... tre sa iau si eu la copkiii mei?
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Hei-hei! Fetelor, ia spuneti-mi si mie despre ce e vb. Cum adik "masuta (compatibila cu) Thomas". E un must have? Ca si noi suntem, niste pasionati ai genului... Am vazut eu ca vb de-o masuta, dar am zis ca-s kestii de baietei... tre sa iau si eu la copkiii mei? Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Este vorba de masute de acest gen
http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-7587/set-constructie-cu-masa-ride-around-town/#
Olga, mamica lui David iepurasul si 29+
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui olishka
Este vorba de masute de acest gen http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-7587/set-constructie-cu-masa-ride-around-town/# |
Aha! Am inteles, e tare dragutza, dar nu cred ca s-ar implementa la noi... plus ca nici nu as stii unde sa o mai pun si pe-asta...
Ilinca_M. spune:
700 de lei?!(emoticon cu ochi bulbucatzi+:)))
Ma duc sa ma sinucig!
Eh, nici n-am fi avut unde s-o punem, masa aia cred ca e cat camera lui Phiphi:))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
dyana27 spune:
Ina uite pe aici poze: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=206315902763797&set=a.206309559431098.57077.100001561655621&type=3&theater, https://www.facebook.com/photo.php?fbid=191581940903860&set=t.100001561655621&type=3&theater;
conformatia mea este rotuuuuunda; eu zic ca e proportionata destul de ok, adica nu am ceva subtirel si ceva imens.... sunt cu totul.
ai dreptate, pantaloni trei-sferturi+ balerini= sinucidere curata. eu nu posed balerini... dar sunt dependenta de adidasi Sketchers. cel putin la servici sunt un "must-have".
nu am purtat niciodata cizme inalte... din cauza de lipsa de fuste. Dar acum chiar imi doresc sa fac o schimbare majora, si daca am inceput cu dezvoltarea personala, apoi cu serviciul (pe care nu ma vedeam vreodata sa-l abandonez) o sa continui cu aspectul.
poate o sa dati cu rosii... dar vreau haine care sa mi se potriveasca ACUM, nu dupa ce dau jos 10 kile. daca dau jos.. foarte bine, dar deocamdata ma simt bine si nu mai vad greutatea chiar asa ca pe un capat de lume, sau ca ceva care sa ma tina inchisa in casa. asta inseamna ca o sa arat bestial in haine xxl... dar frumoase, aranjate, asortate.... si cu accesorii multe (ca tare le mai iubesc)
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui denisamada
Te stiu, te stiu, dar nu din oglinda! Momentele mele de leader sunt destul de rare. Dar imi plac leaderii adevarati! Adik asa ca al nostru "de la partid". Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Ei, pana la urma fiecare avem partidul nostru unde suntem sefi/leaderi !!
Al meu e unul de provincie, dar ma bucur nespus ca are membri si-n capitala ; si nu orice membri, numai unul si unul, iubibili de numa'
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Eu am terminat curatenia, ma declar multumita pe ziua de azi, trec la impachetat cadouri, asta daca cumva se culca Ada, daca nu, plecam la Real !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. 700 de lei?!(emoticon cu ochi bulbucatzi+:))) Ma duc sa ma sinucig! Eh, nici n-am fi avut unde s-o punem, masa aia cred ca e cat camera lui Phiphi:)) I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Este un cadou mai scump, dar la care contribuie toata lumea: noi parintii, bunicutele, matusile lui David (3 la numar ;)) DAca am fi luat fiecare cadou separat cred ca se ajungea la o suma mai mare si erau si multe cadouri. Am preferat insa unul da bun si toata lumea este multumita.
Olga, mamica lui David iepurasul si 29+