Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***373***
Raspunsuri - Pagina 25
Ilinca_M. spune:
Olishka, da' nu comentam eu ca e un cadou prea scump luat de voi, sper ca nu s-a inteles asta Ziceam fiindca habar n-aveam de pretzurile la asemenea chestii, ca nu le-am studiat Io savurez etapa asta in care Phiphi n-are absolut nicio preferintza in sensul ca nu cere nicio jucarie anume si se bucura de orice jucarie amarashteana, mai ales daca are multe culori caci inca nu i-a trecut perioada "I love colours si le semnalizez oriunde le vad:)))
Oricum cred ca Phiphi o ia pe urmele cuscrei, ca ne rebranduieste de numa, in casa nu ne da voie sa stam imbracati decat cu ce obiecte vestimentare vrea ea si asta m-a facut zilele trecute sa constientizez o viitoare BIG PROBLEM: ce ne facem de Craciun si Rev daca vrem si noi sa stam in casa imbracati "frumos" macar la poze?...Cum intru in casa Sophia imi aduce unul din tricourile lui Andrei (neaparat abastu sau macar cu imprimeu abastu) si ma pune sa-mi iau colanti. Deci optiunile mele sunt limitate la: 3 tricouri lalai si 3 perechi de colanti (bop, ghi sau neghi) dar asta in cel mai bun caz, cand ma lasa sa aleg dintre ele
Cum intra Andrei in casa, dupa 20, are un ritual: se repede sa ma traga de tricou, sa-l dau repede jos, si acel tricou care a fost pe mine il da lui Andrei, da' repede tre sa ne conformam, pana nu se lasa cu urlete! Apoi io am voie sa iau alt tricou, dar tot de-al lui tata'so...iar pe el il tine in casa in...tzitzo-nodrag!!!!!!!!!!!
Si acum mi-am imaginat scena: am chemat 2 cupluri cu copii mici la noi. Cu o ora inainte vom incerca sa ne imbracam...si pana la urma vom deschide usa musafirilor asa:
- io in tricou lalau ghi cu abastu+ colanti bop
- el in tricou abastu+ "tzitzanadrag" ghi!!!
Sfaturi?! Idei? Solutii?!
Etapa asta o tine de vreo luna si nu cred ca-s shanse sa treaca pana la Craciun!!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Este un cadou mai scump, dar la care contribuie toata lumea: noi parintii, bunicutele, matusile lui David (3 la numar ;)) DAca am fi luat fiecare cadou separat cred ca se ajungea la o suma mai mare si erau si multe cadouri. Am preferat insa unul da bun si toata lumea este multumita. Olga, mamica lui David iepurasul si 29+ |
Si la noi "cheta" e formata din:
-banii de la mama
-de la noi
-de la un rind de nasi
Daaaaaaaaaaar, eu as vrea sa-i iau si o casuta
Am si gasit una
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Eu am terminat curatenia, ma declar multumita pe ziua de azi, trec la impachetat cadouri, asta daca cumva se culca Ada, daca nu, plecam la Real !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Bravo! Tare harnicatzea ai fost! (asa zicea mama)
Sau te-au ajutat furnicile lui Harap Alb?
Io foarte des ma gindesc la ele!
inapreda spune:
citat din mesajul lui novus Eu am terminat curatenia, ma declar multumita pe ziua de azi, trec la impachetat cadouri, asta daca cumva se culca Ada, daca nu, plecam la Real !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Bravo! Tare harnicatzea ai fost! (asa zicea mama)
Sau te-au ajutat furnicile lui Harap Alb?
Io foarte des ma gindesc la ele!
olishka spune:
Ha ce tare este Sophia...clar este o perioada si o sa-i treaca. Pai le ziceti la invitati ca este Craciun cu tematica Parca vad ca-i imbraca si pe ei Arata-i din timp hainutele cu care va imbrcatai de Craciun ,poate face o pasiune pentru ele
Olga, mamica lui David iepurasul si 29+
inapreda spune:
Cuscra, io propun sa-ti iei de la DeniTrandafiru niste jegari ghi de gala si un tricou glamo-lalii
Lasind gluma la o parte, io cred ca niste poze cu hainele impuse de Sofia au farmecul lor si ca o sa va amintiti cu drag astfel de momente. Eventual, pregatiti si pentru musafiri niste haine, variatiuni pe aceeasi tema si spuneti ca, in familia voastra sint ultima fitza!
olishka spune:
Au adormit si copiii mei, dar eu am de facut cateva facturi si n-am nici un chef Asa ca stau pe-aici
Olga, mamica lui David iepurasul si 29+
inapreda spune:
citat din mesajul lui olishka Ha ce tare este Sophia...clar este o perioada si o sa-i treaca. Pai le ziceti la invitati ca este Craciun cu tematica Parca vad ca-i imbraca si pe ei Arata-i din timp hainutele cu care va imbrcatai de Craciun ,poate face o pasiune pentru ele Olga, mamica lui David iepurasul si 29+ |
Olga, gind la gind cu bucurie!
Nu ti-a mai venit nici o idee de kado' pt. Cristi?
inapreda spune:
Tare m-a impresionat auto-portretul lui Dodo care ni se dezvaluie dupa atita vreme. MI-ar placea sa ni se arate mai des.
Pe cel al lui Pisigri am vrut sa nu-l citesc.
Pentru ca nu voiam nici un fel de...revelatii .
Mie imi placea despre ea fara sa mai stiu nimic nou. Cred ca e singura de pe forum care imi transmite starile ei; un fel de "nu o cunosc dar o simt", nu stiu cum sa explic.
Bineinteles ca nu m-am abtinut. Dar nu-mi pare rau.
inapreda spune:
Olga, io zic sa montati masuta cu o zi inainte de Ajun in birou la Cristi, cel putin eu asta intentionez sa fac. Evident, si eu sint genul care nu ma pot abtine.