Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***373***
Raspunsuri - Pagina 23
AlexAndra_81 spune:
Neata!
Olga si eu zic ansamblat si cat de cat ambalat
Gaza, sanatate multa
Copilul meu a plecat cu soacra-mea la impartasit, ca stie saraca femeie ca eu nu nimeresc biserica decat de Inviere , asa ca eu staaaaau si nu fac nimic, macar o ora. Dupa as vrea s-o duc s-o tund un pic si poate ajungem prin Real sa ne intalnim cu Stephania, sau cum o chema pe fata aia cu parul roz, o s-o intreb pe fii-mea
Zic eu ca stau, dar am niste vase in chiuverta si nu le suport, ma duc sa le rezolv
Amalia
inapreda spune:
Olga, si eu l-as impacheta pentru efectul de "wow"
Ideea cu "dezvelirea" mi se pare foarte buna.
Eu am cam imbulinat-o pentru ca m-am tot koit sa gasesc masa perfecta si acum nu mai gasesc nicaieri pe stoc
Tre sa fug, scuze
chatonel spune:
pisigrix, aseara cind te-am citit, nestiind cine a scris rindurile-acelea, am fost in ceata pina ai zis ceva de pisilinca...
abia apoi mi-a picat fisa
de ce esti tu asa de nehotarita si nesigura pe tine? asta face din tine propriiul dusman, inaintea tuturor... tu iti pui bariere si te necajesti mai rau decit ar face-o altii, pt ca te autocenzurezi... e foarte neconstructiv; in locul tau io as lasa deoparte sensibilitatile altora si as "lucra" la self-esteemul meu, sa fiu mai "in ton cu mine".
chatonel spune:
ina, o sa pun niste poze poate miine, multumesc pentru efort
astazi sintem cam pe fuga, intre ora de engleza, cracila corporatistul si lipsa de somn (azi-noapte am vegheat-o pe izia, a luat un virus, a tot vomitat saracuta
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gaza22 Chato, eu ti-am citit cu interes postarile, chiar am salvat lista cu creme. Dar sincera sa fiu as vrea mai mult, ceva in genul cum se aplica lumina, fardul de obraz in functie de tipul fetei, fardul de ochi in functie de distanta ochilor/sprancenelor etc. Nu ca nu le-as sti pe unele dintre ele da vroiam sa aud de la o profesionista, dar asta ar insemna sa te inhami si tu la un mamut ca si Floric ca despre machiaj se pot spune muuulte. Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor |
gaza, sincera sa fiu nu am in amintiri asa ceva, probabil s-au dus pe apa simbetii :)
Scoala mea dateaza de doujde ani si nu a practicat niciodata, asa ca nu ma pot/i considera ca fiind "pro".
Monnvas spune:
Salutare!
Mancam de dimineata in 4: Magda, Gabitzu, Maria si io. Gabitzu are vreo 38,5, deci daca vrea cineva sa ne viziteze, sfatuim plasarea copilului la bunici.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
olishka spune:
Buna dimineata
Ina ma simt foarte proooooost Probabil daca nu comandam eu de pe site acum il gaseai
Olga, mamica lui David iepurasul si 29+
inapreda spune:
citat din mesajul lui olishka Buna dimineata Ina ma simt foarte proooooost Probabil daca nu comandam eu de pe site acum il gaseai Olga, mamica lui David iepurasul si 29+ |
Nu vreau sa aud asa ceva!!!!
Io stiam de ele de multa vreme; vorbisem la telefon cu nenii de pe site de pe vremea cind masutele erau inca "pe drum"; nu au adus una singura; alaltaieri au dat-o pe ultima; de vina e nehotarirea mea si cautarea...perfectiunii Mi-ar fi placut masuta Thomas sau Brio nu o masuta compatibila cu Thomas si Brio.
Asa ca, te rog, stai linistita; mai bine nu ziceam nimic
Ian va avea, oricum, o masa cu trenuri de Craciun. Crede-ma ca nu pentru ca ai luat tu masuta, am ramas fara ci, asa cum am mai spus, din cauza nehotaririi mele; de aceea te-am si intrebat de unde ai comandat, pina la urma, ca voiam sa ma sfatuiesti, sa-mi spui cum e, daca e de calitate etc;
No, nu mai stiu ce sa zic dar sper ca ai inteles.
PUPICI multi.
olishka spune:
Sper sa gasesti pana la urma ce cauti Mie mi-ai fost de mare ajutor, iar eu ma hotarasc foarte repede. A doua zi am si comandat masuta Dar am observat ca asa fac eu de obicei cumparaturile, caci nu am chef sa analizez si ma arunc cu capul inainte. O fi bine, o fi rau, nu stiu...Ieri am fost la targ si in jumatate de ora am cheltuit toti banii Ce vedeam cumparam, fara sa stau pe ganduri. Bineinteles cateodata imi pare rau, caci vad altceva mai frumos, dar in general este bine.
Cutia nu am desfacut-o. Oare ar trebui? Imi e ca daca o desfac o sa fie tentatia mai mare sa-i dau cadoul mai repede si nu vreau.
Olga, mamica lui David iepurasul si 29+
denisamada spune:
citat din mesajul lui Gaza22 Si acu o intrebare of topic pt Doamana doctor Denisa. Am constat ca am un ganglion umflat in dreptul urechii, e tare si dureros la apasare. Se prezinta asa de 2 zile, nu am alte simptome, nu sunt racita, nu ma doare nimic. Sa nu razi de mine da as vrea sa stiu daca e cazul sa ma ingrijorez sau nu. Aci cu greu ajungi sa te vada un doctor asa ca as vrea sa stiu daca e cazul sa ma agit. |
Stiu ca e nashpa cu dr in Anglia, dar parca tot te-as sfatui sa mergi la unul. Poate fi o simpla adenita (care sa treaca la antiinflamatoare sau kiar singura, cel mult cu antibiotic), poate fi "atasat" unei infectii (nici asta nu ar fi mare scofala, dar tot tre sa-ti dea un hap)... otice de ex sau poate fi in cadrul unei afectiuni seriose (Doamne fereste! Deformare profesionala, dar daca la altele tot spun ca nu prea stiu ca nu "e in aria mea de acoperire"... ganglionii sunt!) Nu vreau sa te sperii, ca daca zici ca nu mai ai nimic altceva, foarte probabil e "de bine", dar eu zic ca ar fi bine sa te vada cineva, ca mai sunt si alte elemente care mai trebuie apreciate, kiar clinic.
Daca vrei sa discutam mai mult, cred ca mai bine o facem pe pm.
Disclaimer: Stiu ca nu am raspuns inca la "cearta" (desi am perceput-o mai degraba ca pe-o mingie ridicata ) Pisiciigri a-propos de "sfaturile" mele online, dar... are legatura.
Uf, asta-mi aminteste ca mai am un "prieten-pacient" cu problema similara. Tre sa dau de ea...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute