Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***373***
Raspunsuri - Pagina 12
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplyana_m
Aici nu prea inteleg. Dezvolta. http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Pai, Pesti Ancoa, Pesti io, Pesti tu; voiam sa stiu daca gasisi si tu puncte ne-esentiale in care te asemeni cu Anca.
Spune repede ca "nu, ti se pare" ca altfel se supara Denisa pe mine.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Am o rugaminte, o sa postez si un topic nou... Vroiam sa ii fac cadou Pisilincaii de Craciun colectia Disney de la Adevarul si nu mai gasesc nicaieri vol 12, Pinocchio. Stocul e epuizat inclusiv la editura, la sfirsitul lunii oricum cica retrag colectia de pe unde a mai ramas. Daca cumva aveti cartea in dublu exemplar, din vreo greseala...o pot cumpara de la voi? http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
considera problema rezolvata, confirm diseara 100%
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Haaaaahaaaa, acum vad ca am scris "convulsiv" in loc de "compulsiv", da' nici nu mai editez, ca prea tare suna!!!:))))) I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Si io facui la fel: si cu scrierea si cu ne-editarea, din acelasi motive.
sa-ti fie "de suflet" re-intzolirea.
novus spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Novus, am uitat sa-ti spun ca m-a impresionat autocaracterizarea ta fiindca am regasit-o pe maica-mea in ea la partea cu "nu se poate sa nu existe o cale de rezolvare/ o scot eu la capat"...asa era si ea, niciodata nu cadea in panica, in vaicareli, dimpotriva, ea imi ridica moralul si in clipe in care alti copii ar fi fost facuti cu ou si cu otzet (de ex. in primul an am cazut la facultate- vina exclusiv a mea, n-am tratat serios admiterea- si plangeaaam si ma crizam...si tot ea ma incuraja:"da' ce ai, copilu' meu, ca nu s-o sfarsit lumea cu asta, fii serioasa, asta-i motiv de plans? Lasa ca doar intri la anu'!") I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Ma simt onorata de asemenea comparatie !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
simplyana_m spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui inapreda
Pai, Pesti Ancoa, Pesti io, Pesti tu; voiam sa stiu daca gasisi si tu puncte ne-esentiale in care te asemeni cu Anca. Spune repede ca "nu, ti se pare" ca altfel se supara Denisa pe mine. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Oh, da, am, si cu tine, si cu ea.
Si cu Denisa .
http://www.lucamic.blogspot.com/
inapreda spune:
Tufata care a preluat oloiul cu vin: mai este? Ca vad ca mai sint doritoare! Io de la sor' mea va pot cinsti numai cu cafea sau apa
Ma bucur daca va uitati la tzoale de vedeta. Pun linkuri noi, numai spuneti-mi cine urmeaza ca nu mai tin minte si nu mai vreau acuze voalate.
denisamada spune:
citat din mesajul lui anamariame Gianina, ma termini. Dr ni l-a dat la ora 20:00, seara de seara. 3 luni. |
De obicei, Singulair se administreaza seara.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
AlexAndra_81 spune:
nu mai stiu cine intreba de siteuri de cosmetizat pozele, eu la fac pe imikimi.com
Amalia
AlexAndra_81 spune:
citat din mesajul lui inapreda Tufata care a preluat oloiul cu vin: mai este? Ca vad ca mai sint doritoare! Io de la sor' mea va pot cinsti numai cu cafea sau apa Ma bucur daca va uitati la tzoale de vedeta. Pun linkuri noi, numai spuneti-mi cine urmeaza ca nu mai tin minte si nu mai vreau acuze voalate. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
daca nu se sesizeaza nimeni, pick me, pick me, pick me!!!
a propos, eu tot pestoaica
Amalia
inapreda spune:
Pai, sa stii Denisa ca si mie din "famelie" mi se trage de sint sensibila ca o mimoza in prag de sarbatori...necadorisite.
Io zic ca am avut cea mai faina atmosfera de familie. Noi chiar ne distram noi cu noi si, pina m-am maritat, Jambo mergea singur la Revelion pentru ca eu preferam sa stau cu ai mei; nici studenta fiind, desi eram Mama Distractiilor, nu m-au tentat veci -de sarbatori- cabanem drumetii si dezmaturi pentru ca...nicaieri nu era mai bine ca acasa.
Si acum, oricit m-as stradui sa re-creez atmosfera, nu-mi iese
Asa, de risu'/plinsu', imi vine in minte o "urare prosteasca": Mos Craciun sa nu mai vii/ne kkm pe jucarii...
PS. Atmosfera de "acasa" nu are legatura cu / cadourile ci cu toata "magia" aferenta.