Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***373***
Raspunsuri - Pagina 11
Ilinca_M. spune:
Haaaaahaaaa, acum vad ca am scris "convulsiv" in loc de "compulsiv", da' nici nu mai editez, ca prea tare suna!!!:)))))
Anamariame, sanatate scumpei domnisoare, abia astept sa vad ce tinute va avea de Craciun, ca stiu ca voi sunteti mereu fashion
Novus, am uitat sa-ti spun ca m-a impresionat autocaracterizarea ta fiindca am regasit-o pe maica-mea in ea la partea cu "nu se poate sa nu existe o cale de rezolvare/ o scot eu la capat"...asa era si ea, niciodata nu cadea in panica, in vaicareli, dimpotriva, ea imi ridica moralul si in clipe in care alti copii ar fi fost facuti cu ou si cu otzet (de ex. in primul an am cazut la facultate- vina exclusiv a mea, n-am tratat serios admiterea- si plangeaaam si ma crizam...si tot ea ma incuraja:"da' ce ai, copilu' meu, ca nu s-o sfarsit lumea cu asta, fii serioasa, asta-i motiv de plans? Lasa ca doar intri la anu'!")
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas PISIGRI nu cred ca rezista la posta, altfel zau ca ti-as trimite. E, cred, singura mancare bestiala cu care ma pot lauda |
Pai ne intalnim si mi-o inmanezi personal!
Disclaimer: incerc doar! ppc
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
AlexAndra_81 spune:
La cit ma lauzi, musai tre' sa dau de baut? No, ce bei, tufata draga? Chiar ai rabdare sa deschizi toate link-urile pe care le pun?
Ina si eu deschid toate linkurile
deci munca ta clar cu e in zadar
Amalia
denisamada spune:
citat din mesajul lui chatonel Alalteieri am dus-o pe Izia la osteopat (un nene care se ocupa de oasele skeletului, al nostru e fost campion judoka reciclat, e un dulce si-un frumusel) si mi-a zis ca are piciorul drept putin spre interior, dar ca se va "repara" de la sine. A masat-o pt a elibera bronhiile si acum vad ca nu mai tuseste de loc. Ieri am fost si io si, dupa o ora de masaje, contorsiuni si alte pozitii fachirice, am iesit ca noua din miinile lui |
Mey... o fi el judoka reciclat, dulce si frumusel, da'ce-are "osteopatu'" cu bronhiile? Da' daca sunteti bine, e bine.
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Din cele testate de mine pana acum , da !! |
Fuse buna! Fuse buna, cand o facu! Cand o facu, fuse buna!
denisamada spune:
citat din mesajul lui AlexAndra_81 Ma scoate din minti reclama la ING |
Mey nu stiu care e aia la ing de va enerveza pe voi, dar io am o problema cu una la Lidle.
simplyana_m spune:
Sluga!
Sanatate multa Evei, Gabitzului si cui mai e suferind!
http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
citat din mesajul lui inapreda Anca, pe ici, pe colo, in puncte ne-esentiale, semanam -zic, dupa ce ti-am citit caracterizarea. O fi de la zodie? Simpli, inlatura negura ce ma inconjoara! "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Aici nu prea inteleg. Dezvolta.
http://www.lucamic.blogspot.com/
denisamada spune:
citat din mesajul lui Monnvas Daca mai sunt permise aluzii la mosul DC-ist, exista sansa sa primesti cadou de la aceeasi persoana careia ii dai tu? Ca io am asa un feeling ca voi avea o cadorisire reciproca. Si zau ca nu-mi pare rau... |
Pai... teoretic da. Practic mi se pare putin probabil. Dar nu imposibil.
denisamada spune:
citat din mesajul lui Monnvas Vreau si eu alcohoale, sa prind curaj, azi am io o balacire in stiinta... In legatura cu SAMBATA. Am vorbit cu Magda. Cica nu e varsat de vant, e o viroza care da febra mare (probabil asemanatoare cu ce a avut injinerul acum 2-3 saptamani). Asa ca, nestiind ce imunitate sa cer, cred ca mai bine sarim evenimentul. Cu regretele mele, ale Magdei si ale placintei cu praz. |
Succesuri la balaceala!
Despre varicella vs viroza ne discutaram (poate mai mult de cat iti doreai... scuze daca am facut exces de zel.)
Regretele mele placintei cu praz.