Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***373***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Numai io nu am nici o presimtire cine va fi Mosul..?

Nici eu nu am vreun feeling cu privire la expeditoarea mea, ma regasesc in toate mesajele/aluziile ref la Mosu' DC-ist

O fi un semn Pisicogri ?

Da, semn ca suntem amindoua curioase ca niste mitze si ca ne place sa primim cadouri

Ma inscriu si io in definitie!

Si am si o varianta de cine va fi Moshu meu.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

nu mai stiu cine intreba de siteuri de cosmetizat pozele, eu la fac pe imikimi.com

Amalia

Eu eram. Am fost salvata de Adrisimo.

Ilinca, nevasta lui Donald e..Daisy.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

E fain din partea voastra ca ma sfatuiti in legatura cu surpriza de sub brad

Anaan, daca scriu cu litere de tipar o lista in format A3 si, din greseala , o lipesc pe frigider, Jambo nu o vede. Nici macar...din greseala.
Intr-un fel, sint nedreapta pentru ca imi cumpara tot ce am nevoie (si muuuuuuuuuult peste ) dar m-am saturat de atitudinea de...bancomat.
Suna total aiurea ce am scris dar, daca am zis-o, am zis-o. Oricum, la stilul pe care il am, in ciuda a atot, io inca sper ca, s-a invatat minte si anul asta, voi avea o surpriza!

Mergi la inceput

Io habar nu am, dar nici cea mai vaga banuiala, cine imi ia mie. Si ma roade curiozitatea de mor!
Ce semnale ati interceptat voi acolo?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Alexandra si la noi pt bunicute tiparim poze cu Ada, branduite de sarbatori si gata cadoul !!

Asta-mi reaminteste ca tre sa ma apuc si eu din timp de editia 2012 a calendarului, sa nu mai patim iar ca anul trecut cand in Ajun,racita cobza io asteptam sa ne deie calindarele...

Mergi la inceput

Alexandra, pe tine te-as fi lasat mai la urma ca sa ma mai...obisnuiesc cu tine dar daca nu te deranjeaza o propunere "mai pe NV", spune-mi inaltimea si greutatea (optional, si o poza intr-o tinuta care te reprezinta; sau care NU te reprezinta )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Ina, hai sa-ti zic solutia la care am ajuns noi, dupa ani lungi de frustrari ( ale mele), bucurandu-ma de acelasi gen de specimen marital ca al tau. Conventia e urmatoarea: cu vreo doua saptamani de Craciun eu "pierd" absolut accidental prin casa o lista cu vreo 10-20 de lucruri pe care mi le-as dori, iar H gaseste lista cu pricina - la fel de intamplator!- si achizitioneaza una bucata cadou sugerat acolo, musai impachetat frumos. Asa am parte de cadou sub brad si de nitica surpriza.

Super!!!

O sa pierd si eu prin casa un wish list...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anaan, super modalitatea voastra de cadorisire !!
Si din acest motiv imi place tare mult de voi ca si cuplu !!! In top e poza cu canalele oricum !
Imi place ca pastrati flacara aceea vie si zau ca se vede !!
Normal ca de H imi place tare mult si pt ca e taur de-al meu

A propos, ce ai trecut pe lista de anul asta ?!

O sa incerc sa o implementez si eu la anu' ideea cu lista ca pt anul acesta e tarziu deja, in jumatate de ora imi soseste cadoul

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Ioi, Novus, io si la acest capitol sint "defecta": io vreau musai cadoul fix in ziua cu pricina, adica: 8 martie, 13 martie, 1 iunie , 6 octombrie, 6 si 24 decembrie!

Ce cadou? Ce cadou? Ceva, "de genu'"...parfum?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
niste mailuri/ pm-uri/ telefoane de la mine...cand ma mai adun.
In al doilea rand mai e cineva asa de constiincios ca mine sa inceapa sa puna in practica REBRENDUIREA cuscrei? Cuscra, mi-am luat tricou cu personaj din desene animate pt. sacou;))). E cu...gagica, cred, a lui Donald Duck (Duffy?...) si scrie mare sub ea I LOVE ME. Era reducere la Kenvelo...dar gata cu shoppingul convulsiv ca m-am repezit in salariu inainte sa platesc ratele si facturile!! O sa am inca un motiv de anxietate!!!

Stiu tricoul ala cu Daisy! Si mie mi-a placut, dar am rezistat!!!

Si "convulsiv" e numai bine.

Mergi la inceput