Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***373***
Raspunsuri - Pagina 13
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui pisigri
Da, semn ca suntem amindoua curioase ca niste mitze si ca ne place sa primim cadouri |
Ma inscriu si io in definitie!
Si am si o varianta de cine va fi Moshu meu.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexAndra_81 nu mai stiu cine intreba de siteuri de cosmetizat pozele, eu la fac pe imikimi.com Amalia |
Eu eram. Am fost salvata de Adrisimo.
Ilinca, nevasta lui Donald e..Daisy.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
inapreda spune:
E fain din partea voastra ca ma sfatuiti in legatura cu surpriza de sub brad
Anaan, daca scriu cu litere de tipar o lista in format A3 si, din greseala , o lipesc pe frigider, Jambo nu o vede. Nici macar...din greseala.
Intr-un fel, sint nedreapta pentru ca imi cumpara tot ce am nevoie (si muuuuuuuuuult peste ) dar m-am saturat de atitudinea de...bancomat.
Suna total aiurea ce am scris dar, daca am zis-o, am zis-o. Oricum, la stilul pe care il am, in ciuda a atot, io inca sper ca, s-a invatat minte si anul asta, voi avea o surpriza!
inapreda spune:
Io habar nu am, dar nici cea mai vaga banuiala, cine imi ia mie. Si ma roade curiozitatea de mor!
Ce semnale ati interceptat voi acolo?
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Alexandra si la noi pt bunicute tiparim poze cu Ada, branduite de sarbatori si gata cadoul !! |
Asta-mi reaminteste ca tre sa ma apuc si eu din timp de editia 2012 a calendarului, sa nu mai patim iar ca anul trecut cand in Ajun,racita cobza io asteptam sa ne deie calindarele...
inapreda spune:
Alexandra, pe tine te-as fi lasat mai la urma ca sa ma mai...obisnuiesc cu tine dar daca nu te deranjeaza o propunere "mai pe NV", spune-mi inaltimea si greutatea (optional, si o poza intr-o tinuta care te reprezinta; sau care NU te reprezinta )
denisamada spune:
citat din mesajul lui Anaan Ina, hai sa-ti zic solutia la care am ajuns noi, dupa ani lungi de frustrari ( ale mele), bucurandu-ma de acelasi gen de specimen marital ca al tau. Conventia e urmatoarea: cu vreo doua saptamani de Craciun eu "pierd" absolut accidental prin casa o lista cu vreo 10-20 de lucruri pe care mi le-as dori, iar H gaseste lista cu pricina - la fel de intamplator!- si achizitioneaza una bucata cadou sugerat acolo, musai impachetat frumos. Asa am parte de cadou sub brad si de nitica surpriza. |
Super!!!
O sa pierd si eu prin casa un wish list...
novus spune:
Anaan, super modalitatea voastra de cadorisire !!
Si din acest motiv imi place tare mult de voi ca si cuplu !!! In top e poza cu canalele oricum !
Imi place ca pastrati flacara aceea vie si zau ca se vede !!
Normal ca de H imi place tare mult si pt ca e taur de-al meu
A propos, ce ai trecut pe lista de anul asta ?!
O sa incerc sa o implementez si eu la anu' ideea cu lista ca pt anul acesta e tarziu deja, in jumatate de ora imi soseste cadoul
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Ioi, Novus, io si la acest capitol sint "defecta": io vreau musai cadoul fix in ziua cu pricina, adica: 8 martie, 13 martie, 1 iunie , 6 octombrie, 6 si 24 decembrie!
Ce cadou? Ce cadou? Ceva, "de genu'"...parfum?
denisamada spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. niste mailuri/ pm-uri/ telefoane de la mine...cand ma mai adun. In al doilea rand mai e cineva asa de constiincios ca mine sa inceapa sa puna in practica REBRENDUIREA cuscrei? Cuscra, mi-am luat tricou cu personaj din desene animate pt. sacou;))). E cu...gagica, cred, a lui Donald Duck (Duffy?...) si scrie mare sub ea I LOVE ME. Era reducere la Kenvelo...dar gata cu shoppingul convulsiv ca m-am repezit in salariu inainte sa platesc ratele si facturile!! O sa am inca un motiv de anxietate!!! |
Stiu tricoul ala cu Daisy! Si mie mi-a placut, dar am rezistat!!!
Si "convulsiv" e numai bine.