Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***373***
Raspunsuri - Pagina 10
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Intrebare foarte grea: ce cadou le luati la soti de Craciun? Nu mai am nici o idee. Mi se pare sarcina cea mai grea...Nu prea il nimeresc si as vrea totusi sa-i iau ceva fain anul acesta. |
Pana acum am luat asa: un trenuletz cu Thomas (de Mos Nicolae i-am luat un extra-sine acum i-am luat ceva mai complex ), o kestie de-aia in care i-am facut manutza fi-sii (noi nu i-am facut cd era bebe si tare rau imi pare acum), neshte "hainutze bune" (dintre astea cea mai tare mi se pare o pijamaluzta rosie pe care scrie: "I believe in Santa Claus" , as propune-o drept costumatie de Revelion ). Pana acum cred ca asta e tot... A si o carte pe care si-o dorea, ceva cu neshte aviatori "pionieri".
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
pisigri spune:
Taca...am gasit cartea...
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
denisamada spune:
citat din mesajul lui pisigri a, si uitasem: 1. deci cadourile pot fi orice in limita a aprox 50 de lei? 2. cind le putem expedia? |
1. Eu cred ca aia cu 50ron era asa... orientativ, ca eu m-am plimbat azi si nu am gasit nika sa-mi convina, desi... imi facusem o parere in cap Si tre sa imi fac tema bine!!!
2. Le expediem cd sunt gata!
denisamada spune:
citat din mesajul lui inapreda Voiam si eu sa supun atentiei/sau oprobriului public ideea mea vis-a-vis de cadouCraciun sotz: sint catzea dacai iau ce-mi ia si el mie, adica...nimic? In conditiile in care el o face neintentionat si eu de a dracului ce sint? |
Nu.
Dar eu nu as face-o. Eu tin mult la asta, pt ca... "Asa am apucat" si-mi place! Kiar si in ultimul an, in care ai mei erau foarte-foarte rau (2007) am avut brad impodobit si cadouri sub brad, care au aparut "de nicaieri", ca o surpriza... nu as putea sa renunt la asta... Incet-incet se invata si Costin, kiar daca la el in familie atitudinea e un pic diferita... Are potential!
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
La cit ma lauzi, musai tre' sa dau de baut? No, ce bei, tufata draga? Chiar ai rabdare sa deschizi toate link-urile pe care le pun? |
Da-da! Aprob pozitiv!
Si io deskid likurile, mai e ceva de baut!?
denisamada spune:
citat din mesajul lui inapreda Anca, pe ici, pe colo, in puncte ne-esentiale, semanam -zic, dupa ce ti-am citit caracterizarea. O fi de la zodie? Simpli, inlatura negura ce ma inconjoara! |
Bey! Tu parca semanai cu mine! Te rog, nu ma bulversa!!!
andiaroro spune:
Anca- Am amintit de ZAZ gandindu-ma, ca ti-ar putea placea si ea
http://www.dailymotion.com/video/xd93i0_zaz-je-veux-clip-officiel_music
Daca-ti place copia, eu cred ca e interesant sa vezi si care-i originalul (dupa mine). Ca ma indoiesc ca s-a luat Zaz dupa Keo.
Ilinca_M. spune:
Elou.
In primele randuri ale acestei scrisori vreau sa va spun ca-s in pragu' atacurilor de panica/ anxietate/ stress etc intrucat ni s-a dat sa facem ceva pt. doftorat care mi-ar lua cel putin 3 saptamani (daca as avea timp macar 3 ore/ zi pentru asta!) si noua ni s-a dat termen...4 zile. Ma shushu pe ei. Monnvas, Anaan, poate o sa va treziti cu niste mailuri/ pm-uri/ telefoane de la mine...cand ma mai adun.
In al doilea rand mai e cineva asa de constiincios ca mine sa inceapa sa puna in practica REBRENDUIREA cuscrei? Cuscra, mi-am luat tricou cu personaj din desene animate pt. sacou;))). E cu...gagica, cred, a lui Donald Duck (Duffy?...) si scrie mare sub ea I LOVE ME. Era reducere la Kenvelo...dar gata cu shoppingul convulsiv ca m-am repezit in salariu inainte sa platesc ratele si facturile!! O sa am inca un motiv de anxietate!!!
Cu cadourile reciproce noi nu avem treaba intrucat huzband se vede totusi ca e artist, are gusturi (doar m-a luat pe mine, ce dracu'!:))) si stie exact cu ce sa ma paleasca, ma distreaza ca mereu ce-mi ia el e prilej de "wooow" de la colege sau eleve, ce-mi iau eu...mai rar suscita atata admiratie:))). El stie ca nu poate da gres cu: haine (nimereste dimensiuni, gustul meu, trendisme etc), bijuterii de argint sau gablontzuri si neaparat si o carte.
Io deja i-am luat cadoul fiindca mi-a cazut sub ochi, era unicat (la outlet) si nu am vrut sa risc sa mi-l ia cineva: un sacou foarte simplu si artistic in acelasi timp, ashe, "casual", i se vujeste perfect unui tanar aftor care tre sa para si trendy si cu o tinuta aparent-nestudiata. Am avut emotii, ca pana acum nu a avut sacouri (decat vreo 2 de-alea "de gala"), i l-am aratat ca de nu-i era bun mi-au zis fetele ca pot lua altceva de banii aia...si cand l-a vazut mi-am dat seama ca l-am nimerit la fix, a fost foarte incantat!! Da' i-am zis ca altceva sub brad nu mai vede!:)))
Anca, mi-a placut ce caracterizare-mamut ti-ai facut Sa stii ca si visu' meu ar fi sa arat si sa dansez ca dansatoarele, de preferintza mulatrele din clipurile rap/hip-hop etc. Nu m-as supara sa ma reincarnez in corpul Rihannei, de exemplu.
De copiii de la spital va dati seama ca nu pot sa zic nimic, este atat de trist...felicitari, Olishka, pentru atata implicare! A, si Laura si Cata imi plac foarte mult, mi se par asa niste persoane cumsecade si fara aere
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
E adresa Olgai |
Rasul e pt ca metafora "gazdei ospitaliere de pe Oastei" nu era prea reusita, dat fiind ca gazda e VIP (metafora, ca gazda e "reusita" foc ) Iar "Doamne fereste!" era pt "gluma" cu gazarea.
AlexAndra_81 spune:
citat din mesajul lui andiaroro Anca- Am amintit de ZAZ gandindu-ma, ca ti-ar putea placea si ea http://www.dailymotion.com/video/xd93i0_zaz-je-veux-clip-officiel_music Daca-ti place copia, eu cred ca e interesant sa vezi si care-i originalul (dupa mine). Ca ma indoiesc ca s-a luat Zaz dupa Keo. ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
asta-i melodia care pe mine ma binedispune de fiecare data
roro
Amalia