Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 9
paula_m spune:
Catalina, merci!! Site-ul asta l-am gasit si eu, dar ma gandeam ca or mai fi si altele, chiar daca nu le gasesc eu. Dar banuiesc ca e singura optiune...Pt bb mici sunt mai multe optiuni, pt cei de varsta copiilor nostri nu prea.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
Victo spune:
Cristina, scuze ca te-am pus sa rememorezi chestii neplacute. Insa sa stii ca eu cred ca trebuie rezolvate traumele astea din copilarie. Iti dai seama ca a fost o mare trauma pt tine tot ceea ce s/a intamplat. Inca nu stiu nici eu sa explic prea bine cum ne afecteaza copilariile astea mai putin fericite acum, dar eu mai mult de asta as vrea sa merg in continuare la psiholog, ca vreau sa imi eliberez sufletul de toate tampeniile care mi s/au intamplat si pe care nu le pot discuta cu nimeni, pt ca nu m-ar intelege. Si eu am lasat sub pres totul. Dupa ce am venit in Cj la facultate cred ca am avut ani de zile in care nu am varsta o lacrima, pt nimic. La psih. Plang jumate din sedinta #61514;.
Mai, da acum sa vedeti ca l/a apucat si pe Mihaita bietu jelitul.deci plangea seara dragu de el, fara niciun motiv. Vaaii ca mi se rupe sufletul de ei. Aseara am ajuns la 6 (nici nu pot spune ca acasa, ca acasa am ajuns la 7,30). Acum ma gandeam ca ocupata de Stefan..uit de el, dragu. Uite, spre ex, lui nu i-am zis, Vezi ca mami o sa plece cateva zile, o sa lipsesc, dar ma intorc, te iubesc. Am uitat! De/abia asta noapte am realizat ca nu vorbesc destul cu el, pe idea ca el e mic.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
asa ma bucur ca e vineri! mai am cateva ore si apoi ma duc sa imi dragalesc baietii!pana duminica:):)
cristeo, si sotul meu e mai paralel cu psihologia. aseara, cica sa il incurajeze pe Stefan sa se imbrace/dezbrace singur..hai ca fac ei concurs. da asta mare, in loc sa lase copilului timp (Stefan si-asa e f stresat cd e sub presiunea timpului...)..se imbraca inaintea lui..ioi...de-aici vreo 10 minute de plansete..pana am intervenit, intr/adevar neproductiv, dar nu mai puteam, am luat copilul, l-am terminat de imbracat pt ca vroiam sa il pun la masa. si apoi cearta cu sotu, ca i-am subminat autoritatea in fata copilului bla bla bla, ca io-te de aia e needucat Stefan
of asa mi-e sila de chestiile astea. vreau liniste, sa vorbim ca 2 oameni civilizati...
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ochidut spune:
Paula si eu am cautat o gramada dar se pare ca pentru copii pana in 2 ani sunt f putine variante.....
de Larisa Ioana 24.06.2010
puiutz_mic spune:
la multi ani Eric, la multi ani Elisa, sa fiti sanatosi, veseli si ascultatori!!!
-ici pentru toti delfinasii si toate mamicile!
scuzati ca nu prea scriu, insa incer csa fiu la zi cu cititul, sper sa nu ne uitati chiar de tot ...
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
eladea2005 spune:
salutare fete dragi....
va multumesc din suflet pt urari... mare mare pt fiecare in parte...
aseara i-am dat cadoul lui Eric, n-am rezistat pana azi... i-am luat o luna, Moon in my room...e fff incantat, a dormit cu gandul la ea, s-a trezit devreme venind la mine in camera sa-mi spuna de luna... de dimi l-am dus la gradi, apoi pe la 11 m-am dus si eu cu un tortulet, suculet la colegi si la educatoare...asa emotionat a fost puiul... i-au cantat la multi ani in germana,engleza si romana... azi l-am scos mai repede, suntem acasa, cu ai mei...diseara il ducem si la ceilalti bunici pana maine cand avem petrecerea...
no, am copil mare...imi aduc aminte, rememorand anul de gratie 2007, luna decembrie, data 9, s-a nascut mic si negru si cu mult par... era cat o franzela, de 2450 dupa ce-a scazut...iooooooi...afara incepuse sa fulguiasca, era frig, in salon la maternitate era f cald, eu traiam niste momente unice si nici nu stiam pe atunci ce ma asteapta...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
crispro, iubita, nu am cuvinte...nu pot decat sa te imbratisez de la distanta, sa te felicit pt ca esti o mama minunata, o sotie la fel...sa -ti dea Domnul sanatate, bucurii si tot ce-ti doresti mai bun de la viata...
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
adrianaBuc spune:
La Multi Multi Ani plini de bucurii pentru micutii Eric (eladea2005) si
Elisa (Otiliav)! Sa cresteti mari si sanatosi! ... si un pupic pentru mamicile lor
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 12 dintisori si 4 maselute
31+ cu
eladea2005 spune:
poze de la gradi...;)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
OTILIA, LA MULTI ANISORI ELISEI!!!! SA CREASCA MARE, SA FIE SANATOASA, SA AIBA O VIATA MINUNATA PLINA DE BUCURII SI REALIZARI!
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...