Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani Elisa!

La multi ani Eric!

Sa fiti sanatosi si norocosi in viata si sa aveti petrecere frumoasa.

pt mamicile mele scumpe.

pt Alina

si pt cine simte nevoia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

adriana mugurii sunt e verificata si vazuta de medici!
griji nu imi fac pt ca nici fetita surorii mele care are un an di 3 luni nu are dintisorii! mie mi-au iesit tot asa ff tarziu pe la un an si 3-4 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

rody
no, eu nu spun ca e asa ca mine, mi-am exprimat doar o parere pe care am raportat-o la experienta mea! Tu sti mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata
Dar ce povestiti voi fetelor! Nici eu nu am avut vreo copilarie prea reusita (adica pana la 6 ani chiar a fost super, cat am stat la bunica mea - de la 3 luni la 6 ani; dupa in schimb a fost cam aiurea), dar fata de povestiti voi aici, nu ma pot plange.

alice, si eu adorm de multe ori cu Rebeca la 9 si ma trezesc in mijlocul noptii ca un huhurez.

Noi am avut noapte grea, cu multe trezizi, habar n-am de ce, m-am trezit si cu 2 picioare in burta de am zis ca imi iese bb pe partea cealalta... eh! mergem inainte

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 12 dintisori si 4 maselute
31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
LA MULTI ANI ERIC!!!
LA MULTI ANI ELISE!!!
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si cuminti!!
Ce faceti gagici?
Alina, gata cu operatia? Cum esti?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

La Multi Ani Elisa!!
La Multi Ani Eric!!

Sa fiti sanatosi, ca de frumosi si destepti nu mai e nevoie, sa cresteti mari si sa va bucurati de o copilarie minunata.

Rodyka ...fara cuvinte....te admir insa ca ai putut trece peste

Nu stiu daca mai reusesc sa ajung la pediatru cu Larisa, ca are ocupat in toate zilele
Ma gandeam sa o sun personal sa o rog sa ma bage printre pacienti, dar poate zice ca sunt nebuna, ca doar Larisa nu are nimic, ce o sa ii zic: stiti mi se pare grasa, ce sa ii fac

Cris cred ca tu ma intrebai de biscuiti, nu? Eu ii iau de la Naturalia, stiu ca sunt ceva mai scumpi dar imi e la indemana, intru repede ii iau si plec ca nu prea am timp sa ma duc pana in supermarketuri din astea mari. Si cum nu mananca decat rar, nu se simte la buzunar. Toti care ii iau eu sunt cu faina integrala si fara zahar. Doar unii i-am luat cu miere si nuca. Acum de Mos Paul i-a luat unii proaspeti, ambalati in niste cutiute mici...si aia scumpisori dar erau asa de fragezi si buni, exact cum ne facea mama in casa pe vremuri. Daca ai timp, poti sa ii faci si in casa, mie mi se par bune/sanatoase retetele de fursecuri de la regimul Montignac. Zau daca nu, , dar sunt toate cu fainuri integrale, in loc de zahar se foloseste fructoza......si le poti face cu diferite seminte sau nuci sau fructe.

De cand s-a ingrasat din nou Larisa si noi tinem pe de alta parte monti, i-am mai scos.redus si ei anumite alimente: paine doar 100% integrala si cel mult jumate de felie ocazional dimineata (bine, regula asta era si inainte); cartof f rar si nu in combinatie cu carnea, doar in ciorba de obicei, orez la fel nu in combinatie cu carea ci de regula cu legume si o sa ii fac numai integral sau salbatic.
Acum de vreo saptamana ma chinui la cina sa nu ii dau decat diferite combinatii de legume cu branzeturi, la cuptor, budinci...etc, dar fara gris cu lapte, taietei, paste sau mamaliga ca am zis eu ca suntem destul de umflatele. Paul zice ca mai am putin si bag copilul la dieta, dar de mancat manca portii ok si din toate. Doar cu carbohidratii si fibrele am asa un dubiu...nu stiu daca nu le reduc prea mult.... Nu mai stiu nici eu
De aia vroiam tare mult sa ajung la doctor.....

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Vreau sa-i iau lui Raul un costum de Mos Craciun. Nu stiti site-uri de unde as putea lua?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Neatza.

LA MULTI ANI ERIC SI ELISA

CRSIPO am ramas fara cuvinte

Bumble primit PM.Asteptam vesti cat mai bune.

Alice ai emotii pt 20??

Ochidut cum au spus si Monti girls,nu e dieta ci stil de viata.Consider ca faci un lucru foarte bun ca elimini din alimentatia LArisei cartofii,zaharul,faina,orezul,deoarece bazele obezitatii si a unui stil de viata sanatos se pun de acum.Eu de cand am inceput Monti si pe Paul(nu in totalitate deoarece la cresa mananca cartofi,paine din faina alba) il vad mai plin de energie.Consider ca ai luat decizia corecta.

Noi tot fara suzeta,adoarme fara ea,nu se mai trezeste noaptea sa o caute,ci doarme neintors de la 9.30 pana la 7,fara nici o maraiala,chiar daca e in plina eruptie dentara.Asta da viata .
O tine in mana toata ziua,se joaca cu ea,dar de pus in gura nici vorba,parca i-as da otrava .Se intampla si miracole!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

La multi ani,Eric!!
La multi ani,Elisa

Fetele,am adormit aseara cu gandul la voi si la copilaria voastra
eu am avut o copilarie fericita ,insa am avut o bestie de prieten care mi-a facut zile amare si ii multumesc lui DD ca am sapat de el!

paula,costum de mos le-am luat la copii de la H&M(acum nu stiu daca si cele din ro au)
Btz,felicitari pt ati scapat de suzeta si cat mai multe nopti linistite!

Clara se mai trezeste sa suga ,in general de 2 ori si adoarme imediat inapoi.
fuugg la treburi, o zi frumoasa!!

Gina,mami de Clara(02.08.2010) si Thomas(21.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

paula - incearca www.minifashion.ro/product--compleu-warm-christmas-santa--1675.html" target="_blank">aici.
Eu i-am comandat nepotelului mei.

Vladut vrea sa traiasca

Mergi la inceput