Prietene la bine si la greu - 150
Raspunsuri - Pagina 3
ionelamaria spune:
Am intrat sa va spun o "poveste"
Noi avem sambata botezul. Nu am povestit despre el ca nu cerusem voie nasicii sa spun public. Acum am aprobare asa ca pot scrie/spune.
Va invitam oficial la botez, la biserica Sf. Mina din Iasi, pacurari, sambata , 10 decembrie, ora 12. Nasica lui Tudor e Strumfy .
Cer scuze fetelor care stiau deja ( monica80 si lalu) ca nu am confirmat pe forum, dar nu cerusem voie nasei si mi s-a parut aiurea sa scriu fara voia ei. Acum am apucat sa vorbim si pot scrie oficial
Deci: va asteptam cu drag si ne-am bucura mult sa puteti ajunge
laurairina13 spune:
Wowwww, ce fain Ionela!! Strumfy, hai ca o musca m-as face si eu sa vin la botez sa dantui pe acolo cu voi
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Wowwww, ce fain Ionela!! Strumfy, hai ca o musca m-as face si eu sa vin la botez sa dantui pe acolo cu voi Mami de Amalia Teodora (03.11.2009) si Dragos Ioan (29.08.2011) Firefly's shop BLOGUL MEU |
pai HAI! In marime naturala, te rog!!!
Doar ca noi nu ne dantuim.,... adica botez si atat... nu si cumatrie
many_bani spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Am intrat sa va spun o "poveste" Noi avem sambata botezul. Nu am povestit despre el ca nu cerusem voie nasicii sa spun public. Acum am aprobare asa ca pot scrie/spune. Va invitam oficial la botez, la biserica Sf. Mina din Iasi, pacurari, sambata , 10 decembrie, ora 12. Nasica lui Tudor e Strumfy . Cer scuze fetelor care stiau deja ( monica80 si lalu) ca nu am confirmat pe forum, dar nu cerusem voie nasei si mi s-a parut aiurea sa scriu fara voia ei. Acum am apucat sa vorbim si pot scrie oficial Deci: va asteptam cu drag si ne-am bucura mult sa puteti ajunge Mami fericita de Mihnea si de Tudor |
Foarte frumos. Sa aveti parte de o zi minunata . Petrecerea pe cand?
floricik spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Va invitam oficial la botez, la biserica Sf. Mina din Iasi, pacurari, sambata , 10 decembrie, ora 12. Nasica lui Tudor e Strumfy . |
Ce frumos. Felicitari! Abia astept poze , sa va admiram.
dana n. spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Am intrat sa va spun o "poveste" Noi avem sambata botezul. Nu am povestit despre el ca nu cerusem voie nasicii sa spun public. Acum am aprobare asa ca pot scrie/spune. Va invitam oficial la botez, la biserica Sf. Mina din Iasi, pacurari, sambata , 10 decembrie, ora 12. Nasica lui Tudor e Strumfy . Cer scuze fetelor care stiau deja ( monica80 si lalu) ca nu am confirmat pe forum, dar nu cerusem voie nasei si mi s-a parut aiurea sa scriu fara voia ei. Acum am apucat sa vorbim si pot scrie oficial Deci: va asteptam cu drag si ne-am bucura mult sa puteti ajunge Mami fericita de Mihnea si de Tudor |
Ce frumos Ionela, nu stiu daca stii, dar pe nasa lui David tot pe forum am cunoscut-o...la topicul Vrancea, sotul fiind din Focsani, am inceput sa scriu acolo cerand cateva recomandari inainte de nunta...si asa ne-am facut prieteni noi.
Dana, mami de 2 minuni David (2.11.2009) si Lucas (23.11.2011)
raluci_b spune:
Ionela ma bucur ca bebe mic o sa aiba nasa asa misto, va doresc sa va bucurati unii de altii sa fiti fericiti.
miany75 spune:
buna seara,buna seara!!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!! MULTA SANATATE SI NUMAI BUCURII
Sexy mummy, multa sanatate si o viata plina de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi sufletului tau!!!
miany75 spune:
raluci imi pare rau ca frumusetea momentelor de tandem e umbrita de durerile la 'duamna'...multa sanatate sa treaca repede-repede!!!
ionela ce-mi plac 'povestile astea!!! sa fie intr-un ceas bun!!!!; eu am vreo 5 perechi de fini si 4 din ele nu au nici o legatura de"sange" cu noi...si chiar daca au trecut ceva ani de cand i-am cununat relatiile sunt asa cum trebuie sa fie intre oamenii normali...
Monis multumim de lecturi!!!; sunt total de acord cu ce zice tipa...am avut si eu problema asta cu David la un moment dat ,totul s-a rezolvat usor cand i-am lasat libertatea de decizie...cand vrea sa dea ceva,da.. chiar daca nu-i cer ...asta e generozitatea,zic eu...
p.s cum e la munci?! ai gasit ce cautai?
gata pauza,fug la o baie fierbinte si relaxanta ca sunt rupta...sper sa revin in w-e cu noutati despre noi ,poate si ceva poze...
va si va urez de pe acum un w-e frumos tuturor!!!
shtephy spune:
Hello
Multumim de urari , dau si eu un vinisor fiert si buuuun
Noi am umblat azi dupa aripi de ingeras dar am gasit unele la 30 ron si nu m-am indurat sa le cumpar .
Azi a fost o vreme tare ciudata . De dimineata era zapada pe jos ,apoi s-a topit ,au iesit si cateva raze de soare si era tare placut. Acum dupa amiaza a inceput un vant rece de te lua pe sus . Credeam ca nu mai ajungem acasa de la gradi si eram si pe jos fara carut .
Raluci imi pare rau ca te chinui in halul asta .Pe mine ibuprofenul ma scoate din multe belele,sper sa functioneze si la tine.
Ce "rapida" a mai fost salvarea of, of ...
Licu intr-adevar timpul zboara cu mare viteza si copiii cresc . Daca ar fi dupa mine, as sta cu ei acasa pana ar fi suficient de mari sa umble singuri pe strada scoala -casa .
Simina ce bine ca ti-a trecut burta . Cum merge biznisul?
Danku naspa ca il cunosti personal pe acel profesor . E clar ca e un imbecil si in viata de zi cu zi ,
Tare fericita mai e Cezara cu saptamana cadourilor .
Smara din ce zici tu de Timi deduc ca eu sunt norocoasa ca am puii atat de pupaciosi
Ionelama bucur pt voi ,Tudor va avea o nasica faina faina
Stanucel cum e Adelina?
O seara frumoasa