Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 15

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Nelli, da, si eu sunt mai duioasa de cand cu sarcina si mi se face dor mai repede :)

J.D., ce injectii faceai cand erai mica? Cu ce erau? Imi pare rau ca ai trecut prin asta :(. Nu prea am simtit presiune. Poate ar fi util sa faci un control?

21+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat si nemetilat, Magnerot*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

happy ma bucur pt vestile bune . hai ca nu ramanem noi "defecte" dupa nastere... sper
J.D. nu stiu ce efect au la mine ca n-am luat, doar spuneam ca sunt pe lista de medicamente admise care am primit-o de la midwife . Eu in general nu sunt adepta medicamentelor, le iau doar daca nu am alta solutie si nu mai pot, altfel nu. De presiunea in pelvis... eu n-am simtit asa ceva pana acum, nu stiu ce sa-ti spun.

Monica, fericita 25+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Monna, daca nu e greu, vrei sa pui lista in google docs? Numai daca ai cum si nu implica mult efort.

21+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat si nemetilat, Magnerot*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dara76

Monna, daca nu e greu, vrei sa pui lista in google docs? Numai daca ai cum si nu implica mult efort.

21+

o sa o scriu maine numai ca nu cred ca toate medicamentele alea se gasesc si in Ro

Monica, fericita 25+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

J.D presiunea poate fi ca ai nascut prima data cu cezariana cumva? Ca daca ai cezariana e posibil sa simti altfel muschiul acolo, nu e insa valabil la toata lumea.
Daca ai nascut normal, nu prea vad de ce sa ai... nu stiu, dc persista, intreaba medicul.

Nelli, senzatia asta de a nu ramane singura o am si eu, dar n-am ce face. Am momente cand as vrea neaparat sa vorbesc cu cineva...

Am primit si eu vreo 5 saci cu hainute de la nasa mea... de fetite
Oricum, ce a fost aproape nou si de calitate am dat cumnatei mele, si vreo cateva costumase groase de iarna ca de baietel le-am oprit eu. Sunt foarte frumoase, oricum am luat si noi cate ceva si vom mai primi

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
22+ Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanace spune:

Neata fetele!
Multumesc pentru raspunsurile privind burtiera. Amy, ai dreptate, mai bine o intreb pe d-na doctor, ea poate sa vada si modeul luat. Nu mai stiu care intreba, sunt si burtiere cu tot cu chilot, eu am luat fara. De ceva similar purtat in timpul sarcinii, nu am auzit. Dar oare la ce ar servi?
Dia imi pare rau pentru emotiile prin care treci. Stai cumintica in pat si gandeste pozitiv. Bebelina ta o sa fie bine. Oricum ma gandesc ca daca treaba se ingroasa dr o sa-ti faca cerclaj, si tot o sa duci sarcina la termen... Ti-a spus cumva ceva despre asta?
Monna, si eu am din cand in cand dureri de spate (cand sunt mai obosita) si cateodata dureri puternice de burta, pe care si eu le-am pus pe seama cresterii bebelinei.
La mine nici un semn de colostru, nici cojite pe sfarcuri, din contra , sfarcurile sunt chiar mai moi ca de obicei. Arsurile nu prea ma chinuie, insa cand o fac , rontai niste biscuiti.Din punctul asta de vedere am fost mai norocoasa.

25+ Emma

Mergi la inceput

Happylica, felicitari pentru rezultatele bune la eco. Ma bucur ca bebelina ta a recuperat in crestere.
Carstea, felicitari si tie pentru bebe Emma! Vad ca avem gusturi comune la nume! Sa creasca mare si sanatoasa la mami in butica!

burticile

25+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Dara, habar nu am ce injectii am facut atunci. cred ca era un relaxant muscular daca nu spun prostii.

Monna, maaloxul are gust de creta. este groaznic.

Amy, am nascut prin cezariana, dar nu stiu daca e de la asta. ma gandesc ca se scurteaza colul nitel. eu asa am simtit. pentru ca am si contractii dureroase.

Eu am purtat burtiera dupa nastere. la spital mi s/a spus ca o pot purta dupa ce mi se scot firele. am auzit ca in unele spitale din strainatate chiar iti pun burtiera dea colo. acum nu stiu daca e adevarat sau nu. burtiera normala poate deranja in caz de cezariana dar exista si chiloti cu burta.

am plecat in germania. va pup.

Finn Constantine 15.10.2009 si 20+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Am uitat sa actualizez seemnatura! S-a mai dus o saptamana!
JD distractie faina in Germania! Tin pumnii sa treaca la Finn numai cu cremuta!

26+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

buna fetelor
jd acum doua zile am luat o punga de cateva kg din care mai am doar cateva dak stiam k o sa le maninc asa repede luam mai multe ;))

19+ Maria-Simina

Mergi la inceput