Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 15

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

Dara, deci nu sunt singura cu "dor"
Amy-nu este teama de a ramane singuraci doar k mi se face prea repede dor de ei si prea des
jd.nu simt presiune si nu stiu exact cum e, stiu k am contractii mai ales cand stau mult in picioare sau cind merg pe jos ceva mai mult

19+ Maria-Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

drum bun jd sa va intoarceti cu bine
sa aveti un w-e placut si linistit fetelor cu multa sanatate

20+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Monna, n-are nimic cu medicamentele, ma pot uita la substanta activa si probabil se gaseste comercializata sub alt nume. Da' nu sta sa scrii, speram sa ai scanner ceva pe la imprimanta sau ceva de genul :)

J.D. drum bun si sa dispara presiunea!

Fetele, pe voi ce v-a ajutat la colici la bebei? Si cum il administrati? Inainte, in timpul, dupa masa si cu ce? Adica mai ales daca alaptati la san. Am auzit de chestia aia noua Colief de la fetele de la alte odisei, a apucat cineva sa-l foloseasca?

21+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat si nemetilat, Magnerot*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Jd, drum bun si distractie placuta in Germania.
Dara, Monna, nu are miros urat scurgerea si nici nu e branzita....deci poate ca n-ar fi candida...cert e ca m-am gandit sa merg de capul meu sa-mi fac o analiza de secretie...decat sa ma apuc sa iau asa ovule pe NV

Miha, mamica fericita de Rares si 22+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Da, exista chilot cu burtiera pentru utilizare in timpul sarcinii, e destul de scumput in jur de 200 ron perechea, si are ca rol sa sustina burtile mai toante ca a mea, gen la musculatura cu probleme.
Ma gandeam serios sa-mi iau...
Materialul nu e facut la plesneala din cate stiu eu, aia de calitate caci au o banda care sustine exact sub burta. Pe langa asta ajuta si spatele.

Benzile de sustinere pentru burta sunt altceva. Sunt asemeni celor pentru coloana doar ca se aseaza pe burtoi si se prind la spate.

Dati un search pe google si veti vedea cum arata fiecare.

Eu cojite de colostru am de multsi ceva alb care se strange pe sfarc. Deci e posibil sa am ceva in "doamnele".

Dara, pentru colici din ce am vazut la majoritatea nu e o reteta anume. Unele au avut succes cu baby drink, altele cu infacol altele cu ... nimic. Deci , aici e un teritoriu unde nu stii cu ce ii va merge . Sau poate n-are deloc.

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
22+ Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

Mie inca nu mi-a aparut nimic ce ar putea semana cu colostrul, nici la prima sarcina nu am avut nimic si laptele mi-a venit destul de tarziu din cauza cezarienei.
Dupa ce am nascut, medicul nu mi-a recomandat nici o burtiera si mi-a zis k e mai bine sa las muschii sa se refaca in liniste. Burtiera presa rana si el mi-a zis k nu ar purta-o imediat dupa operatie, ci la ceva timp dupa.
La prima sarcina mi-a fost mult mai usor pe tot parcursul. Acum insa nu pot sta mult timp in picioare k mi se pun niste junghiuri groaznice intercostale si ma apuca durerea de spate. Si pe mine ma mai doare uterul dar pun pe seama cresterii bebelusului, iar cand durerea persista mai mult timp iau un no-spa si trece.
Cat despre colicile bebelusului, cu bebe 1 nu am avut probleme. I-am dat ceiut baby drink si a functionat. Am alaptat pana la 1 luna pt k apoi nu a mai vrut sa suga si am trecut la laptele praf. Nu am facut o tragedie din asta, desi mi-am dorit sa alaptez mai mult.
Noi mergem luni la control si vom veni cu vesti noi. Sa speram k totul o sa fie bine.
O seara buna tuturor.
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

Mie inca nu mi-a aparut nimic ce ar putea semana cu colostrul, nici la prima sarcina nu am avut nimic si laptele mi-a venit destul de tarziu din cauza cezarienei.
Dupa ce am nascut, medicul nu mi-a recomandat nici o burtiera si mi-a zis k e mai bine sa las muschii sa se refaca in liniste. Burtiera presa rana si el mi-a zis k nu ar purta-o imediat dupa operatie, ci la ceva timp dupa.
La prima sarcina mi-a fost mult mai usor pe tot parcursul. Acum insa nu pot sta mult timp in picioare k mi se pun niste junghiuri groaznice intercostale si ma apuca durerea de spate. Si pe mine ma mai doare uterul dar pun pe seama cresterii bebelusului, iar cand durerea persista mai mult timp iau un no-spa si trece.
Cat despre colicile bebelusului, cu bebe 1 nu am avut probleme. I-am dat ceiut baby drink si a functionat. Am alaptat pana la 1 luna pt k apoi nu a mai vrut sa suga si am trecut la laptele praf. Nu am facut o tragedie din asta, desi mi-am dorit sa alaptez mai mult.
Noi mergem luni la control si vom veni cu vesti noi. Sa speram k totul o sa fie bine.
O seara buna tuturor.
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna fetele,

J.D. distractie placuta in Germania
Miha si eu as spune sa-ti faci secretia inainte sa iei ovulele alea
Dara pt colici mi-a spus o prietena ca ar fi bun Cocyntal Colicc Relief de la Boiron dar nu stiu daca se gaseste in Ro. Prietena care mi-a spus de ele sta in UK si le-a comandat de pe amazon.
Izish83 te asteptam cu vesti bune de la control . Sa nu uiti de datele pt listuta

Pup fetele

Monica, fericita 25+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Dara, la noi a functionat tere bine Gripe Baby Water...nu stiu daca mai exista...ii dadeam cu siringa preventiv...chiar dinainte e a avea colici.
Monna, la concluzia asta am ajuns si eu.
Noi am fost la cumparaturi si ne-am luat si brad...ba mai mult l-am si impodobit...ca sa ne bucuram mai mult de el....era Rares asa de incantat.....si noi pe langa el. De-acum asteptam ninsoarea si Mosul cu cadourile.
Sunt rupta de oboseala...si va pup de noapte buna.

Miha, mamica fericita de Rares si 22+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna seara fetele!

Happylica: Felicitari pt echo, ma bucur ca a recuperat bebelina. Abia astept sa o vad si eu luni pe a mea
JD: eu nu simt presiune in pelvis. Nu stiu daca e normal ce simti, cand mai ajungi pe la medic sa te sfatuiasca?
Izish83: cum se administeraza ceaiul baby drink? Intre mese sau imediat dupa?

Azi am decorat camera bebitei si i-am facut ordine in dulapior, ca eu 'control freak' cum is i-am si cumparat cate ceva cand gaseam sa-mi placa. Arata asa bine camera cu desene pe pereti I-am explicat ca e totul pt ea si sa faca bine sa stea cat mai mult in burtica sa fie sanatoasa sa se poata bucura de toate cele.

25+ Bianca

Mergi la inceput