Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 15

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Dara am pus lista cu medicamentele pe docs dar nu stiu cum s-o fac sa nu mai apara la inceput sa apara doar in colectia cu Sarcina

Monica, fericita 25+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Ronina deci si tu mergi luni la eco... asteptam vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Monna, sa-ti fie gura aurita si sa vin doar cu vesti bune

25+ Bianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ronina

Monna, sa-ti fie gura aurita si sa vin doar cu vesti bune

25+ Bianca

pai nici nu se poate altfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Fetelor, ! Ne/am intors pe la 8. A fost frumos dar cam frigut si extrem de aglomerat. I/am luat lui Finn niste seturi brio ca erau la pret bun 15 si 20 euro si pentru noi mancare. carnati, bacon, cascaval, creveti si niste sucuri. eu as fi luat mai multe dar soferul se certase cu prietena si nu era in toane bune asa ca ne/a oprit doar la lidl.

Nelli, fa proviii de mere. o sa mai iau si eu chiar daca de cateva saptamani nu mai am arsuri. sunt convinsa ca vor reveni in trim 3.

Dara eu am avut Infacol si inca il mai am pentru ca Finn a stat foarte bine la capitolul colici. Nu a avut deloc. Ce am auzit ca ar functiona este purtatul lui bebe si bautul de ceaiuri de fenicul si nu mai stiu ce, care stimuleaza si lactatia. Oricum nu toti bebeii reactioneaza la fel.

Ronina, marti am eco morfologica de trim 2 si vineri am intalnire cu doctorul meu. O sa/l intreb atunci.

Noapte buna. Ma duc la culcare ca nu mai pot de somn.

Finn Constantine 15.10.2009 si 20+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Vin cu vesti bune de la eco, fetita mea este perfecta! Ma bucur asa de mult ca totul e in regula! Sa fi vazut ce lovea in sonda ecografului , asa facea si Andrei. Acum putem sa ne gandim la nume. Va anunt cand luam o decizie

Noi pt colici am folosit cu succes Infacol, alte produse nu au mers, desi am incercat mai multe. Dar asa cum a mai zis cineva, nu mai tin minte cine, nu e o regula, cam tre sa le tot incerci pana gasesti formula potrivita. Apropos de Infacol, noi l-am primit din UK, acum cica se gaseste de la noi, dar produs in alta tara si cica nu ar fi la fel de bun.

Irina, 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Izish, merci, baby drink se da cu biberonul? Si cand si in ce cantitati? Baftuta la control!

Monna, merci pentru info, stiu ca si pt. dintisori cumparasem Camilia de la Boiron pentru niste prieteni de pe un site din SUA. Merci pentru lista, ma uit. Ii dau dreapta mouse "Don't show in home". O sa incerc sa pun si in echivalente romanesti cand apuc. Ce chestie, paracetamolul de 500 mg cum e la noi, in SUA e considerat concentratie mare, cel normal fiind de 325 mg – la noi nu prea am auzit de 325, numai de 500.

Miha, merci, ii dadeai inainte sa suga Gripe Water? si cam in ce cantitate?

J.D., ce-s seturile brio? Baftuta la morfo si cand afli de presiuni, zi-ne si noua, please. Tin pumnii.

Irina, felicitari pentru fetita :) Asa stiu si eu de la niste rude, prieteni, ca acum 2-3 ani, "ultimul racnet" era Infacol, se aducea mai greu din Anglia. Acu' se pare ca ar fi acest Colief, dar care cica e scump, ceva gen 90 lei (si nu stiu cat ajunge cantitatea). Asa citeam la o odisee de anul trecut. Cum se administreaza Infacol? Picaturi direct din sticluta? Inainte sa suga?

Ronina, baftuta :)

Hm, ce chestie, cautam cum ii zice la paracetamol in Cehia, c-a zis J.D., dar am uitat si am dat peste un studiu care zice ca la vaccinuri de obicei medicii recomanda paracetamol preventiv, ca sa nu faca bebe febra sau febra mare, dar cica e nasol ca paracetamolul reduce eficacitatea vaccinului, cica in febra aia mare se creeaza anticorpi mai multi si la febra mai mica sau deloc, se creeaza mult mai putini anticorpi, mai putina imunitate. Cica ar fi utila febra aia pentru imunitatea ulterioara: http://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736%2809%2961208-3/abstract#
Acu' nu stiu daca "ma tine" sa-l vad pe bebe cu febra si mai ales febra mare. Cica nu prea ar sari, de fapt, febra, de 39,5, la vaccinari. Ca daca trece de 39,5 ar trebui intervenit oricum.

21+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat si nemetilat, Magnerot*

Mergi la inceput

J.D. bafta la morfofetala
irinaelena felicitari pt ! Sa fie sanatoasa
Dara interesant studiul legat de paracetamol dar vorba ta... cine are nervi sa-si tina bebelusul cu febra?

Mergi la inceput

sa ma mai laud putin , am terminat de impletit si o caciulita pt bebe , pun poza pe picasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

irinaelena felicitari pentru ecografia buna si pentru fetita ta totodata!

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
22+ Gabriel

Mergi la inceput