Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 15

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Dara, zau ca nu mai tin minte cam cat ii administram, probabil doza recomandata corespunzator numarului de kg a lui bebe...si parca le amestecam in biberonul cu lapte.
Irina, Felicitari pentru fetita!!!!!!
Mona, acum intru sa vad caciulita....harnicuta mai esti
Ronina si JD, bafta la morfofetala! sa fie totul in regula.

Miha, mamica fericita de Rares si 22+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanace spune:

Monna, ce harnicuta esti! Imi faci si mie pofta. Undeva prin casa trebuie sa mai am si eu ceva andrele...
Ronina, asteptam vesti bune!Si eu i-am asezat deja lucrusoarele Emmei in dulapior.Imi place asa mult sa ma uit la ele!
Irina, felicitari pentru fetita jucausa.

26+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Miha, Oanace ehh... nu-s eu asa harnicuta . Vreau sa-i mai fac si un fularel si apoi m-as baga la 2 culori, complicat rau . As face eu mai multe ca am gasit o groaza de hainute faine pe net da-s asa de grele asa ca raman la chestii mai simple

Monica, fericita 25+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Mona, f. frumoasa caciulita. He he, abia astept sa vad 2 culori. Ai multa rabdare si cred ca faci un lucru bun, tricotand ii transmiti drag si relaxare lui bebe :)

Am introdus traducerea medicamentelor permise in sarcina in fisierul tau, cu ce echivalente romanesti am gasit. Vad ca si tie ti-a dat ok pentru ranitidina, doar ca la voi ii zice Zantac ca denumire comerciala. Unde n-am gasit echivalente am lasat doar substanta activa, ca se poate intreba la farmacie de ea.

Link daca doreste cineva https://docs.google.com/#folders/0B7zzZviLhA72M2U4MDIwYjEtY2ExMC00NjgxLWIwNTItMjVhZDVmZjM5ODM4

Please, daca or sa-ti dea si lista de medicamente permise in alaptare si o sa mai ai timp, eu as vrea-o si pe aia :)

21+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat si nemetilat, Magnerot*

Mergi la inceput

Dara o sa o pun daca imi da, nu-i problema. De ranitidina nu stiam ca am si eu pe lista ca eu nu ma pricep la medicamente deloc si daca mai sunt si in engleza deja sunt in ceata totala .
La capitolul rabdare nu pot sa spun ca stau foarte bine dar cand ma gandesc ca le fac pt bebe e o placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Merci, pai am cautat dupa Zantac pe net si scrie care-i substanta activa (ranitidina). Practic restul sunt denumirile comerciale din tara respectiva, substanta activa e cea importanta. Si aia e internationala cum ar veni.

21+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat si nemetilat, Magnerot*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Dara, Brio este o firma suedeza care face super jucarii. sunt foarte cunoscuti pentru trenulete de lemn. nici eu nu auisem pana nu mi/am cunoscut sotul. el a avut cad era mic si cand mi le/a aratat mi/au placut si mie. Iar paracetamolul este Paralen.

Finn Constantine 15.10.2009 si 20+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna seara fetele

JD: bafta la echo si sa vii cu vesti bune!
Irinaelena: Felicitari pentru strengarita, ma bucur ca e totul in regula, asa sa fie pana la capat.
Dara, SuperMami, oanace: multumesc, sa fie!
Monna: felicitari, chiar frumos a iesit caciulita, bravo tie!

Va scriu maine seara cum a fost la echo, pana atunci noapte buna.

25+ Bianca

Mergi la inceput

Ronina multumesc . Te asteptam cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Fetelor va invit la o cafelutaaaa!
Ce-i drept ca ca il cam agita pe bebe uneori dar incerc sa beau mai putin.. Ori poate e mai nazbatios ca are momente nastrusnice.

Ieri am colindat prin carrfour focsani si am luat la rand vreo 4 ore magazinele de pe acolo. Am mai cumparat ceva pentru finuta la botez ca erau reduceri la C&A de 25 % si niste pijamalute faine de tot pentru nepoata sotului si fata nasei de Mos Craciun.
Am obosit de m-am rupt si am picat varza aseara in pat.

Cele care ati facut deja morfofetala de trim 2, cand mai aveti urmatoarea eco? Eu am la 28 sapt... Totodata astept si rezultatul secretiei de col si sper sa nu am vreo candida de sarcina ca sunt cam predispusa la asta.
Va pup pe toate, sa aveti o zi buna!

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
22+ Gabriel

Mergi la inceput