Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***372***
Raspunsuri - Pagina 25
olishka spune:
https://picasaweb.google.com/olgagireada/MosNicolaeUnStropDeFericire?authkey=Gv1sRgCKier9nlh9y1nwE
Acum se vad
Olga, mamica lui David iepurasul si 28+
olishka spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui denisamada
Pai poate venim cu totii la gazda ospitaliera! Nu mere linkul!!! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Da, asta vroiam sa va propun si eu. Va astept miercuri, cu mic cu mare pe la mine. O sa stabilesc ora. Poate mai bagam si un joc ceva, ca in vremurile bune
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Doamne, Olga, chiar nu mai am cuvinte!Bravo lor si tie pentru curaj, altceva chiar nu mai am ce zice... |
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Nu e kiar asa batrana... eu zic sa te superi! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Ei iti dai seama ca m-am suparat, dar are un mare noroc ca sunt genul de om care iarta f repede si mai si uita. Cred ca de aceea mai sunt eu cu barbata-miu Ma enervez ca mereu imi zic ca o sa-i scot ochii pt ce a facut si o sa-i amintesc cand va fi cazul, dar nu-mi mai aduc aminte niciodata
olishka spune:
Nu v-am mai zis, dar cat am fost la spital, abia asteptam sa ajung acasa sa-l strang in brate pe David. Nici nu vreau sa-mi imaginez ce este in sufletul acelor mame, daca pe noi ne doare sufletul si cand cur mucii la copil. Si sa stiti ca ma inteleg tare bine cu David de cand am venit de-acolo si nu mai zbier ca nebuna la el. Tot ce imi doresc este sa fie sanatos si va doresc si copilasilor vostri acelasi lucru
novus spune:
Da,ai mare dreptate, cat m-am uitat la poze mi-au dat lacrimile, off off
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
Nuuu... ma ucideti daca ramanem numai la carte/CD... io cum am vazut destinatara, cum am gandit ceva - ceva mai ne-cultural...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
FLORICULE de obicei eu eram organizatorul-sef, dar miercurea muncesc pana pe la 20... si chiar NU mai pot sa lipsesc
Apropo, pt intalnirea de sambata sunt admise numai fetele care au bifat varicela. Gabitzu e bolnav si s-ar putea sa aiba varicela; chiar daca Gabi ramane acasa, in Be, iar Maria inca nu are simptome, s-ar putea sa ia si ea. Deci: numai cine a facut varicela (eu imi trimit plod in deplasare).
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Miercuri sunt in capitala, sa dau ora exacta. Dupa ora 13-14 sunt disponibila. Raman pentru o intalnire cu bucurestence pana joi. Se baga cineva la o organizare de ceva? Apropo, intrebarea care imi vine acum in minte: Vreti sa va intalniti cu mine caci eu DOAR pentru asta raman in Bucuresti, caci treaba mea o termin miercuri pe la pranz. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
OLGA imi pare rau ca te-am lasat cu ochii-n soare.
CRISTIAN (7.03.2009)