Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***372***
Raspunsuri - Pagina 26
denisamada spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui olishka
Da, asta vroiam sa va propun si eu. Va astept miercuri, cu mic cu mare pe la mine. O sa stabilesc ora. Poate mai bagam si un joc ceva, ca in vremurile bune |
Io doar glumeam, nu propuneam.
Am vazut pozele....
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Monnvas spune:
INA mie mi-ai oferit mai mult decat am cerut, nu voiam sa te pun la atata munca, zau! Nu o stiu pe pustoaica aia , io-ti cerusem un personaj in ideea de a vedea daca suntem compatibile si ca personalitate (ceea ce nu stiu, nu-mi dau seama doar din poze; suntem sigur compatibile la ... pushteala), dar zau ca mi-au placut toate tinutele, m-as vedea imbracata in toate. Si, culmea, mergand si la munca in ele
Asa deci, aveai un second...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas FLORICULE de obicei eu eram organizatorul-sef, dar miercurea muncesc pana pe la 20... si chiar NU mai pot sa lipsesc Apropo, pt intalnirea de sambata sunt admise numai fetele care au bifat varicela. Gabitzu e bolnav si s-ar putea sa aiba varicela; chiar daca Gabi ramane acasa, in Be, iar Maria inca nu are simptome, s-ar putea sa ia si ea. Deci: numai cine a facut varicela (eu imi trimit plod in deplasare).
CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Ups, asta cu varicela nu o stiam....noi nu am avut...Of nasol..
Olga, mamica lui David iepurasul si 28+
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Nuuu... ma ucideti daca ramanem numai la carte/CD... io cum am vazut destinatara, cum am gandit ceva - ceva mai ne-cultural... CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Si eu o sa iau ce cred eu ca este ok. Cred ca s-a inteles gresit asta cu Cd-ul, cartea...cred ca a fost doar un exemplu. Sper sa ajung si eu astazi sa achizitionez ce mi-am pus in minte Am nevoie de sesiune de shoping caci nu mai pot sa stau in casa
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Asa deci, aveai un second... |
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Monn stai linistita ac ne-am descurcat f bine. Ne-au ajutat si baietii de la noi de la firma, a fost o colega de la Crsiti, sora-mea, Laura si Catalin. Sa-mi zici daca vrei neaparat sa mergi, caci mergem si de Craciun. Sambata ne vin pachetele din Anglia
novus spune:
Oau mergeti si de Craciun ?!! bravo, sunteti tari !! nu mai aveti nevoie de pachete ?
olishka spune:
Citat: | ||||||||||
citat din mesajul lui denisamada
Io doar glumeam, nu propuneam. Am vazut pozele.... Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Eu tot va astept
novus spune:
Si eu aveam in plan o sesiune de shopping dar vad ca ploua afara si vroiam sa merg cu Ada pe jos asa ca renuntam si mergem maine mai bine !!
Tre' sa finalizez cadourile !!
Cu blanita Adei m-a rezolvat Pisik !!
Dodo-pui spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Si mie Bravo Pisik!!! Te admir f mult Olga, mamica lui David iepurasul si 28+ |
...si mie....
Visul meu e tot un magazinas pt ce fac eu cu "manutele mele doua"
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.