Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***372***
Raspunsuri - Pagina 24
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Bine, mai Ina...da stii cat de legata la ochi am fost cand am fost nasha si cat de disperata am fost...mai ales ca am fost nemultumita ca nu imi gaseam pantofi si am luat si eu la nimereala... Dar acum ca am descoperit atatea minunatii zau ca as mai face o nasheala... |
Floric, imi dai voie sa te pup?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Floric spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Doamne, Floric, sper sa nu! Olga, nu se vad pozele! |
Am citit cu disperare si mare intelegere de unde speranta asta a ta.Si mai ales de ce, de unde stii unde voi sta... Apoi, mi+am dat seama......
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
denisamada spune:
citat din mesajul lui inapreda PPS. Pentru TOATE fetele: pina la urma, Moshul se rezuma la CD, carte, revista au...ba? Ca eu am inteles ca da dar din mesajele chatoneshti rezulta ca nu. So? |
Nu. Dixi.
Floric spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Floric, imi dai voie sa te pup? Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
da, draga mea. Iti ofer si aceasta posibilitate. Doar tot zic ca vin sa imi fixez ceasul miercuri.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
denisamada spune:
citat din mesajul lui anamariame Oh, nu, nici mie nu imi place Gianina Corondan, de Gina, insa imi place. Mult! |
Idem.
denisamada spune:
citat din mesajul lui olishka Of ciudat este sa fii gravida Hai ca mi-am mai revenit un pic, a venit si Cristi si m-a ajutat sa fac pozele mici caci aveau cate 5 mega fiecare si se incarcau in 5 ore. Nu sunt suparata pe socrela caci pe batrani si copii nu prea poti sa te superi Revin... |
Nu e kiar asa batrana... eu zic sa te superi!
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Floric
Vin miercuri dimineata. Voi fi gazata intr+o camera la o gazda ospitaliera de pe str Oastei, cred ca nu gresesc adresa, si voi pot ramane in Bucuresti pana joi seara, cred ca 18 am tren inapoi spre Braila. |
Pai poate venim cu totii la gazda ospitaliera!
Nu mere linkul!!!
Anaan spune:
citat din mesajul lui olishka Devine din ce in ce mai greu caci incep sa-i cunosc mai bine pe copii, pe mamici, sa ma atasez de ei, iar de aceasta data am aflat ca nu mai sunt cativa dintre ei M-a lovit tare aceasta veste si de aceea nici nu am scris mai repede caci nu eram in stare...Dar cel mai greu a fost cand s-a terminat spectacolul si copiii l-au rugat pe Catalin sa mai vina la ei. Catalin a zis ca mai vine si la anul, la care un baietel cam de 10-11 ani a raspuns:"daca o sa mai fim" Of, sunt atat de constienti de ce se intampla cu ei... Nu vreau sa va intristez, vreau doar sa va mai spun ca scopul nostru a fost indeplinit, i-am facut fericiti pe acesti copii, iar fericirea lor este pretioasa. Voi i-ati facut fericiti Olga, mamica lui David iepurasul si 28+ |
Doamne, Olga, chiar nu mai am cuvinte!Bravo lor si tie pentru curaj, altceva chiar nu mai am ce zice...
AlexAndra_81 spune:
Olga, bravo voua, ai tot respectul meu pentru implicare si pentru dragostea cu care o faci
Intradevar, asa realizam ca problemele noastre sunt atat de neinsemnate
Amalia