Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***372***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

https://picasaweb.google.com/olgagireada/MosNicolaeUnStropDeFericire?authkey=Gv1sRgCKier9nlh9y1nwE

Acum se vad

Olga, mamica lui David iepurasul si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Doamne Floric, esti de coma!

Amalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:

Miercuri sunt in capitala, sa dau ora exacta.

Dupa ora 13-14 sunt disponibila.

Raman pentru o intalnire cu bucurestence pana joi. Se baga cineva la o organizare de ceva?

Apropo, intrebarea care imi vine acum in minte: Vreti sa va intalniti cu mine caci eu DOAR pentru asta raman in Bucuresti, caci treaba mea o termin miercuri pe la pranz.

in ce zona o sa fii? cat stai? cat esti de deplasabila?

Vin miercuri dimineata. Voi fi gazata intr+o camera la o gazda ospitaliera de pe str Oastei, cred ca nu gresesc adresa, si voi pot ramane in Bucuresti pana joi seara, cred ca 18 am tren inapoi spre Braila.

Pai poate venim cu totii la gazda ospitaliera!

Nu mere linkul!!!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Da, asta vroiam sa va propun si eu. Va astept miercuri, cu mic cu mare pe la mine. O sa stabilesc ora. Poate mai bagam si un joc ceva, ca in vremurile bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Devine din ce in ce mai greu caci incep sa-i cunosc mai bine pe copii, pe mamici, sa ma atasez de ei, iar de aceasta data am aflat ca nu mai sunt cativa dintre ei M-a lovit tare aceasta veste si de aceea nici nu am scris mai repede caci nu eram in stare...Dar cel mai greu a fost cand s-a terminat spectacolul si copiii l-au rugat pe Catalin sa mai vina la ei. Catalin a zis ca mai vine si la anul, la care un baietel cam de 10-11 ani a raspuns:"daca o sa mai fim" Of, sunt atat de constienti de ce se intampla cu ei...

Nu vreau sa va intristez, vreau doar sa va mai spun ca scopul nostru a fost indeplinit, i-am facut fericiti pe acesti copii, iar fericirea lor este pretioasa. Voi i-ati facut fericiti

Doamne, Olga, chiar nu mai am cuvinte!Bravo lor si tie pentru curaj, altceva chiar nu mai am ce zice...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Of ciudat este sa fii gravida Hai ca mi-am mai revenit un pic, a venit si Cristi si m-a ajutat sa fac pozele mici caci aveau cate 5 mega fiecare si se incarcau in 5 ore. Nu sunt suparata pe socrela caci pe batrani si copii nu prea poti sa te superi Revin...

Nu e kiar asa batrana... eu zic sa te superi!

Ei iti dai seama ca m-am suparat, dar are un mare noroc ca sunt genul de om care iarta f repede si mai si uita. Cred ca de aceea mai sunt eu cu barbata-miu Ma enervez ca mereu imi zic ca o sa-i scot ochii pt ce a facut si o sa-i amintesc cand va fi cazul, dar nu-mi mai aduc aminte niciodata

Mergi la inceput

Nu v-am mai zis, dar cat am fost la spital, abia asteptam sa ajung acasa sa-l strang in brate pe David. Nici nu vreau sa-mi imaginez ce este in sufletul acelor mame, daca pe noi ne doare sufletul si cand cur mucii la copil. Si sa stiti ca ma inteleg tare bine cu David de cand am venit de-acolo si nu mai zbier ca nebuna la el. Tot ce imi doresc este sa fie sanatos si va doresc si copilasilor vostri acelasi lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Da,ai mare dreptate, cat m-am uitat la poze mi-au dat lacrimile, off off

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Nuuu... ma ucideti daca ramanem numai la carte/CD... io cum am vazut destinatara, cum am gandit ceva - ceva mai ne-cultural...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

FLORICULE de obicei eu eram organizatorul-sef, dar miercurea muncesc pana pe la 20... si chiar NU mai pot sa lipsesc

Apropo, pt intalnirea de sambata sunt admise numai fetele care au bifat varicela. Gabitzu e bolnav si s-ar putea sa aiba varicela; chiar daca Gabi ramane acasa, in Be, iar Maria inca nu are simptome, s-ar putea sa ia si ea. Deci: numai cine a facut varicela (eu imi trimit plod in deplasare).

Citat:

Miercuri sunt in capitala, sa dau ora exacta.

Dupa ora 13-14 sunt disponibila.

Raman pentru o intalnire cu bucurestence pana joi. Se baga cineva la o organizare de ceva?

Apropo, intrebarea care imi vine acum in minte: Vreti sa va intalniti cu mine caci eu DOAR pentru asta raman in Bucuresti, caci treaba mea o termin miercuri pe la pranz.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

OLGA imi pare rau ca te-am lasat cu ochii-n soare.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput