Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***372***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Si mie, sincer, CD mi se pare cam banal...iar carte e dificil de ales, unele dintre noi citesc mult, altele putin, altele deloc. Riscam sa nimerim o carte citita deja sau existenta in biblioteca...Plus ca e mai surpriza surpriza asa, nu?

Mergi la inceput

Oh, nu, nici mie nu imi place Gianina Corondan, de Gina, insa imi place. Mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Si daca Anca nu-i pe aici, ii tin io locul si bag o "contra": pentru mine ar fi mai interesant daca al lua ceva care ne place noua No, acum imi dau seama cum suna si nu stiu cum sa ma explic. Hai ca va dau un exmplu: mie imi place de mor Mirabela Dauer; mda, stiu, "fumata" dra o ador si eu cred ca multa lume o ignora pentru ca nu o stie si mi-ar face placere ca "perechea" mea sa faca /cunostinta cu ea...bla.bla.bla
Dar ati inteles ideea, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Eram precisa ca marmota ca o dau in bara. veci nu mai ma pun cu maestru, oricare ar fi el...

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Miercuri sunt in capitala, sa dau ora exacta.

Dupa ora 13-14 sunt disponibila.

Raman pentru o intalnire cu bucurestence pana joi. Se baga cineva la o organizare de ceva?

Apropo, intrebarea care imi vine acum in minte: Vreti sa va intalniti cu mine caci eu DOAR pentru asta raman in Bucuresti, caci treaba mea o termin miercuri pe la pranz.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Si mie imi place ft tare Mirabela Dauer, insa nu in asta consta tot farmecul? Sa luam ceva ce banuim ca i-ar face placere destinatarei? Ca asa, sa iau ce imi place mie, e atat de usor! Nici nu as sti ce sa aleg.Sau n-am priceput eu bine? ca si-asa-s cu capu-n nori zilele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

referitor la cadou, si eu sunt pentru orice ne trece prin cap in limita unui buget prestabilit

Ina si eu o iubesc pe Mirabela si mai ascult cand conduc de zice lumea ca-s nebuna

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Deci mergem pe ideea ca ia fiecare ce-i trece prin minte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Io va rog mumos nu ma zapaciti
Deci: ce ca-cadouri luam?
Inapreda, interesanta si ideea ta. Da' io zic ca asta gen "culturalizare" sau "deschidere de noi orizonturi" merge si off-cadouri. Adica mie mi-ar placea sa primesc ceva ce-mi place deja :D sau m-as bucura ca ceea ce daruiesc sa fie pe gustul cui va primi cadoul. Tu tocmai ai facut mai usoara munca cuiva?:))))

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Miercuri sunt in capitala, sa dau ora exacta.

Dupa ora 13-14 sunt disponibila.

Raman pentru o intalnire cu bucurestence pana joi. Se baga cineva la o organizare de ceva?

Apropo, intrebarea care imi vine acum in minte: Vreti sa va intalniti cu mine caci eu DOAR pentru asta raman in Bucuresti, caci treaba mea o termin miercuri pe la pranz.

Poze Raru
Poze noi

in ce zona o sa fii? cat stai? cat esti de deplasabila?

Mergi la inceput