Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***372***
Raspunsuri - Pagina 18
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Salutare! Ina, uite cu cine mi se pare ca semeni tu ca stil vestimentar si ca mod de a purta hainele (versatilitate, atitudine cool si personalitate): http://www.hollywoodbackwash.com/gwen-stefani-at-fashion-week/ http://justjared.buzznet.com/2010/11/28/gwen-stefani-kingston-mommy-and-me-manicures/ http://www.style.com/peopleparties/celebritysearch/person664/slideshow?loop=0&iphoto=1&play=false&cnt=2 Si sa stii ca te-as vedea cu blondul ei! |
Wow! Te pricepi, de-adevaratelea!!
Chiar am in dulap toate "pesele" necesare re-crearii acestor tinute, mai putin
-prima bluza pentru ca transparentzele...nu ma mai iubesc
-si corsetul in bretele-furou pentru ca...chiar vreti sas stiti? Ar lasa vedere grasimutzele alea enervante ce ies...pe la axile
Blond din ala am avut Nu mai am pentru ca tre':
-ori sa ai trasaturi/ten impecabile
-ori sa te machiezi cu religiozitate
So...
Oricum, si de data asta imi place de tine!
PS. Imi cumperi cumva mie cadou???
PPS. Pentru TOATE fetele: pina la urma, Moshul se rezuma la CD, carte, revista au...ba? Ca eu am inteles ca da dar din mesajele chatoneshti rezulta ca nu. So?
Floric spune:
citat din mesajul lui inapreda Pai episodul ca nashitul face parte din epoca in care ma tratai cu "ignore" si, si daca as fi scris ceva, ai fi skip-at, sint sigura pentru ca nu prezentam incredere! Ma bucur ca ai descoperit un nou "univers" dar ai grija ca s-ar putea...sa-ti placa!! Berska si Stradivarius sint in mall; la Bistrita -ca si la Baia-Mare- mai gaseste aceste branduri in outlet-uri (dar au acelasi pret ca si hainele din "colectia noua" ). Daca te tenteaza ceva, cred ca fetele din Bucuresti te-ar ajuta cu drag. PS. Cel mai mult mi-ar placea sa te "gat" din cap pina-n picioare cu...Denny Rose "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Mai, ba, s-o crezi tu ca atunci era cu ignore...era cu monitorizare si triere. dar probabil nu iti strarnisem interesul nici a bine nic a rau. Sa nu iti spun eu de pe atunci ca Denica imbraca fete din Amsterdam.
Auzi, ar fi haiul lumii sa ma vezi imbracata de la Denica, fie si de imprumut.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
inapreda spune:
Gaza, din punctul meu de vedere, pace a fost intotdeauna, tocmai pentru ca nu-mi sta in fire sa ma razboiesc fara un motiv "adevarat"; si de aia nici n-am inteles de ce, in opinia mea, continui sa ma...ricii (unul e i de la Ionela si doi sint i de la inghetata)
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda PPS. Pentru TOATE fetele: pina la urma, Moshul se rezuma la CD, carte, revista au...ba? Ca eu am inteles ca da dar din mesajele chatoneshti rezulta ca nu. So? |
Si eu asa am inteles
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
citat din mesajul lui inapreda Wow! Te pricepi, de-adevaratelea!! Chiar am in dulap toate "pesele" necesare re-crearii acestor tinute, mai putin -prima bluza pentru ca transparentzele...nu ma mai iubesc -si corsetul in bretele-furou pentru ca...chiar vreti sas stiti? Ar lasa vedere grasimutzele alea enervante ce ies...pe la axile Blond din ala am avut Nu mai am pentru ca tre': -ori sa ai trasaturi/ten impecabile -ori sa te machiezi cu religiozitate So... Oricum, si de data asta imi place de tine! PS. Imi cumperi cumva mie cadou??? PPS. Pentru TOATE fetele: pina la urma, Moshul se rezuma la CD, carte, revista au...ba? Ca eu am inteles ca da dar din mesajele chatoneshti rezulta ca nu. So? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Sincer, de cand te-am intalnit la Sovata, de fiecare data cand o vad pe Gwen Stefani imi aduce aminte de tine!
Ina, the curiosity killed the cat...nu raspund la provocari!
Eu am inteles ca ramanem la carte/cd/dvd/revista...daca nu-i asa sa-mi ziceti!
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Si eu asa am inteles www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
No, si facem cum am inteles noi?
Ca si Gica /Contra era...contra!
Floric spune:
Hai sa imi incerc si eu norocul, desi ma simt un biet vierme in desert ca sa fac o ”imbracaminte” pt Ina...Dar totusi...
Eu te vad o Gianina Corondan.
Nu am acum imagini, linkuri dar caut.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
anamariame spune:
Fetelor, haideti sa ne lasam imaginatia sa zboare, nu vreti? Nu de alta, dar nu ma incadrez in tipare
inapreda spune:
citat din mesajul lui Floric Hai sa imi incerc si eu norocul, desi ma simt un biet vierme in desert ca sa fac o ”imbracaminte” pt Ina...Dar totusi... Eu te vad o Gianina Corondan. Nu am acum imagini, linkuri dar caut. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
N-am nimic cu biata femeie da' nu-mi place de ea!!!