Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***372***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

referitor la cadou, si eu sunt pentru orice ne trece prin cap in limita unui buget prestabilit

Ina si eu o iubesc pe Mirabela si mai ascult cand conduc de zice lumea ca-s nebuna

Amalia

mie imi place tare Mihaela Runceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Mie o carte si o muzica faina nu mi se par banale absolut deloc.

Atunci haideti sa decidem suma in care trebuie sa se incadreze cadoul si ia fiecare ce vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

deci toata lista oricum e plina de "pretentioase"...parerea mea, sophisticate mah...cadoul asta e un test, pt ca il simt ca la examen, tare nu vreau sa-l dau in bara...e mai usor pt cele ce se cunosc, aveti 10 puncte din oficiu

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Eu sunt suparata rau de tot de nu ma pot opri din plans De dimineata am scris un mesaj luuung in care am povestit cum a fost la copii. Am zis ca-i dau send dupa ce se incarca pozele (care se incarcau de vreo 3 ore pt ca sunt mari si multe) ca sa pun si link cu poze. Am scris si la odisee un mesaj, caruia tot nu i-am dat send. M-am dus sa-l culc pe David si cand si cand am iesit din camera am vazut-o pe soacra-mea la laptot. Bineinteles ca inchisese tot (si pozele care se incarcau si mesajele, tot, tot ) Nu mai pot de nervi si suparare. Iar trebuie sa incarc toate pozele, dar cel mai groaza imi este sa scriu iarasi mesajul acela si sa trec prin starile prin care am trecut de dimineata scriindu-l

Olga, mamica lui David iepurasul si 28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Atunci haideti sa decidem suma in care trebuie sa se incadreze cadoul si ia fiecare ce vrea.
si cu dedicatiee chiar ff chic, insa treb sa ghicesti soiul...politiste , kamasutra

pe vremea asta vreau :Narcisa Suciu:psune-mi, iubite!"

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
Mie o carte si o muzica faina nu mi se par banale absolut deloc.Atunci haideti sa decidem suma in care trebuie sa se incadreze cadoul si ia fiecare ce vrea.
Nici daca primesti o carte pe care deja o ai in biblioteca? Recunosc ca banal nu a fost cuvantul cel mai potrivit, dar eu la asta m-am referit. Si in ceea ce priveste muzica favorita, eu una am ttot ce imi place in colectie. Sau, ma rog, aproape tot, dar e greu de nimerit exact acel ceva ce imi lipseste.Sa nu se inteleaga acum ca nu as fi fericita cu o carte sau cu un album

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Citat:

si cu dedicatiee chiar ff chic, insa treb sa ghicesti soiul...politiste , kamasutra

pe vremea asta vreau :Narcisa Suciu:psune-mi, iubite!"

frumoooooooooooooooossss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ah, nu stiu de ce ma mai ingrijorez, ca deja am fost catalogata drept "pretentioasa". Si nici macar nu pot nega Glumesc, ok?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Eu sunt suparata rau de tot de nu ma pot opri din plans De dimineata am scris un mesaj luuung in care am povestit cum a fost la copii. Am zis ca-i dau send dupa ce se incarca pozele (care se incarcau de vreo 3 ore pt ca sunt mari si multe) ca sa pun si link cu poze. Am scris si la odisee un mesaj, caruia tot nu i-am dat send. M-am dus sa-l culc pe David si cand si cand am iesit din camera am vazut-o pe soacra-mea la laptot. Bineinteles ca inchisese tot (si pozele care se incarcau si mesajele, tot, tot ) Nu mai pot de nervi si suparare. Iar trebuie sa incarc toate pozele, dar cel mai groaza imi este sa scriu iarasi mesajul acela si sa trec prin starile prin care am trecut de dimineata scriindu-l

Olga,
pune pozele la incarcat si nu te mai oftica atat. O sa ne dam noi seama din poze ce si cum a fost.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

noi asteptam cuminti, ia-o maine de la capat cand esti in stare, respira si uita de asta in seara asta!

Mergi la inceput