Brum N-D 104- Bv Madabout2003, kya, tia_mia!
Raspunsuri - Pagina 6
happy_mammy spune:
Buun...pai sa incep cu un rezumat
Am vazut cele 2 liniute roz la inceputul lunii martie, in Constanta. Presimtirea exista de ceva vreme, insa am tot amanat momentul testului. Din acea clipa am stiut ca va fi baietel. Asa mi-am anuntat sotul... ca vom avea un baietel...binenteles ca n-a crezut, dar fericirea a fost maxima
happy mammy :)
happy_mammy spune:
Am avut o sarcina suuper, usoara, fara greturi, varsaturi, arsuri sau alte nebunii
happy_mammy spune:
s-a dovedit a fi baietel, toate analizele ok, bebe se dezvolta excelent, am calatorit prin toata tara ( cu serviciul) si peste hotare (tot cu serviciul)deci este un bebe plimbat inca din burtica,am cumparat totul pentru bebe, am amenajat coltisorul lui in camera noastra...am si zugravit in luna 9 , am fost si inca sunt obsedata de curatenie( mai ales in perioada asta)- ideea este ca am fost foarte activa :)
happy_mammy spune:
spuneam tuturor ca vreau sa nasc natural, ca doresc cu ardoare sa alaptez si ca voi sta cu copilul 2 ani acasa...numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ...
am nascut prin cezariana,am mameloane plate si bebe nu papa san...macar voi sta 2 ani acasa....
happy_mammy spune:
Am nascut la maternitatea Bucur, acolo e doctora mea, am stat la rezerva, ce sa zic, conditii super ok.
Dureri groaznice in prima noapte, dar n-au mai contat atunci cand l-am avut pe bubulin langa mine. Am avut colostru inca din a doua zi, l-am colectat cu ajutorul pompitei si l-am dat bebelusului cu lingurita.
N-a putut sau n-a vrut sub nicio forma sa apuce sanul, asa ca pana am ajuns acasa am papat la lingurita, apoi am trecut pe biberon...din pacate.
Ceai beau inca la greu ( anason cu chimen-4 l pe zi) am avut laptic vreo 2 saptamani, insa n-am facut fata,bubu al meu e foarte papacios si nu mai reuseam sa acopar decat o masa cu lapte matern. Am cumparat si pompa electrica, ca poate poate, stimulam lactatia, dar am ramas fara lapte de o saptamana. Bebe papa doar Nan
happy_mammy spune:
ne-ar placea sa ne vedem si noi pe listuta de inceput, asa ca o sa las datele :
Sunt mamica fericita de Darius Eduard, nascut pe 4 noiembrie la ora 16.28 prin cezariana ( 39 saptamani), cu 3100g si 52 cm, scor Apgar 9.
Cred ca astea-s toate informatiile necesare
happy_mammy spune:
Cum va spuneam, bubu nostru e mare mancacios, nu avem colici ( sper sa nu avem deloc), mai nou am invatat sa plangem atunci cand ne foame. Este foarte cumintel, se trezeste cam din 3 in 4 ore, acum mai sta si treaz ziua si manaca de vreo 7ori cate 120 ml.
Buricutul a cazut in ziua 6, am dat cu betadina in profunzime si apoi baneocin pudra- dimineata si seara. Baie in cadita am facut in ziua 7. Dr ne-a zis sa continuam sa dam la buricut cu alcool 70 cu un betisor de ureche si cu baneocin in prima luna.
A luat 1300g si 5 cm in prima luna, pediatra care-l vede zice ca a evoluat foarte bine.
Acum ne confruntam cu acneea bebelusului, o tratam cu apa termala de la Avene, daca nu trec bubitele intr-o saptamana, trecem pe Nan HA.
happy_mammy spune:
am mai avut probleme cu gazele...nu scotea deloc sau foarte greu si cand il puneam in pat de cele mai multe ori vomita in jet.
Dr ne-a recomandat Espumisan doar o data pe zi, 25 picaturele inainte sau dupa alaptare. A functionat! Acum eliminam pe toate partile :))) dar bebelinul meu nu vrea decat inainte de laptic pentru ca ii este prea fomica, dupa n-am nicio sansa sa-l mai inghita...are gust de banane si cred ca nu-i plac bananele ( mie defel nu-mi plac si n-am mancat deloc in sarcina si ma gandesc ca are legatura cu asta)...acum doar mai regurgitam un pic, dar inteleg ca este normal.
happy_mammy spune:
Cred ca s-au facut 10 mesaje
Sper din tot sufletul sa nu va fi plictisit, daca da...imi cer mii de scuze dar vreau sa scriu in timp real.
Va pup pe toate si va urez noapte buna,o sa merg si eu la somnic ca acushica se trezeste maimutelul.
EVERYTHING11 spune:
buna dimi!
ma cam supara o durere de spate de aseara, as zice ca ma dor mai degraba plamanii...nu mai are loc bebe in burtica...insa contractiile acelea adevarate cand vor veni...trebuie sa fie neaparat o durere ascutita?
AMR 1 zi...
39+