Brum N-D 104- Bv Madabout2003, kya, tia_mia!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

maine facem 40 de saptamani ...asa ca ne grabim sa schimbam profilul...
o?

40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

Neata mersi de cafea EVERYTHING11 ,
ce frumos acusica ne dai de veste ca vei fii la spital...spor.Nastere usoara!
Bun venit happy_mammy sa-ti traiasca baitelul,sanatos,mancacios si fara colici
O zi frumoasa tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

neata
Felicitari, Aris, Ela!
Bine ati venit, puiutilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

happy , bine ai venit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
Felicitari Corina, Aris si Ela! Sa va refaceti repede sa va bucurati de comorile voastre!

Bedro nastere usoara!

Happy_mamy bine ai venit! E tare scump puiul tai in poza de la avatar!

Eu maine incep sapt 40 si nu mai pooot! Vreau sa nasc dar vreau degeaba..nici un semn inca . Plus ca aici se considera termenul la 41 de sapt..deci daca or sa ma declanseze va fii dupa Craciun ...Chiar Tonia si tie tot la 41 de sapt ti'au calculat termenul? In rest am o burta impresionanata ma intreaba lumea pe strada daca am gemeni...sau cat mai am pana nasc..parca n'ar fii destul de evident...

Va pup pe toate si sper sa aveti o zi minunata!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 38+ Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Neata,

everithing multumim de cafeluta, si eu maine fac 40 saptamani insa cea mica nu da nici un semn, suntem fara dureri

Felicitari mamicilor( Corina, Aris, Ela) pentru bebei sanatosi si frumosi

happy mamy bine ai venit, acomodare usoara, e un scump bebele tau..aveti o poveste foarte frumoasa...sa o tineti tot asa
corina_kelly La multi ani , multa sanatate si sa va bucurati de prin tesa voastra
bedrosmart nastere usoara, bebe sanatos si mancacios

Andreea 39+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Mada, da, si mie imi calculeaza termenul pentru 20 dec deci la 41+4. Cum spuneam ieri, am vazut ginecologul si el a insistat foarte mult pentru rendez-vous cu moasa in ziua termenului (adica 20 dec). Inteleg de aici ca nu se asteapta sa trec mai devreme pe la ei. Ma rog, ce o fi o fi...
De dimineata tot trebaluiesc prin casa, m-a palit si o contractie foarte puternica dar care nu s-a repetat. M-am aprovizionat si cu un mic laxativ pe care o sa il utilizez inainte de a pleca spre maternitate cu contractii. Am si eu un fix, sa nu mi se intample "rusinea" pe masa de nastere. In Romania, cand am nascut acum aproape 9 ani mi-au facut clisma si tare bine a mai fost. Aici nu se face.

Deci astept.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Felicitari Aris si Ela! Bine au venit bebelusii sanatosi si frumosi!

Bine ai venit happy_mammy

Eu nu vreau inca sa nasc pt ca sunt cu casa cu fundul in sus toata toata , ne-am apucat de renovari si inca nu am terminat, ne tot vin idei de schimbari Asta e, noroc ca marti la control doctora mi-a zis ca mai dureaza nitelus pana vine bebe, nu coborase deloc, asa ca ne vedem martea viitoare la un nou control. A iesit ca ar avea cam 2700 g, dar doctora credea ca de fapt are mai mult decat iese la masuratrui, acum..sanataoasa sa fie.

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 38+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tonia Antonia

Mada, da, si mie imi calculeaza termenul pentru 20 dec deci la 41+4. Cum spuneam ieri, am vazut ginecologul si el a insistat foarte mult pentru rendez-vous cu moasa in ziua termenului (adica 20 dec). Inteleg de aici ca nu se asteapta sa trec mai devreme pe la ei. Ma rog, ce o fi o fi...
De dimineata tot trebaluiesc prin casa, m-a palit si o contractie foarte puternica dar care nu s-a repetat. M-am aprovizionat si cu un mic laxativ pe care o sa il utilizez inainte de a pleca spre maternitate cu contractii. Am si eu un fix, sa nu mi se intample "rusinea" pe masa de nastere. In Romania, cand am nascut acum aproape 9 ani mi-au facut clisma si tare bine a mai fost. Aici nu se face.

Deci astept.

39+

Da stiu si la mine term e la 41+2 - adica fix 25 decembrie ! Si nu mai am nici o programare la maternitate pana nu nasc...Mi'a zis obstreticianul ca daca vad ca nu am nascut pana pe vreo 18 dec sa ma duc la maternitate sa zic ca ma doare sau stiu eu ce alta chestie si sa vb cu o moasa sa imi "stimuleze colul"....

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 38+ Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Lasa, Mada, ca o sa nastem amandoua saptamana viitoare, ai sa vezi.

39+

Mergi la inceput