Brum N-D 104- Bv Madabout2003, kya, tia_mia!
Raspunsuri - Pagina 5
dianalaura spune:
Va sa zica bebe de aris are 2840g si 50 cm, cu nota 10! Numele inca nu il stim!
diana38+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
happy_mammy spune:
Buna seara!
Ma numesc Cristina si sunt o proaspata mamica de un super baietel.
V-am descoperit cu 2 saptamanai inainte sa nasc si de atunci v-am tot urmarit.
Intrebarea mea este urmatoarea: ma pot alatura si eu "comunitatii voastre?" Mi-ar placea enorm sa impartasesc cu voi experientele si momentele pe care le traiesc :)
Felicit toate mamicile pentru minunile pe care le-ati adus pe lume, iar gravidutelor le urez nasteri usoare si bebelushi sanatosi!
happy mammy :)
Tonia Antonia spune:
Felicitari, Aris! Felicitari tuturor fetelor care au nascut!
M-am intors si eu de la ultima consultatie cu ginecologul meu. Bebe estimat la 3400g, totul OK, col moale dar dilatatie numai 1 cm. Deci nici vorba de nastere in viitorul foarte apropiat. Am aflat si unde trebuie sa ma duc daca se rupe apa sau am contractii regulate: la urgente maternitate! Nici o surpriza, voi naste cu moasa de garda sau cu medicul de garda in caz de probleme.
Cu curaj, inainte!
Va pup pe toate!
39+
Wildorchid spune:
Mesaj de la Ela82: "Azi la ora 13,52 s-a nascut Ares, pui de Manuela si Ozan, 3.650 kg, 52 cm, apgar 10,naturala cu epidurala".
Felicitari Ela, sa va traiasca puiul si sa fie sanatos.
Wildorchid spune:
Felicitari, mami Aris !!!
Sa iti traiasca puiutii ( si cel mare si cel mic) si sa va bucurati de ei!
dianalaura spune:
Felicitari Ela! Bine ai venit pe lume Ares!
diana38+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
alinush19_85 spune:
Felicitari Aris si Ela!!! Multa sanatate mamicilor si bebeilor!
Tonia Antonia mai ai si tu putin...nici nu stii cum se razgandeste bebele tau si vrea sa va vada mai repede
Noi avem maine programare pt Doppler, dupa care dam o raita prin magazine pt un pic de baby shopping
Mamicilor din Bucuresti, mergeti la Baby Expo?
36 +
ALTESA spune:
diana mersi de raspuns .
mami iulia te asteptam sa ne povestesti cum esti si ce face puiul.
felicit toate mamicile care au nascut azi si tin pumnii viitoarelor
35+ cu baby Rafael-Ioan
happy_mammy spune:
Multumesc Everything11
Am inteles ca trebuie sa scriu 10 mesaje ca sa nu mai fiu moderata, asa ca o sa incep...insa dupa ce-l hranesc pe mancaciosul meu, care tocmai s-a trezit si nu doresc sa trezeasca si vecinii
revin...
happy mammy :)