Brum N-D 104- Bv Madabout2003, kya, tia_mia!
Raspunsuri - Pagina 5
dianalaura spune:
Va sa zica bebe de aris are 2840g si 50 cm, cu nota 10! Numele inca nu il stim! ![]()
diana
38+
Calin Gabriel si mami de
Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
happy_mammy spune:
Buna seara!
Ma numesc Cristina si sunt o proaspata mamica de un super baietel.
V-am descoperit cu 2 saptamanai inainte sa nasc si de atunci v-am tot urmarit.
Intrebarea mea este urmatoarea: ma pot alatura si eu "comunitatii voastre?" Mi-ar placea enorm sa impartasesc cu voi experientele si momentele pe care le traiesc :)
Felicit toate mamicile pentru minunile pe care le-ati adus pe lume, iar gravidutelor le urez nasteri usoare si bebelushi sanatosi!

happy mammy :)
Tonia Antonia spune:
Felicitari, Aris! Felicitari tuturor fetelor care au nascut!
M-am intors si eu de la ultima consultatie cu ginecologul meu. Bebe estimat la 3400g, totul OK, col moale dar dilatatie numai 1 cm. Deci nici vorba de nastere in viitorul foarte apropiat. Am aflat si unde trebuie sa ma duc daca se rupe apa sau am contractii regulate: la urgente maternitate! Nici o surpriza, voi naste cu moasa de garda sau cu medicul de garda in caz de probleme.
Cu curaj, inainte!
Va pup pe toate!
39+
Wildorchid spune:
Mesaj de la Ela82: "Azi la ora 13,52 s-a nascut Ares, pui de Manuela si Ozan, 3.650 kg, 52 cm, apgar 10,naturala cu epidurala".
Felicitari Ela, sa va traiasca puiul si sa fie sanatos.

Wildorchid spune:

Felicitari, mami Aris !!!

Sa iti traiasca puiutii ( si cel mare si cel mic) si sa va bucurati de ei!
dianalaura spune:
Felicitari Ela! Bine ai venit pe lume Ares!
diana
38+
Calin Gabriel si mami de
Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
alinush19_85 spune:
Felicitari Aris si Ela!!! 

Multa sanatate mamicilor si bebeilor!
Tonia Antonia mai ai si tu putin...nici nu stii cum se razgandeste bebele tau si vrea sa va vada mai repede ![]()
Noi avem maine programare pt Doppler, dupa care dam o raita prin magazine pt un pic de baby shopping ![]()
Mamicilor din Bucuresti, mergeti la Baby Expo?
36 +
ALTESA spune:
diana mersi de raspuns .
mami iulia te asteptam sa ne povestesti cum esti si ce face puiul.
felicit toate mamicile care au nascut azi si tin pumnii viitoarelor
35+ cu
baby Rafael-Ioan
happy_mammy spune:
Multumesc Everything11![]()
Am inteles ca trebuie sa scriu 10 mesaje ca sa nu mai fiu moderata, asa ca o sa incep...insa dupa ce-l hranesc pe mancaciosul meu, care tocmai s-a trezit si nu doresc sa trezeasca si vecinii![]()
revin...
happy mammy :)