Piersicute de iulie-august 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

am 4 saptamani si 5 zile de sarcina si acum seara cand am fost la toaleta am gasit sange pe hartie, era de culoare roz. credeti ca mai poate fi vorba de o fixare sau implantare atat de tarziu? a ma patit cineva la fel?? help, mi-e frica!!!!

mami de (25.07.2010) si 4+ [DPN 12.08.2012]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biribu

carmina NU ai voie ketonal sau orice alt antiinflamator in sarcina. paracetamolul e singurul ok. sanatate multa

offfff. multumesc mult pt raspuns. tocmai ce citeam prospectul pe net si scrie acolo: este contraindicat in timpul sarcinii. O Doamne!

multumesc mult inca odata

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

mya85-eu zic maine dimineata sa mergi primul lucru la doctor.tot asa am patit si eu duminica trecuta si am mers fuguta la doctor si mi a dat medicamente de sustinere.

poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

credema ca am sters mesajul de vreo 3 ori ca ma gandeam sa nu iti scriu sa nu te sperii dar mie mi a spus medicul ca e bine ca nu am stat si am mers direct la el ptr ca asta ar fi fost un inceput de a pierde sarcina de aceea e bine sa mergi cat mai repede.acum nu e neaparat sa fie asta si la tine eu iti spun ce s a intamplat la mine dar mai stiu si cazuri la care le a venit ciclul peste sarcina pana la vreo 3 4 luni.dar cel mai bine e sa mergi la medic si sa vezi ce si cum e sa poti sa stai linistita.

poze rafi hi5sipoze rafi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Mya,daca sangele e rosu aprins,si e mai mult decat ce a ramas pe hartie,si mai ales daca se asociaza cu dureri de burta,sa mergi urgent la dr.Pe la 4 saptamani si cateva zile si eu am gasit putin sange pe chilot,dar era foarte putin,de culoare maronie,nu s-a repetat de atunci,si nici nu am avut dureri.Sper sa fie totul ok.Pupici!

Eu sunt bine,m-am mai linistit cu beta,desi nu se dubleaza,macar nu e asa de uriasa.Dupa socotelile de pe net,se dubleaza cam la 62 de ore,si e ok la cifrele asa de mari.Primul a fost 4258,si la 48 de ore 7158.Refuz sa ma mai stresez cel putin pana luni cand am programare la dr.

Seara placutasa aveti,ne vedem la un ceai maine dimineata

_

Mamica mandra 5+

Povestea noastra

Mergi la inceput

ali24 dar tu cat sange ai avut? la mine a fost doar pe hartie dupa ce am mers la toaleta, a fost roz, nu rosu aprins. dupa jumatate de ora cand am mers din nou a fost hartia curata. aici e complicat cu mersul la doctor, habar n-am unde sa merg, nu am fost niciodata. miercuri am programare la medicul de familie... sambata mai ales cred ca doar la urgente si ar trebui sa stau toata ziua la coada, probabil. daca nu se repeta stau pana miercuri... am citit si ca in saptamana a 5a se fixeaza sarcina si poate aparea spotting-ul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mya, si eu am avut o sangerare joia trecuta, la 4 saptamani si o zi. Am gasit o pata roz pe absorbant. Eu fac tratament cu anticoagulant, Aspenter, etc si sunt sub supraveghere la Hematologie la Fundeni, am sunat la ei si mi-au zis sa nu mai iau Aspenter zilnic, ci de 2 ori pe saptamana. Am sunat si ginecologul si a zis sa continui cu Utrogestan 400 mg, a zis ca e foarte devreme, nu ar vedea nimic la eco. Miercuri voi merge la prima ecografie, la aproape 6 saptamani. De atunci nu am mai avut nicio sangerare. Ginecologul a fost sincer, a zis ca nu isi poate da seama la telefon, dar ca sangerarile apar des la inceput in sarcina...stiu multe fete care au avut sangerari. Ia Nospa, Magne B6 si eventual 600 mg Utrogestan.
Later edit: acum am vazut ca esti in Anglia si cred ca nu poti lua aceste medicamente foarte usor. Incearca sa te calmezi, e tot ce poti face sa ajuti. Hai, capul sus!

5 weeks and 1 day
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

mya85-si la mine tot asa am vazut o pata pe hartie cand am fost la toaleta.dar la mine a fost maronie pata nu roz.nici un spital de nasteri nu ai prin apropiere?ca ma gandesc ca ti ar face un control daca ai merge.sau sa suni vreun medic din romania sau de acolo?sa vezi ce te sfatuieste.daca nu ai pe cine sa suni eu iti pot da nr medicului meu care e de treaba si sunt sigura ca ti ar putea da unele sfaturi si prin telefon.doar ca problema e ca daca ti ar da ceva medicamente le ai gasi acolo?

poze rafi hi5sipoze rafi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bellaela11 spune:

Buna, va scriu si eu ca sunt putin ingrijorata. Sunt insarcinata si eu in 5 saptamani si 4 zile dupa calculele mele, si la analizele de secreteie vaginala scrie ca predomina flora lactobacilara, rari bacili gram negativi- iar mai jos e.coli....
Acum eu nu am avutniciodata infectie cu e. Coli si nici nu am nici un simptom ( doctorita mi-a repetat de cateva ori ca este infectie vaginala nu urinara), asa ca am hotarat sa repet testul la alt laborator...dar doctora mi- a prescris unasyn ( un soi de ampicilina)... Eu nu prea sunt adepta antibioticelor, dar nu stiu ce sa fac, am citit pe undeva ca daca este asimptomatica infectia vaginala cu ecoli nu trebuie neaprat tratata in primul trimestru....voi ce stiti?

Si in a ceva oare pot manca iaurt din acela pro biotic ca sa stimulez putin secretia de lactobacili?...

Multumesc

Mergi la inceput

ali24 tu ce medic ai in Arad? si eu tot din Arad sunt dar acum intr-adevar sunt in Anglia si aici nu exista No-spa iar Utrogestanul, sau echivalentul e doar cu reteta. e ok, m-am mai linistit, cred ca totul va fi bine, va multumesc mult fetelor pt sustinere!!!

Mergi la inceput