Piersicute de iulie-august 2012 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MeAlex/MeAlex.jpg)
MeAlex spune:
Denumirea substantei din No-spa e drotaverina, dar oricum cred ca se da tot cu reteta. 5 weeks and 1 day
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3 pentru
sanatos!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
freedelia spune:
Salut, am dormit boiereste in dimineata asta, pana la 11. John e la ai mei, jodie a plecat cu ta-su la balet si pe Jane a scos-o femeia la joaca asa ca am pus cornul in perna si am dormit asa de bine...
Eu am simptome de sarcina foarte usoare, enervante, dar dupa celelalte sarcini, nici nu ma plang. Am ceva greata, de fapt mai mult o senztie ca nu se duce Mancarea in jos pe gat, ramane blocata. Si e o senzatie neplacuta, dar na, asta e... In plus, sunt extrem de balonata, uneori am o burta de 5-6 luni de sarcina. Nu mereu, dar si cand e, e asa de neplacut. Si in plus, sunt constipata. Azi am sa incerc sa mananc niste taratze cu iaurt, dar am uitat sa ii zic lui Coleman sa cumpere iaurt, asa ca mai incolo.
Biri -- doctoritzo, lol, na, ce sa zic, io am cuiul pe sistemul sanitar din State, am mers si in New York la spital, nu numai in sud si te lasa sa te tavalesti pe jos de durere la camera de urgenta pana iti vine randul. Nu iti dau nici un Advil, nici nu se uita la tine. Iar doctorii, nu stiu daca te uiti la House, dar pe bune, asa cum se poarta el cu pacientii la clinic hours, asa sunt si experientele mele cu doctorii din State. Acum na, nu or fi toti asa, io am mers la spital de cateva ori in toata viata, poate am avut io ghinion... Tu ce fel de doctor esti? Tu si cu Diana, mamici doctoritze...
Despre nasterea naturala dupa cezariana, se poate si la diferenta de 18 luni intre nasteri, la 2 ani deja nu mai e nici o problema. Cunosc n cazuri care au reusit, eu am incercat la al doilea copil si nu a fost nici o problema cu uterul, nu am reusit pentru ca nu respira copill cum trebuie din cauza de circulara multipla. Si stiu cu siguranta ca se face in Romania, am intalnit aici, pe forum, multe fete, cred ca e un topic unde au scris toate, asa ca daca chiar vreti sa nasteti natural, nu are de ce sa va opreasca prima cezariana.
Cam asta de la noi pe ziua de azi, va doresc un weekend frumos, nu imi vine sa cred ca in 2 saptamani e Craciunul!!!
Delia, 5+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adarev/adarev.jpg)
adarev spune:
O zi buna si frumoasa fetelor. Doamne freedelia, ce frumos este sa ai atatia copii.Te admir.ie imi este greu cu unul si acum al doilea, dar cu atatia?Si eu am aceeasi problema cu balonarea si ma enerveaza de mor.Tot ce mananc se umfla in burta mea. Greata nu,numai un nod in gat in permanenta care nu este asa de deranjant si ca atat.Azi e zi de bucatareal, fataiala si lectii.Pup
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ali24/ali24.jpg)
ali24 spune:
buna dimineata
mya85-cum esti?ai mai sangerat sau e totul ok?eu merg la clinica privata la laser la doctorul moldovan sau sekosan inca nu stiu la care sa ma hotarasc ca mi se par ok amandoi.ambii sunt din tm.pe primul l am nascut la tm cu doctorul budau.eu am oroare la spitalul de la noi si nu vreau sa ajung la el.
poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mya85/mya85.jpg)
mya85 spune:
din pacate am avut o sangerare mai mare aseara iar de fiecare data dupa ce merg la toaleta ramane sange pe hartie... noaptea asta am dormit ok dar acum incep sa am dureri ca de inceput de ciclu asa ca nu mai am nici o speranta... am programare miercuri la doctor si ma duc atunci (doar daca nu incep sa am dureri mari, atunci probabil ma duc la urgente). nu cred ca se mai poate face ceva asa ca ma resemnez. ma gandesc doar ca probabil nu nici nu a inceput inca sa bata inimioara, probabil a fost ceva defect si nu s-a putut dezvolta normal. ma gandesc acum doar cand voi mai putea incerca din nou, probabil va trebui sa astept urmatorul ciclu, in nici nu caz nu vreau sa astept 3 luni cum am mai auzit...
mami de (25.07.2010) si
4+ [DPN 12.08.2012]
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mya85/mya85.jpg)
mya85 spune:
ali24 doctorii de care zici imi suna cunoscut dar oricum nu sunt eu prea umblata pe la ginecologi eu am nascut la arad la celalalt spital privat, a fost super si voiam la un moment dat sa mergem in tara sa nasc din nou la a 2a sarcina dar pt ca vreau sa incerc natural, la acel spital privat nu as avea nici o sansa, nu se risca...
mami de (25.07.2010) si
4+ [DPN 12.08.2012]
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/r_ocsy/r_ocsy.jpg)
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bellaela11 Buna, va scriu si eu ca sunt putin ingrijorata. Sunt insarcinata si eu in 5 saptamani si 4 zile dupa calculele mele, si la analizele de secreteie vaginala scrie ca predomina flora lactobacilara, rari bacili gram negativi- iar mai jos e.coli.... Acum eu nu am avutniciodata infectie cu e. Coli si nici nu am nici un simptom ( doctorita mi-a repetat de cateva ori ca este infectie vaginala nu urinara), asa ca am hotarat sa repet testul la alt laborator...dar doctora mi- a prescris unasyn ( un soi de ampicilina)... Eu nu prea sunt adepta antibioticelor, dar nu stiu ce sa fac, am citit pe undeva ca daca este asimptomatica infectia vaginala cu ecoli nu trebuie neaprat tratata in primul trimestru....voi ce stiti? Si in a ceva oare pot manca iaurt din acela pro biotic ca sa stimulez putin secretia de lactobacili?... Multumesc |
Eu stiu ca nu ai voie antibiotice in primul semestru de sarcina . Si eu avusesem o infectie urinara in prima sarcina si am tratat-o tarziu, sigur nu in primul trimestru . Iar ca antibiotice sunt o serie care se pot lua si care nu se pot lua, doctorul ar trebui sa stie .
R_ocsy , mami de
![](copilas.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui mya85 din pacate am avut o sangerare mai mare aseara iar de fiecare data dupa ce merg la toaleta ramane sange pe hartie... noaptea asta am dormit ok dar acum incep sa am dureri ca de inceput de ciclu asa ca nu mai am nici o speranta... am programare miercuri la doctor si ma duc atunci (doar daca nu incep sa am dureri mari, atunci probabil ma duc la urgente). nu cred ca se mai poate face ceva asa ca ma resemnez. ma gandesc doar ca probabil nu nici nu a inceput inca sa bata inimioara, probabil a fost ceva defect si nu s-a putut dezvolta normal. ma gandesc acum doar cand voi mai putea incerca din nou, probabil va trebui sa astept urmatorul ciclu, in nici nu caz nu vreau sa astept 3 luni cum am mai auzit... mami de ![]() ![]() |
Of mya ... poti astepta pana miercuri ca sa stii exact care este situatia ? Eu nu stiu daca as putea . Nici nu stiu ce sa iti spun, sa te incurajez , sa te imbarbatez ... dar sunt alaturi de tine
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
R_ocsy , mami de
![](copilas.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui adarev Aoleu, rocsy nu-mi mai spune ca se ridica parul pe mine. Ai avut anestezie generala? |
Nu ... am avut rahi ... am completat si eu o gramada de hartii, le-am spus ca imi scade tensiune de la anestezie ( am mai avut 2 operatii .... bine, pe alte motive medicale nu nasteri
![](icon_smile.gif)
![](chatterbox.gif)
R_ocsy , mami de
![](copilas.gif)
![](smiley_pregnant.gif)