Piersicute de iulie-august 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

nu stiu de ce aici daca ai o cezariana nu mai poti sa nasti natural ptr ca in germania cumnata mea a putut

poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

eu am prima nastere prin cezariana... mi-am dorit mult sa nasc natural, macar sa vad cum e, sa stiu si eu despre ce este vorba, doar sunt femeie... dar nu a fost sa fie. fiind aici in Anglia am inteles de la alte mamici ca se poate si te lasa. miercuri am programare la doctor si vreau sa il intreb si despre asta. daca ma lasa eu as incerca sa vad daca se poate natural... chiar daca dupa aceea voi cere epidurala

mami de (25.07.2010) si 4+ [DPN 12.08.2012]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Fetele, legat de vopsea, eu nu am curaj sa ma vopsesc cu chimicale, voi incerca cu Henna.

5 weeks
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Nasterea naturala dupa cezariana se poate si in Romania, trebuie doar sa gasiti un doctor destupat la minte care sa va sustina.

Eu am deja 3 cezariene, asa ca la mine nu se mai poate, dar eu am incercat natural la A doua sarcina si as fi incercat si la a treia, dar ma ingrasasem ingrozitor si eram intr o forma fizica in care oricum nu as fi reusit.

Diana, ma bucur tare mult ca ai scris, de fiecare data cand intram ma gandeam la tine. Slava Domnului ca esti ok.

Biri, cand am zis ca sta doctorul 3 minute nu ma refeream la sarcina, ca nu am fost niciodata gravida in. state, ziceam asa la spital in general, ca nu te trateaza minunat, adica sunt expeditivi, majoritatea comunicarii se face prin asistente, doctorii sunt prea grabiti si ocupati. Na, cand esti gravida o fi altfel. Sau o fi mai bine in Boston lol

Cu vopseaua, eu m am vopsit imediat ce am aflat ca sunt gravida, pentru ca in primele 6 saptamani e safe, apoi nu am sa ma mai vopsesc pana in trimestrul al doilea.

Aaaa, Biri, intrebai de wrap. Am sa caut sa iti trimit niste linkuri la cum se pune. La al treilea copil este un absolute must, nu se compara cu nici un alt port bebe in primele luni de viata. Wrapurile pe care le facem noi sunt foarte light, sunt din bambus organic si sunt un pic mai scurte decat cele comerciale, pentru ca majoritatea femeilor nu am nevoie de 5m de material. Noi le facem de 4 sau de 4.5m si fiind si materialul mult mai light, sunt mult mai usor de pus. Dar daca deja ai un wrap din comert, poti sa il scurtezi un pic si sa incerci sa il pui dupa linkurile pe care am sa le postez. Mai trage ma de maneca, sa nu uit... Mommy brain..

Delia, 5+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1984 spune:

buna dimineata fetelor! am fost ieri seara la dr si mi-a facut prima ecografie, se pare ca DPN este 13.08.2012, insa ar fi o problema si anume, sarcina s-a implantat in prima jumatate a uterului in loc sa fie in capatul lui si mi-a dat sa iau 2 pastile de Utrogestan pe zi. Doctorita mi-a zis ca se poate duce la bun sfarsit o asa sarcina, dar trebuie efort fizic aproape 0 (maxim mersul pe jos relaxat). Daca stiti ceva despre asta astept o parere de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

O zi buna fetelor. A iesit soarele, ce frumos este in Bucuresti, in dimineata asata!!! Mealex, as vrea si eu cu henna ., dar nu stiu daca merge la blond, daca-mi deschide radacina, ca la mine asta e problema.Mai bine ma vopseam si eu pana in 6 saptamani, chiar nu stiu ce sa fac si am niste radacini negre si urate.....Cine vrea sa nasca natural, foarte bine, eu recunosc ca nu am curaj. Nu am avut nici prima data, iar acum nici atāt. Imi este o frica de orice durere, asa ca, din punctul asta de vedere m-am linistit complet.Voi cum va mai simtiti, trebuie sa-mi fac programare peste 10 zile, sa vedem cum ii bate inima. Fiul meu, care are deja 11 ani, este foarte incantat si asta ma bucura si pe mine.Sa dea Dumnezeu sa trecem cu bine de primul trimestru, eu sunt tare prapastioasa, dar acum imi impun s#259; nu m#259; mai gandesc la nimic rau, ce-o da Dumnezeu. El stie mai bine. Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Cristina1984, acum am vazut mesajul tau. Asa a avut si prietena mea, dar a reusit sa tina sarcina, asa trebuie, fara efort. Eu nu stiu de ce ti-a dat tie doar 2 pastile de utrogestan, ma gandesc ca medicul tau stie mai bine, eu iau 600 mg pe zi adica cate 3 ovule de 200mg ptr. sus#539;inere. Eu cred ca ar trebui sa mai ceri inca o parere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Nu stiu rocsy,de ce mi-a spus asa.Ma gandesc ca nu mi se pot deschide radacinile cu vopsea fara amoniac.Asa cred.Dar, o sa ma vopsesc. Ma mai duc la ecograf peste 2 saptamani, si pe urma ma vopsesc. Si asa am un critic langa mine. E vorba de barbatul meu, care ma tachineaza cu parul in permanenta. Deja, ma scoate din sarite. Pup

Pai eu ma vopsesc de mult cu vopseaua respectiva, cea fara amoniac si am un fel de blond, intre saten deschis si blond auriu si imi prinde vopseaua .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 9 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1984 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Cristina1984, acum am vazut mesajul tau. Asa a avut si prietena mea, dar a reusit sa tina sarcina, asa trebuie, fara efort. Eu nu stiu de ce ti-a dat tie doar 2 pastile de utrogestan, ma gandesc ca medicul tau stie mai bine, eu iau 600 mg pe zi adica cate 3 ovule de 200mg ptr. sus#539;inere. Eu cred ca ar trebui sa mai ceri inca o parere.

mersi pentru raspuns, sper sa fie ok si la mine. Mi-a dat doar 2 pastilute de utrogestan din cauza ca eu am 49 kg, cel putin asta am dedus eu ca ar fi motivul pt ca inainte de am imi spune doza m-a intrebatd e greutate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Legat de nastere ... am ales cezariana din cauza miopiei, nu am vrut sa risc o dezlipire de retina ... dupa complicatia pe care am avut-o la anestezie, mai bine imi agravam dioptriile decat sa sa fi avut hipotensiune, hipoglicemie si stop respirator si Sofia putin cianotica ... asa ca eu nu sunt deloc incantata de viitoarea nastere. Am vorbit cu doctorita mea si i-am zis ca vreau natural dar ea a zis ca nu se poate dupa cezariana, tot asa auzisem si eu ca in alte parti merge nasterea naturala dupa cezariana , la noi vad ca nu ! Acum prefer sa nu ma gandesc la nastere ca ma apuca groaza ... sincer, daca nu s-ar fi intamplat sa raman gravida din nou , eu ma multumeam cu un copil ( al treilea nici nu inta in discutie pentru ca imi voi lega trompele ).

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 9 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput