Piersicute de iulie-august 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

neata mamici cu burtici!
oare henna acopera parul alb????

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,omega 3,aspenter,fraxiparina0.3,pana la prima eco mai iau climen2/zi si medrol,utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Aoleu, rocsy nu-mi mai spune ca se ridica parul pe mine. Ai avut anestezie generala? Am o prietena care trebuie sa nasca acum pe 22 si face cezariana cu rahi si epidurala abia astept sa-mi spuna cum este., ca atunci as renunta si eu la general#259;. Ea va naste la sanador si am inteles ca a avut intalnirea precezariana cu anestezistul #537;i a completat un chestionarr de 6 pagini. Dar, pana la urma nimeni nu stie ce se poate intampla, eu nu vreau sa ma gandesc.Am o alta prietena care a stat 22 de ore in travaliu si pana la urma au bagat-o in cezariana, si chiar imi spunea aseara, ca durerile de dupa cezariana sunt nimic prin ce a trecut ea. Si mie-mi este frica de tensiune ca si asa o am mica.
Cristina/1984 tu le iei oral?Si eu am tot 49 de kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

Eu iau Utrogestan intravaginal 4X200mg/zi. Am inteles ca in felul acesta nu dauneaza ficatului si ca organismul il asimileaza mai bine.
Ieri am repetat BHCG-ul si valoarea a fost foarte buna (marti avea 285, iar ieri 779). Deci, pana acum e bine. Azi voi merge la ecograf si voi afla exact in cate sapt. de sarcina sunt. UM-ul e 26.10, dar ciclul menstrual la mine e de aprox. 40 de zile, asa ca ovulatia s-a produs prin sapt. 14-21 nov. cred eu. Oricum, azi voi afla si DPN-ul dat de ecograf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Ai dreptate cu vopseaua ali24.Fetelor eu nu-mi mai fac probleme cum nasc, singura mea optiune fiind cezariana, ca mai am una.

Eu nu m-am mai vopsit de 2 ani, de cand am fost gravi cu piciul.acum nu mai am chef..nici eu nu-mi fac probleme cu nasterea, ca si eu tot cazariana am:)

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

adarev unde vei naste?
eu am facut doar fiv cu dr predoi,pe care am vazut-o de cateva ori. mi-a palcut mult de dansa,dar am vazut ca este si la Regina Maria.
acolo nu-mi permit sa nasc...
si eu am tot 50 kg-si iau 4*200mg utrogestan/zi.
deocamdata nu stiu la ce medic sa merg,nu m-am hotarat.
ceva sugestii din partea voastra?
mealex este la dr rotaru-elias-de care este multumita.este o varianta.
voi ,restul de piersicute? unde mergeti???

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,omega 3,aspenter,fraxiparina0.3,pana la prima eco mai iau climen2/zi si medrol,utrogestan200mg 4/zi.
+4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mya85

eu am prima nastere prin cezariana... mi-am dorit mult sa nasc natural, macar sa vad cum e, sa stiu si eu despre ce este vorba, doar sunt femeie... dar nu a fost sa fie. fiind aici in Anglia am inteles de la alte mamici ca se poate si te lasa. miercuri am programare la doctor si vreau sa il intreb si despre asta. daca ma lasa eu as incerca sa vad daca se poate natural... chiar daca dupa aceea voi cere epidurala

mami de (25.07.2010) si 4+ [DPN 12.08.2012]

Stiu ca natural dupa cezariana se poate face abuia dupa vreo 4-5 ani, ca sa apuce sa se cicatrizeze bine operatia.

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

http://sideris.ro/blog/frumusete-bio-organica/cosmetice-bio-organice-frumusete-bio-organica/provocare-la-discutii-despre-vopseaua-naturala-de-par/
despre vopsirea cu henna

_
+4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1984 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Cristina/1984 tu le iei oral?Si eu am tot 49 de kg.

da, oral 2 pastile de 100 mg pe zi

Mergi la inceput

fetelor voi de la cate saptamani ati inceput sa aveti vreun simptom de sarcina?
mealex-ca suntam cam de aceeasi varsta a bebicului...ai vreun simptom?

_
+4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Valy27, eu eram la ea ca aveam probleme de infertilitate si ma programase in ianuarie la inseminare, dar uite ca nu a a mai fost nevoie. Nici eu nu stiu ce sa fac, ea este la regina maria. Pana acum am mers la ea, chiar nu stiu ce sa fac. Doctorul Rotaru asa este, e foarte bun. Prietena mea a nascut cu el anul trecut la Elias, si a fost tare multumita. Mai am o prietena care naste cu Haiduc de la Filantropia. Ea vrea cezariana si va naste cu el la Sanador ptr. ca in Filantropia nu se aproba cezarienele decat in anumite cazuri. Am inteles ca la Sanador o costa in jur de 50 mil.Are decontat de la serviciu restul de 30 mil.

Mergi la inceput